Τρίτη , Αύγουστος 14 2018
Αρχική / Inspirational Quotes / Μήπως έχασες τον εαυτό σου για να είσαι μαζί του; (Quote)

Μήπως έχασες τον εαυτό σου για να είσαι μαζί του; (Quote)

Pen Μπαίνεις σε μια σχέση με τις καλύτερες προθέσεις, έτοιμη να δώσεις ό,τι όμορφο έχεις μέσα σου γι’ αυτόν τον άνθρωπο και πράγματι το κάνεις. Αφήνεσαι σε αυτόν τον έρωτα, γιατί πίστεψες ότι είναι ο μεγαλύτερος, ο απόλυτος και ο τελευταίος, αλλά στην πορεία διαπιστώνεις ότι αυτό ίσχυε μόνο για σένα.

Η άλλη πλευρά δεν σε ήθελε για αυτό που είσαι, αλλά γι’ αυτό που πίστεψε ότι μπορεί να σε κάνει να είσαι. Και ως ένα σημείο τα κατάφερε, μιας και σε άλλαξε…άλλαξες για να είσαι με τον έρωτα που πίστεψες τόσο πολύ. Ώσπου μια μέρα ξυπνάς και δεν αναγνωρίζεις τον ίδιο σου τον εαυτό.

Έγινες κάποιος άλλος για να αρέσεις, για να μην έχεις συνέχεια τσακωμούς, για να μην έχει ο άνθρωπός σου κανένα παράπονο από σένα. Και σκέφτεσαι πόσο καιρό έχεις να δεις τους φίλους σου χωρίς γκρίνια, πότε ανέπνευσες τελευταία φορά χωρίς να κριθείς, πότε έκανες ένα λάθος και σου το συγχώρεσε..μιας και έχεις κάνει τόσα σωστά και εκεί είναι που φρικάρεις, γιατί διαπιστώνεις ότι για να είσαι μαζί του έγινες κάποια άλλη και τώρα πνίγεσαι.

Σκέφτεσαι ότι είναι ώρα να πηγαίνεις, αλλά τον αγαπάς, το συζητάς μαζί του και σου λέει ακριβώς αυτά που θες να ακούσεις μιας και ξέρει πολύ καλά να σε χειρίζεται σαν χειριστικός άνθρωπος που είναι. Τον πιστεύεις και ξαναπέφτεις στην αγκαλιά του και η το μαρτύριο συνεχίζεται.

Λάθος!

Όσο κι αν αγαπάς έναν άνθρωπο θα πρέπει να έχεις τις «κεραίες» σου ανοιχτές και να είσαι σε θέση να διακρίνεις αν σε θέλει γι’ αυτό που είσαι ή γι’ αυτό που θα ήθελε να είσαι. Κανείς δεν έχει το δικαίωμα να κατακρεουργεί την προσωπικότητά σου και να μην το επιτρέπεις να στο κάνουν αυτό.

Μην ξεχνάς ότι κάπου εκεί έξω υπάρχει κάποιος που σε αναζητά κι ας μην σε ξέρει. Αναζητά μια προσωπικότητα σας και τη δική σου και θα σου επέτρεπε να είσαι ο εαυτός σου. Δεν αξίζει για κανέναν να χάνεις τον εαυτό σου!

 

Σύνταξη: Νάνσυ Αβραμοπούλου

 

Περί Nancy Avramopoulou

Nancy Avramopoulou
Είμαι δημοσιογράφος και το μόνο που ξέρω να κάνω καλά είναι να εκφράζω με λέξεις κάθε μου σκέψη. Ανέκαθεν μου άρεσε να παρατηρώ τους ανθρώπους και να μαθαίνω μέσα από τα βιώματά τους. Το Νancy’s Βlog δημιουργήθηκε από την έντονη επιθυμία μου να μοιραστώ τους προβληματισμούς μου και τις σκέψεις μου πάνω σε κοινωνικά- καθημερινά θέματα που ζούμε όλοι μας. Αγαπώ τους απλούς ανθρώπους, φρικάρω με τους δήθεν, αποστρέφομαι τους μίζερους και ενθουσιάζομαι με την εσωτερική ομορφιά που ευτυχώς έχουν πολλοί μέσα τους.

Δείτε Επίσης

πολύχρονη σχέση και ευτυχία

Πέντε συνήθειες σε μια πολύχρονη σχέση, που δείχνουν ουσιαστική ευτυχία!