Τρίτη , Αύγουστος 14 2018
Αρχική / Inspirational Quotes / Γίνε για λίγο παιδί.. [Quote]
Βρες τη χαμένη παιδικότητά σου
Γίνε για λίγο παιδί.

Γίνε για λίγο παιδί.. [Quote]

Pen Ο άνθρωπος όσο μεγαλώνει και οι ευθύνες του αυξάνονται, ξεχνά τις χαρές της ζωής, χαμογελάει πιο σπάνια και αισθάνεται πολύ μεγαλύτερος από την ηλικία του. Υπάρχουν, όμως, άνθρωποι που το λέει η ψυχούλα τους και όσο κι αν μεγαλώνουν ηλικιακά, συνεχίζουν να διατηρούν ένα κομμάτι της παιδικότητάς τους και αυτό τους διαφοροποιεί από τη μάζα.

Αυτά τα άτομα είναι πραγματικά πιο χαρούμενα και τα πρόσωπά τους είναι χαμογελαστά! Δεν κατσουφιάζουν και δεν παραπονιούνται συχνά, γιατί αγαπούν τη ζωή.

Όλοι μας υπήρξαμε παιδιά και γνωρίζουμε ότι τα παιδικά χρόνια είναι τα καλύτερα, γιατί τότε ο άνθρωπος έχει λιγότερες ευθύνες συγκριτικά με την υπόλοιπη ζωή του, είναι ανέμελος και αυθεντικός, δεν έχει προλάβει να φθαρεί εσωτερικά και ζει για τα απλά και όχι για τα μεγαλεία που αναζητά μεγαλώνοντας.

Ας βρίσκουμε λίγο χρόνο στην καθημερινότητά μας να γινόμαστε ξανά «παιδιά», μέσα από τον αυθορμητισμό, το γέλιο, το παιχνίδι, τα χόμπι κ.ά.

Tip: Όσοι είστε γονείς είναι μια καλή ευκαιρία να βρείτε την χαμένη παιδικότητά σας παίζοντας με τα παιδιά σας και γελώντας με τη καρδιά σας!

 

Σύνταξη: Νάνσυ Αβραμοπούλου

Περί Nancy Avramopoulou

Nancy Avramopoulou
Είμαι δημοσιογράφος και το μόνο που ξέρω να κάνω καλά είναι να εκφράζω με λέξεις κάθε μου σκέψη. Ανέκαθεν μου άρεσε να παρατηρώ τους ανθρώπους και να μαθαίνω μέσα από τα βιώματά τους. Το Νancy’s Βlog δημιουργήθηκε από την έντονη επιθυμία μου να μοιραστώ τους προβληματισμούς μου και τις σκέψεις μου πάνω σε κοινωνικά- καθημερινά θέματα που ζούμε όλοι μας. Αγαπώ τους απλούς ανθρώπους, φρικάρω με τους δήθεν, αποστρέφομαι τους μίζερους και ενθουσιάζομαι με την εσωτερική ομορφιά που ευτυχώς έχουν πολλοί μέσα τους.

Δείτε Επίσης

Αυτό που θέλει η γυναίκα από έναν άντρα

Τί είναι αυτό που θέλει μια γυναίκα από έναν άντρα; [Quote]