Παρασκευή , Δεκέμβριος 14 2018
Αρχική / Cinema Corner / Ocean’s 8: Αυτή τη φορά η συμμορία είναι γυναικεία υπόθεση!
συμμορία

Ocean’s 8: Αυτή τη φορά η συμμορία είναι γυναικεία υπόθεση!

PenΣίγουρα θυμάστε τη συμμορία των 12 και των 13. Τις γνωστές ταινίες με τους λατρεμένους: Julia Roberts, George Clooney και άλλους.  Καλοσχεδιασμένες ληστείες, πολλών εκατομμυρίων δολαρίων σε καζίνο και τράπεζες. Αυτή τη φορά, η συμμορία είναι 8 άτομα και είναι γυναικεία υπόθεση!

Το καστ της συμμορίας των 8.

Μιλάμε για πολύ δυνατό σχήμα και γυναίκες έτοιμες να αποδείξουν ότι οι μεγαλύτερες ληστείες και τα καλά σχέδια δεν είναι μόνο ανδρική υπόθεση. Συγκεκριμένα παίζουν οι ηθοποιοί: Anne Hathaway, Mindy Kaling, Rihanna, Sarah Paulson (γνωστή από την ανθολογία θρίλερ American Horror Story) και Kate Blanchett.

Πού γίνονται όλα αυτά;

Η υπόθεση θα διαδραματιστεί στο Met gala. Τη γνωστή δεξίωση που φιλοξενεί κάθε χρόνο η διευθύντρια της Vogue, Anna Wintour. Ο στόχος αυτών των γυναικών; Τα πανάκριβα κοσμήματα των διάσημων οίκων της Νέας Υόρκης. Η καθεμιά έχει αναλάβει το ρόλο της. Πάντα υπάρχει μια γυναίκα, η οποία είναι γνώστης της τεχνολογίας για να κουμαντάρει τις κάμερες και μερικές απλά θα χρησιμοποιήσουν τη γοητεία τους, με πολύ χιούμορ και ευτράπελα!

Η συμμορία των 8 δεν είναι συνέχεια των προηγούμενων, που σημαίνει ότι δε χρειάζεται να έχεις δει τις άλλες για να τη δεις, αλλά σίγουρα θα ξέρεις περί τίνος πρόκειται. Όχι ότι δε μας έλειψαν οι προηγούμενοι ηθοποιοί των συμμοριών, αλλά ας μην ξεχνάμε ότι και οι γυναίκες είναι ικανές για πολλά, αν βάλουν κάτι στο νου τους!

καστ των 8

 

Τελικά, θα είναι αυτή η ταινία σου για το Σαββατοκύριακο;

 

Σύνταξη: Σωτήρης Μπελεζάκης

Επιμέλεια: Χαρά Παναγιωτακοπούλου

Πηγές φωτογραφιών: Studybreaksmagazine.com & Manrepeller.com

Follow & Like: Nancy’s Blog & @nancysblogspot

Περί Σωτήρης Μπελεζάκης

Σωτήρης Μπελεζάκης

Δείτε Επίσης

Συναισθήματα και πως να τα αντιμετωπίσεις.

Πως μπορεί ένα πλωτό βιβλιοπωλείο να σε φέρει αντιμέτωπο με τα συναισθήματά σου;

Ο κύριος Περντί είναι «λογοτεχνικός φαρμακοποιός» και «συνταγογραφεί» βιβλία για ζητήματα καρδιάς και για κάθε …