Δευτέρα , Ιούλιος 22 2019
Αρχική / Σχέσεις / Τα Χριστούγεννα θέλουν έρωτα, φωτάκια και αγκαλιές!
έρωτας. φωτάκια και αγκαλιές

Τα Χριστούγεννα θέλουν έρωτα, φωτάκια και αγκαλιές!

PenΤα Χριστούγεννα φτάνουν, εσύ ακόμα να ερωτευτείς; Οι μισοί είναι ήδη ερωτευμένοι και οι άλλοι μισοί περιμένουν τον έρωτα της ζωής τους, που θα αλλάξουν μαζί χρόνο!

Τα Χριστούγεννα είναι «έρωτας»!

Οι δρόμοι είναι στολισμένοι με φωτάκια, κορδέλες, μουσικές και άπλετη χρυσόσκονη. Αυτό από μόνο του είναι έρωτας. Στον δρόμο βλέπεις ζευγαράκια πιασμένα χέρι-χέρι να περπατούν και να χαζεύουν τις στολισμένες βιτρίνες. Η ατμόσφαιρα σε παρακινεί να ερωτευτείς, για να ζήσεις την μαγεία με έναν άνθρωπο, που ίσως αύριο γίνει κομμάτι της ζωής σου.

Τα τραγούδια σε παρακινούν.

Είναι ο ρυθμός της μουσικής που σου βγάζει κάτι το τόσο ρομαντικό και τρυφερό… είναι τα Χριστούγεννα. Ακούς αυτές τις μουσικές και θυμάσαι ακόμα και τον παλιό σου έρωτα. Δεν κρατάς κακίες αυτές τις μέρες, μόνο αγάπη υπάρχει στην καρδιά σου. Αγάπη, έρωτας και σφιχτές αγκαλιές. Να ζήσεις τον απόλυτο έρωτα δίπλα στο τζάκι με την συντροφιά του χριστουγεννιάτικου δέντρου.

Άγιε μου Βασίλη σε παρακαλώ…

Όσο και να μεγαλώσεις πάντα θα θυμάσαι τον Άγιο Βασίλη, που όταν ήσουν παιδί εκπλήρωνε κάθε επιθυμία σου. Τότε σου έφερνε το παιχνίδι που επιθυμούσες, τώρα τι επιθυμείς πιο πολύ; Έναν έρωτα για τις γιορτές ή την μεγάλη αγάπη;

Μα και τα δύο φυσικά. Τον έρωτα που θα έρθει τις γιορτές και θα γίνει η μεγάλη σου αγάπη. Εκείνη η αγάπη, που θα σε ζεστάνει όλες τις μέρες του χειμώνα!

Η αγκαλιά σου θα βρει το άλλο της μισό, αυτό που πάντα την άφηνε άδεια. Τα κομμάτια σου θα ενωθούν.  Όπως στα παραμύθια υπάρχει η καλή νεράιδα, έτσι και τώρα υπάρχει το πνεύμα των Χριστουγέννων. Όλα γίνονται «μαγικά», με θέληση, φαντασία και πολλή χρυσόσκονη!

Μήπως σου πέρασε από το μυαλό κάποιο πρόσωπο;

Μπορείς να το παραδεχτείς πως σου πέρασε κάποιος από το μυαλό. Εκείνο το πρόσωπο που σκέφτηκες, που νοστάλγησες έστω και για ένα λεπτό. Ίσως ο έρωτας να μην έχει φύγει από την καρδιά σου, ίσως τώρα ερωτεύτηκες ξανά τον ίδιο άνθρωπο. Ο έρωτας όταν περάσει στην αγάπη δεν φεύγει εύκολα, ούτε μπορεί να αντικατασταθεί με καινούριους, εφήμερους και απλούς έρωτες.

Οι γιορτές σου κάνουν ένα ακόμη δώρο, που λέγεται «απολογισμός.»

Σκέφτεσαι ανθρώπους που αγάπησες, ανθρώπους που ξέχασες, αλλά και αυτούς που δεν μπορείς να ξεχάσεις. 

 

 

Σκέφτηκες τι δώρο θες να σου φέρει ο Άγιος Βασίλης τα φετινά Χριστούγεννα;

 

Σύνταξη & Επιμέλεια: Χαρά Παναγιωτακοπούλου

Follow & Like: Nancy’s Blog & @nancysblogspot

 

 

Περί Χαρά Παναγιωτακοπούλου

Χαρά Παναγιωτακοπούλου
Είμαι η Χαρά Παναγιωτακοπούλου, κατάφερα να κάνω ένα μεγάλο μου όνειρο πραγματικότητα, να γίνω παιδαγωγός! Αγαπώ τα ταξίδια και ό ,τι με κάνει να νιώθω ελεύθερη, δημιουργική και ευτυχισμένη.. Ζω με ό,τι γεμίζει την ψυχή μου και με κάνει να είμαι ο εαυτός μου!

Δείτε Επίσης

Άνθρωποι κομήτες: Ποιοί είναι και ποιός ο σκοπός τους;

Άνθρωποι κομήτες: Ποιοι είναι και ποιός ο σκοπός τους;

Άνθρωποι κομήτες χαρακτηρίζονται τα άτομα τα οποία εμφανίζονται ξαφνικά στη ζωή κάποιου, γεμίζουν το 24ωρο …