Παρασκευή , Νοέμβριος 16 2018
Αρχική / Cinema Corner / Cinema Corner: Οι προτάσεις μας για αυτήν την εβδομάδα.
Σειρές εβδομάδας

Cinema Corner: Οι προτάσεις μας για αυτήν την εβδομάδα.

PenΓια αυτήν την εβδομάδα έχουμε μικρές προτάσεις για σειρές, καθώς και ένα ντοκιμαντέρ παραγωγής Netflix. Δείτε τι προτείνουμε να παρακολουθήσετε και γράψτε μας τη γνώμη σας!

Elite.

Μια ισπανική σειρά του Netflix. Μια σειρά, που διαδραματίζεται σε ιδιωτικό σχολείο. Παρέες εφήβων, δολοπλοκίες, φόνοι και μυστήρια. Θα σου θυμίσει πολύ το Gossip Girl. Αλλά η πλοκή είναι πιο μυστηριώδης και έχει περισσότερους φόνους! Έχει ήδη λάβει εξαιρετικές κριτικές, αν και είναι ακόμα είναι στην αρχή της.

To Στέμμα.

Η υπόθεση έχει να κάνει με τη ζωή της νεαρής τότε βασίλισσας Ελισάβετ Β’. Τα πρώιμα χρόνια και τις δυσκολίες του γάμου της, το πως ανέλαβε όλα τα καθήκοντα του στέμματος, καθώς και τη σχέση με την οικογένειά της. Η σκηνοθεσία είναι εξαιρετική, η μουσική θα σε καθηλώσει και η εικόνα θα χαραχθεί στην μνήμη σου.

Alienist.

Σειρά εποχής. Διαδραματίζεται στη Νέα Υόρκη, μας δείχνει τον ψυχιατρικό κλάδο που εμφανίστηκε εκείνη την εποχή, αλλά  και την προσπάθεια ενός ψυχιάτρου να λύσει ένα έγκλημα. Μια ανθρωποκτονία. Η Dakota Fanning σε μια εξαιρετική ερμηνεία είναι ψυχρή σε σημείο να σε αγγίζει.

Τα πιο εντυπωσιακά σπίτια στον κόσμο.

Εδώ θα σας προτείνω ένα ντοκιμαντέρ. Μιλάμε για τα πιο εντυπωσιακά σπίτια στον κόσμο. Σχεδιασμένα από τους πιο τους ακριβοπληρωμένους αρχιτέκτονες.  Με τα πιο ακριβά υλικά, αλλά και έπιπλα. Φιγουράτες πισίνες, τεράστιοι κήποι που θυμίζουν μέχρι και δάση. Δυο παρουσιαστές γυρίζουν τον κόσμο και ψάχνουν τέτοια σπίτια. Οι ιδιοκτήτες τους, τα ανοίγουν κι εμείς απλά τα χαζεύουμε από την οθόνη μας! 

Αυτές ήταν οι μικρές προτάσεις μας για αυτήν την εβδομάδα, που μας έκαναν εντύπωση και κάνουν όλο το ίντερνετ να «παραμιλάει»!

 

Σύνταξη: Σωτήρης Μπελεζάκης

Επιμέλεια: Χαρά Παναγιωτακοπούλου

Follow & Like: Nancy’s Blog @nancysblogspot

Περί Σωτήρης Μπελεζάκης

Σωτήρης Μπελεζάκης

Δείτε Επίσης

Lady gaga

«A star is born»: Ένα υπερθέαμα στην οθόνη σου.

Σίγουρα θα γνωρίζεις την ταινία, καθώς έχει γίνει remake ήδη 4 φορές. Το πιο πρόσφατο  …