Πώς θα ξεχάσεις τον πρώην
6 τρόποι να ξεχάσεις τον πρώην

6 tips για να μην επιστρέψεις στον πρώην. [Βίντεο]

Pen Είτε τον χώρισες εσύ, είτε σε χώρισε αυτός, είτε είναι πρόσφατος ο χωρισμός σας, είτε πάνε χρόνια και ακόμα σκέφτεσαι τον πρώην. Δεν μπορείς να πας παρακάτω τη ζωή σου, δοκίμασε τα παρακάτω βήματα και θα δεις διαφορά.

1. Σκέψου τον λόγο που χωρίσατε.

Κάθε που πας να λυγίσεις και να του στείλεις μήνυμα, σκέψου ποιός ήταν ο λόγος που χωρίσατε και αξιολόγησε αν θες να ξαναπεράσεις τα ίδια. Όσο περνάει ο καιρός ξεχνάμε τις άσχημες στιγμές και νοσταλγούμε τις όμορφες που σίγουρα υπήρξαν, αλλά όπως φάνηκε δεν ήταν αρκετές.

2. Μην ψάχνεις το προφίλ του.

Όσο βλέπεις το facebook του, βλέπεις τί αναρτά και ως γνωστόν οι πρώην συχνά πυκνά αναρτούν τραγούδια, φωτογραφίες και ατάκες για να τσιγκλίσουν, καθώς γνωρίζουν καλά ότι ψάχνουν το προφίλ του.

3. Μείνε μακριά του.

Ναι, όσο κοντά κι αν μένετε, όσα κοινά στέκια κι αν έχετε, όσο κι αν θες να τον βλέπεις δήθεν τυχαία, προσπάθησε να μην τον βλέπεις. Κάθε σας συνάντηση σε πάει πίσω και άντε πάλι από την αρχή να προσπαθείς να τον ξεχάσεις.

4. Μην εκτίθεσαι δημόσια.

Είναι λογικό, αφού πονάς ακούς ψυχοπλακωτικά τραγούδια, βγάζεις θλιμμένες φωτογραφίες και θες να τα δημοσιεύεις στα social media. Με την ελπίδα ότι, ίσως ο πρώην σου δει πόσο υποφέρεις από τον χωρισμό σας και φιλοτιμηθεί και σου στείλει ένα μήνυμα. Λάθος, το μόνο που καταφέρνεις είναι να του τονώσεις τον εγωισμό και να του δώσεις την ικανοποίηση ότι ακόμα είσαι κολλημένη μαζί του.

5. Ο έρωτας με έρωτα περνάει.

Έγινε στίχος τραγουδιού, ατάκα της κολλητής όταν θέλει να σε παρηγορήσει…αλλά για σκέψου πόσο νόημα έχει η φράση αυτή! Όταν είσαι προσκολλημένη στο παρελθόν δεν βλέπεις κανέναν άλλον γύρω σου. Και πολλές φορές δεν εκτιμάς το ενδιαφέρον αξιόλογων ανθρώπων. Μέγα λάθος! Δώσε την ευκαιρία στον εαυτό σου να πας για ένα καφέ και να γνωρίσεις έναν άνθρωπο που ίσως να σε εκτιμάει για αυτό που είσαι και όχι για αυτό που θα ήθελε να είσαι.

6. Συμβιβάσου.

Αν σκέφτεσαι ακόμα τον πρώην πρέπει να αποδεχτείς την κατάσταση ως έχει. Δηλαδή τέλειωσε και να μην ελπίζεις άδικα ότι μια μέρα θα είστε πάλι μαζί. Αν είναι γραφτό να είστε ξανά μαζί θα το δείξει ο χρόνος. Αλλά τώρα, σου οφείλεις να συμβιβαστείς με την υφιστάμενη κατάσταση. Να προτάξεις τον εγωισμό σου και να ζεις ως χωρισμένη και να μην είσαι δέσμια του παρελθόντος.

Κάθε σχέση όταν τελειώνει, αφήνει πίσω της ένα θύμα, γιατί πάντοτε κάποιος από τους δύο ένιωσε περισσότερα, εννοούσε πραγματικά όσα έλεγε και πόνεσε η καρδιά του όταν τέλειωσε.

Και όπως λέει και το τραγούδι των Πυξ Λαξ:

«για τις παλιές αγάπες, μη μιλάς…στα πιο μεγάλα θέλω κάνουν πίσω….»

https://www.youtube.com/watch?v=f4nx-lEdrq0

«…..δεν ξέρω αν φεύγεις τώρα για το λίγο μου ή αν αυτό που νιώθω ήταν πολύ, πολύ  για’ σένα….».

 

Σύνταξη & Επιμέλεια: Νάνσυ Αβραμοπούλου

Follow & Like: Nancy’s Blog

Περί Nancy Avramopoulou

Είμαι δημοσιογράφος και το μόνο που ξέρω να κάνω καλά είναι να εκφράζω με λέξεις κάθε μου σκέψη. Ανέκαθεν μου άρεσε να παρατηρώ τους ανθρώπους και να μαθαίνω μέσα από τα βιώματά τους. Το Νancy’s Βlog δημιουργήθηκε από την έντονη επιθυμία μου να μοιραστώ τους προβληματισμούς μου και τις σκέψεις μου πάνω σε κοινωνικά- καθημερινά θέματα που ζούμε όλοι μας. Αγαπώ τους απλούς ανθρώπους, φρικάρω με τους δήθεν, αποστρέφομαι τους μίζερους και ενθουσιάζομαι με την εσωτερική ομορφιά που ευτυχώς έχουν πολλοί μέσα τους.

Δείτε Επίσης

Δεν χωράει άλλος έρωτας στο συρτάρι, η κλειδαριά έσπασε!

Δεν χωράει άλλος έρωτας στο συρτάρι, η κλειδαριά έσπασε!

Οι λέξεις ξεχύνονται στο χαρτί και τα φρένα σπάνε. Δεν βλέπει κανείς το ηφαίστειο που …

Εγωισμός! Συναισθήματα «θαμμένα» κάτω από ηλίθιους εγωισμούς;

Εγωισμός! Συναισθήματα «θαμμένα» κάτω από ηλίθιους εγωισμούς;

Εγωισμός! Πόσα όμορφα συναισθήματα, έχουμε «θάψει», άραγε, κάτω από ηλίθιους εγωισμούς; Όταν είμαστε θυμωμένοι με …

Εκτίμηση και σεβασμό: Υπάρχουν και εκείνοι οι άντρες, που τα αξίζουν!

Εκτίμηση και σεβασμό: Υπάρχουν και εκείνοι οι άντρες, που τα αξίζουν!

Εκτίμηση και σεβασμό: Υπάρχουν και εκείνοι οι άντρες, που τα αξίζουν! Συχνά συζητάμε, διαβάζουμε ή …

έρωτας. φωτάκια και αγκαλιές

Τα Χριστούγεννα θέλουν έρωτα, φωτάκια και αγκαλιές!

Τα Χριστούγεννα φτάνουν και οι μισοί είναι ήδη ερωτευμένοι και οι άλλοι μισοί περιμένουν τον …

Verified by ExactMetrics