Τρίτη , Αύγουστος 14 2018
Αρχική / Inspirational Quotes / Η αγάπη είναι σαν την αλφάβητο… (Quote)

Η αγάπη είναι σαν την αλφάβητο… (Quote)

Pen Το μικρό παιδί όταν είναι σε ηλικία να μάθει τα πρώτα γράμματα της αλφαβήτου πηγαίνει στο σχολείο και την διδάσκεται από τη δασκάλα του. Κάτι παρόμοιο γίνεται με την αγάπη μόνο που δεν πηγαίνει κανείς στο σχολείο για να την διδαχτεί. Χρειάζεται να σου την μάθει βιωματικά ένα άτομο, το οποίο θα έχει την διάθεση να σε πιάσει από το χέρι και να σου μάθει βήμα- βήμα τα στάδια της αγάπης και του έρωτα.

Πρέπει να έχει υπομονή και να στην συλλαβίζει κάθε μέρα σαν να σου μάθαινε την αλφάβητο.

Εάν προηγουμένως είχες κάποιον κακό «δάσκαλο» θα δυσκολευτείς πολύ να μάθεις από την αρχή πώς είναι η πραγματική αγάπη, αλλά εάν βρεις κάποιον που έχει τη διάθεση να σταθεί δίπλα σου και να σου μάθει από την αρχή πως η αγάπη είναι το πιο όμορφο και ανιδιοτελές συναίσθημα που μπορεί να αισθανθεί η ανθρώπινη καρδιά…να είσαι ευγνώμον και καλός μαθητής.

 

Σύνταξη: Νάνσυ Αβραμοπούλου

 

Περί Nancy Avramopoulou

Nancy Avramopoulou
Είμαι δημοσιογράφος και το μόνο που ξέρω να κάνω καλά είναι να εκφράζω με λέξεις κάθε μου σκέψη. Ανέκαθεν μου άρεσε να παρατηρώ τους ανθρώπους και να μαθαίνω μέσα από τα βιώματά τους. Το Νancy’s Βlog δημιουργήθηκε από την έντονη επιθυμία μου να μοιραστώ τους προβληματισμούς μου και τις σκέψεις μου πάνω σε κοινωνικά- καθημερινά θέματα που ζούμε όλοι μας. Αγαπώ τους απλούς ανθρώπους, φρικάρω με τους δήθεν, αποστρέφομαι τους μίζερους και ενθουσιάζομαι με την εσωτερική ομορφιά που ευτυχώς έχουν πολλοί μέσα τους.

Δείτε Επίσης

Αυτό που θέλει η γυναίκα από έναν άντρα

Τί είναι αυτό που θέλει μια γυναίκα από έναν άντρα; [Quote]