Τρίτη , 11 Αυγούστου 2020
Αρχική / Ζωδιοκαταστάσεις / Εβδομαδιαίες Προβλέψεις – Τα Ζώδια Αυτή Την Εβδομάδα
Εβδομαδιαίες Προβλέψεις - Τα Ζώδια Αυτή Την Εβδομάδα

Εβδομαδιαίες Προβλέψεις – Τα Ζώδια Αυτή Την Εβδομάδα

PenΕβδομαδιαίο ωροσκόπιο για όλα τα ζώδια. Διάβασε τις ερωτικές, οικονομικές και επαγγελματικές προβλέψεις της εβδομάδας.

ΚΡΙΟΣ

Καλή εβδομάδα αγαπημένε Κριέ! Ο Ήλιος περνάει στον Υδροχόο στις αρχές της εβδομάδας εντείνοντας την ανάγκη σου να βρεθείς με πρόσωπα του φιλικού σου περιβάλλοντος, να συναναστραφείς μαζί τους και να εκφράσεις πρωτότυπες ιδέες που μπορεί να σε ενδιαφέρει να προωθήσεις. Στις 24.01 η Νέα Σελήνη στον Υδροχόο δημιουργεί τις προϋποθέσεις για ένα νέο ξεκίνημα σε ότι αφορά στόχους και φιλοδοξίες που μπορεί να έχεις τις φιλικές σου σχέσεις ή ακόμα ομαδικές δράσεις και οργανώσεις στις οποίες θέλεις να συμμετέχεις. Μόνο που τα πράγματα δεν θα είναι απλά αφού τα Φώτα σχηματίζουν τετράγωνο με τον Ουρανό στον Ταύρο, κάτι που μπορεί να φέρει ιδιαίτερα ανατρεπτικά γεγονότα που θα δημιουργήσουν ένταση και προκλήσεις. Φρόντισε να μην επικεντρωθείς στην ένταση γιατί είναι αυτό που τελικά θα σε οδηγήσει μακριά από τους στόχους που έχεις θέσει.

Παράλληλα ο Άρης στον Τοξότη σε τετράγωνο με την Αφροδίτη και τον Ποσειδώνα στους Ιχθύες εντείνει τις αυταπάτες και τη συγκρουσιακή διάθεση στην προσωπική σου ζωή γι’ αυτό είναι επιτακτική ανάγκη να μην προχωρήσεις σε σημαντικές αποφάσεις σε ότι αφορά τη σχέση σου. Προσοχή θα πρέπει να δείξεις ακόμα σε πιθανές νέες γνωριμίες που μπορεί να υπάρξουν γιατί μπορεί να φαίνονται ιδανικές και παραμυθένιες, όμως το πιθανότερο είναι να είναι μακριά από αυτό που φαντάζεσαι και περιμένεις. Πρόσωπα από το παρελθόν μπορεί να επιστρέψουν εντείνοντας τις ευαισθησίες σου και οδηγώντας σε ξεσπάσματα και συναισθηματική υπερχείλιση, μην βιαστείς να βγάλεις συμπεράσματα.

ΤΑΥΡΟΣ

Καλή εβδομάδα αγαπημένε Ταύρε! Ο Ήλιος περνάει στον Υδροχόο στις αρχές της εβδομάδας στρέφοντας την προσοχή σου σε ότι αφορά επαγγελματικές υποχρεώσεις και ευθύνες που πιθανά αναλαμβάνεις. Στις 24.01 η Νέα Σελήνη στον Υδροχόο δημιουργεί τις προϋποθέσεις για νέες επαγγελματικές προτάσεις η νέα βήματα στην ήδη υπάρχουσα επαγγελματική στέγη που βρίσκεσαι που θα σου δώσουν την ευκαιρία να προχωρήσεις σημειώνοντας σημαντική εξέλιξη. Προσοχή θα πρέπει να δείξεις την ένταση και σε αιφνιδιαστικά γεγονότα καθώς τα Φώτα σχηματίζουν τετράγωνο με τον Ουρανό στο ζώδιό σου και δεν αφήνουν περιθώρια για ομαλή εξέλιξη των πραγμάτων. Οι δυσκολίες που μπορεί να έρθουν θα δημιουργήσουν έντονο εκνευρισμό και συγκρούσεις με ανώτερους σου, όμως θα πρέπει να τις αποφύγεις και να εκμεταλλευτείς τη συγκεκριμένη συγκυρία για να βρεις πρωτότυπες ιδέες ώστε να δρομολογήσεις τους επαγγελματικούς σου στόχους.

Παράλληλα ο Άρης στον Τοξότη σε τετράγωνο με την Αφροδίτη και τον Ποσειδώνα στους Ιχθύες εντείνει το πάθος, την καχυποψία και δημιουργεί ιδιαίτερη εσωτερική σύγκρουση σε ότι αφορά την προσωπική σου ζωή καθώς από τη μία επιθυμείς την απόλυτη συγχώνευση με το ταίρι σου, από την άλλη όμως αυτό που κυρίως ενδιαφέρει είναι να βιώσεις την απόλυτη ανεξαρτησία και τον προσωπικό σου χώρο μέσα στη σχέση. Το τοπίο είναι θολό και πιθανό είναι αυτό να σε οδηγήσει σε λανθασμένες αποφάσεις επηρεάζοντας αρνητικά τη σχέση σου. Προσοχή σε νέες γνωριμίες γιατί το πιθανότερο είναι να μην εξελιχθούν όπως φαντάζεσαι.

ΔΙΔΥΜΟΣ

Καλή εβδομάδα αγαπημένε Δίδυμε! Ο Ήλιος περνάει στον Υδροχόο στις αρχές της εβδομάδας ανεβάζοντας κατακόρυφα το κέφι σου και δίνοντάς σου ώθηση για να επικεντρωθείς σε σπουδές και σεμινάρια που σε ενδιαφέρουν. Στις 24.01 η Νέα Σελήνη στον Υδροχόο δημιουργεί τις προϋποθέσεις για νέα ξεκινήματα σε ότι αφορά την πνευματική σου ανάπτυξη, τις σχέσεις με το ευρύτερο συγγενικό και φιλικό περιβάλλον, επαφές και ταξίδια που θέλεις να πραγματοποιήσεις και αφορούν το εξωτερικό. Καλό είναι να είσαι προετοιμασμένος για τη ανατροπές δεν αποκλείονται αφού τα Φώτα σχηματίζουν τετράγωνο με τον Ουρανό στον Ταύρο και πιθανό είναι να φέρουν στο προσκήνιο καταστάσεις του παρελθόντος που μπορεί να σε απασχολήσουν ή φοβίες που έρχονται συνδυαστικά για να σου δημιουργήσουν εκνευρισμό. Προσοχή στις αντιπαραθέσεις που θα κοστίσουν με τα πρόσωπα που συναναστρέφεσαι χαλώντας την υπέροχη ατμόσφαιρα και τη θετική σου διάθεση.

Παράλληλα ο Άρης στον Τοξότη σε τετράγωνο με την Αφροδίτη και τον Ποσειδώνα στους Ιχθύες δημιουργούν ιδιαίτερα συγκρουσιακή διάθεση σε ότι αφορά την προσωπική σου ζωή καθώς ανάγκες και επιθυμίες δεν φαίνεται να συμβαδίζουν και αυτό σε επηρεάζει έντονα σε ψυχολογικό επίπεδο. Απέφυγε να πάρεις σημαντικές αποφάσεις με το ταίρι ή τους συνεργάτες σου όπως και να εμπλακείς σε ζητήματα οικονομικής φύσεως καθώς φαίνεται να μην έχεις ξεκάθαρη εικόνα των πραγμάτων. Πιθανές νέες γνωριμίες μπορεί να υπόσχονται πολλά, όμως καλό είναι να κρατήσεις μικρό καλάθι για να αποφύγεις τις απογοητεύσεις.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Καλή εβδομάδα αγαπημένε Καρκίνε! Ο Ήλιος περνάει στον Υδροχόο στις αρχές της εβδομάδας εντείνοντας την καχυποψία και δημιουργώντας τις προϋποθέσεις για να κινηθείς αθόρυβα σε ότι αφορά οικονομικά ζητήματα που μπορεί να σε απασχολούν ή επιχειρηματικές δράσεις. Στις 24.01 η Νέα Σελήνη στον Υδροχόο σου δίνει την ευκαιρία να κάνεις ένα νέο ξεκίνημα σε ότι αφορά τις οικονομικές τους συναλλαγές, όμως θα πρέπει να είσαι ιδιαίτερα προσεκτικός καθώς τα Φώτα σχηματίζουν τετράγωνο με τον Ουρανό στον Ταύρο και αυτό μπορεί να οδηγήσει σε ξαφνικά γεγονότα ή αιφνιδιαστικά εμπόδια που μπορεί να αντιμετωπίσεις σε πιθανές συμφωνίες που θέλεις να πραγματοποιήσεις. Δεν αποκλείεται επίσης να υπάρξουν αιφνιδιαστικοί έρωτες στη ζωή σου που θα δημιουργήσουν συναισθηματικές αναταράξεις, καλά θα κάνεις να κρατήσεις χαμηλούς τόνους γιατί η ένταση θα φέρει δυσκολίες και δυσάρεστες εξελίξεις.

Παράλληλα ο Άρης στον Τοξότη σε τετράγωνο με την Αφροδίτη και τον Ποσειδώνα στους Ιχθύες μπορεί να δημιουργήσει ιδιαίτερη σύγχυση στην καθημερινότητα καθώς η ανάγκη σου να διασκεδάσεις και να περάσεις όμορφα θολώνει τη σκέψη και τη δράση σε ότι αφορά τις υποχρεώσεις και τις αγγαρείες που έχεις αναλάβει στη δουλειά σου. Προσοχή θα πρέπει να δείξεις επίσης σε πιθανές προτάσεις που μπορεί να σου φαίνονται ιδιαίτερα ελκυστικές και να αφορούν τα οικονομικά σου, όμως το πιθανότερο είναι να κρύβουν πράγματα που δεν μπορεί να δεις ξεκάθαρα και τελικά θα οδηγηθείς σε λανθασμένα μονοπάτια.

ΛΕΩΝ

Καλή εβδομάδα αγαπημένε Λέοντα! Ο Ήλιος περνάει στον Υδροχόο στις αρχές της εβδομάδας στρέφοντας την προσοχή σου κυρίως σε ότι αφορά τις διαπροσωπικές σου σχέσεις. Στις 24.01 η Νέα Σελήνη στον Υδροχόο δημιουργεί τις προϋποθέσεις για σημαντικά νέα ξεκινήματα σε σχέση με την επαγγελματική και την προσωπική σου ζωή καθώς δεν αποκλείεται να υπάρξουν προτάσεις για νέες συνεργασίες ή να υπάρξουν γνωριμίες που θα παίξουν σημαντικό ρόλο στις διαπροσωπικές σου σχέσεις. Τα Φώτα σχηματίζουν τετράγωνο με τον Ουρανό στον Ταύρο, κάτι που μπορεί να δημιουργήσει ιδιαίτερη ένταση και ανατροπές γι’ αυτό θα πρέπει να είσαι προσεκτικός στον τρόπο που θα διαχειριστείς γεγονότα που πιθανά να σε φρύδια σου ή πρόσωπα που έρχονται ξαφνικά στη ζωή σου για να δημιουργήσουν νέες συνθήκες που θα σε βγάλουν από τη ζώνη ασφαλείας σου.

Παράλληλα ο Άρης στον Τοξότη σε τετράγωνο με την Αφροδίτη και τον Ποσειδώνα στους Ιχθύες εντείνει την εσωτερική σύγκρουση που μπορεί να υπάρχει καθώς η επιθυμία να ερωτοτροπήσεις και να διασκεδάσεις έρχεται σε σύγκρουση με τους φόβους και τις ανασφάλειές που μπορεί να κρύβεις μέσα σου και που θολώνουν τη σκέψη και τον τρόπο που δρας. Προσοχή θα πρέπει να δείξεις σε ότι αφορά νέες γνωριμίες που μπορεί να έρθουν στη ζωή σου καθώς φαίνεται να μην μπορείς αντικειμενικά να δεις τι μπορεί να σου προσφέρουν ή αν πραγματικά ανταποκρίνονται σε αυτό που εσύ θέλεις σε ότι αφορά την προσωπική σου ζωή.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Καλή εβδομάδα αγαπημένε Παρθένε! Ο Ήλιος περνάει στον Υδροχόο στις αρχές της εβδομάδας και επικεντρώνεσαι κυρίως σε ότι αφορά στην καθημερινότητα και τη δουλειά σου καθώς είναι σημαντικό για εσένα να μπορέσεις να τακτοποιήσεις θέματα που πιθανά σε αγχώνουν. Στις 24.01 η Νέα Σελήνη στον Υδροχόο δεν αποκλείεται να φέρει ξαφνικές προτάσεις που θα σου κεντρίσουν το ενδιαφέρον και μπορεί να σε οδηγήσουν στο να αλλάξει σημαντικά τα πράγματα στην καθημερινότητά σου. Τα Φώτα σχηματίζουν τετράγωνο με τον Ουρανό στον Ταύρο δημιουργώντας ανατρεπτική διάθεση σε ότι μπορεί να προκαλέσει ρουτίνα, πρόσεξε γιατί αυτό θα αιφνιδιάσει τους γύρω σου και μπορεί να σε βάλει σε διαδικασία αντιπαραθέσεων λόγω της έντονης νευρικότητας που μπορεί να επικρατήσει.

Παράλληλα ο Άρης στον Τοξότη σε τετράγωνο με την Αφροδίτη και τον Ποσειδώνα στους Ιχθύες εντείνει τις συγκρούσεις σε οικογενειακό και προσωπικό επίπεδο, σημαντικό είναι όμως να θυμάσαι ότι δεν έχεις αντικειμενική εικόνα των πραγμάτων και μπορεί να οδηγείσαι σε λανθασμένα συμπεράσματα λόγω αυταπατών ή έντονου συναισθηματικού φορτίου. Ιδιαίτερη προσοχή θα πρέπει να δείξεις σε ότι αφορά γνωριμίες στην προσωπική σου ζωή ή συνεργασίες που μπορεί να επηρεάσουν τα οικονομικά σου καθώς το πιθανότερο είναι να οδηγηθείς σε αποφάσεις που δεν θα σε ωφελήσουν. Είναι προτιμότερο να μην βιαστείς αυτή την περίοδο να κατασταλάξει στις γιατί οι αυταπάτες θα κυριαρχήσουν και τα λάθη θα οδηγήσουν στην απογοήτευση.

ΖΥΓΟΣ

Καλή εβδομάδα αγαπημένε Ζυγέ! Ο Ήλιος περνάει στον Υδροχόο στις αρχές της εβδομάδας δημιουργώντας συνθήκες χαράς, θετικής διάθεσης, αισιοδοξίας και παιδικότητας σε καθημερινό επίπεδο. Στις 24.01 η Νέα Σελήνη στον Υδροχόο σε καλεί να επικεντρωθείς στον έρωτα και να διαχειριστείς πιθανά ζητήματα που μπορεί να προκύψουν στην ήδη υπάρχουσα σχέση σου ή σε πιθανή νέα γνωριμία που μπορεί να έρθει αιφνιδιαστικά στη ζωή σου. Τα Φώτα σχηματίζουν τετράγωνο με τον Ουρανό στον Ταύρο και δεν αποκλείεται να υπάρξουν κεραυνοβόλοι έρωτες που θα σε απασχολήσουν έντονα, φρόντισε όμως να θυμάσαι ότι αυτή την περίοδο υπάρχει αστάθεια και δεν θα πρέπει να επενδύσεις σε γνωριμίες που μπορεί να φύγουν με τον ίδιο αιφνιδιαστικό τρόπο που ήρθαν. Οι εκπλήξεις στην ήδη υπάρχουσα σχέση σου μπορεί να δημιουργήσουν ένταση φρόντισε να εκμεταλλευτείς θετικά τις όποιες προκλήσεις.

Παράλληλα ο Άρης στον Τοξότη σε τετράγωνο με την Αφροδίτη και τον Ποσειδώνα στους Ιχθύες σε καλεί να ισορροπήσεις μεταξύ της επιθυμίας για διασκέδαση και επικοινωνία και της ανάγκης να τακτοποιήσεις καθημερινά ζητήματα και λεπτομέρειες που μπορεί να σε απασχολούν. Φρόντισε αυτή η ένταση νέα να μην επηρεάσει τις σχέσεις σου γιατί το πιθανότερο είναι να μπει σε διαδικασία αντιπαραθέσεων που η γκρίνια και η επικριτική διάθεση θα κυριαρχήσουν. Μία κοντινή απόδραση θα βοηθήσει να ξεφύγεις από θολές καταστάσεις και εμμονές που μπορεί να ταλαιπωρήσουν εσένα και το ταίρι σου.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Καλή εβδομάδα αγαπημένε Σκορπιέ! Ο Ήλιος περνάει στον Υδροχόο στις αρχές της εβδομάδας εντείνοντας την ανάγκη σου να στραφείς στην οικογένεια και δίνοντάς σου ώθηση να ασχοληθείς με ζητήματα που πιθανά απασχολούν οικεία πρόσωπα. Στις 24.01 η Νέα Σελήνη στον Υδροχόο δημιουργεί τις προϋποθέσεις για σημαντικές εξελίξεις σε ότι αφορά την οικογενειακή σου ζωή όμως θα πρέπει να είσαι ιδιαίτερα προσεκτικός καθώς η ένταση καραδοκεί και ανατρεπτικά γεγονότα μπορεί να δυναμιτίσουν την ατμόσφαιρα. Τα Φώτα σχηματίζουν τετράγωνο με τον Ουρανό στον Ταύρο δημιουργώντας την προϋποθέσεις για ξαφνικές αλλαγές, μετακομίσεις ή ιδιαίτερη ένταση σε ότι αφορά την οικογένεια και ζητήματα που μπορεί να την απασχολούν, γι’ αυτό είναι προτιμότερο να φροντίσεις να κρατήσεις χαμηλούς τόνους και να μπορέσεις να διαχειριστείς τα όποια ζητήματα με ψυχραιμία και ωριμότητα.

Παράλληλα ο Άρης στον Τοξότη σε τετράγωνο με την Αφροδίτη και τον Ποσειδώνα στους Ιχθύες εντείνει πιθανές ανασφάλειες και φοβίες, κάτι που μπορεί να εκδηλωθεί άμεσα σε προσωπικό επίπεδο γι’ αυτό θα πρέπει να είσαι πολύ προσεκτικός στις αποφάσεις σου ή σε πιθανές συμπεριφορές που μπορεί να επηρεάσουν τη σχέση σου. Πιθανό είναι να υπάρξουν νέες γνωριμίες που μπορεί να σου κεντρίσουν το ενδιαφέρον και να φαίνονται ιδανικές προσοχή γιατί οι αυταπάτες μπορεί να κυριαρχήσουν και τελικά να οδηγηθείς σε λανθασμένα συμπεράσματα και να απογοητευτείς. Πιθανές αποφάσεις που πρέπει να παρθούν στην ήδη υπάρχουσα σχέση σου, καλό είναι να αποφευχθούν αυτή την περίοδο.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Καλή εβδομάδα αγαπημένε Τοξότη! Ο Ήλιος περνάει στον Υδροχόο στις αρχές της εβδομάδας δημιουργώντας τις προϋποθέσεις για έντονη κοινωνική ζωή, μετακινήσεις και συναναστροφές με πρόσωπα του κοντινού του περιβάλλοντος. Στις 24.01 η Νέα Σελήνη στον Υδροχόο ανοίγει δρόμους για νέες εμπορικές συμφωνίες και δραστηριοποίηση σε ότι αφορά την επικοινωνία και το διαδίκτυο που μπορεί να αποβεί άκρως δημιουργική και επιτυχημένη για σένα. Αυτό που θα πρέπει να προσέξεις είναι ξαφνικά γεγονότα ή εκνευρισμό που θα αλλάξουν τα σχέδιά σου και θα επηρεάσουν τη συμπεριφορά σου καθώς τα Φώτα σχηματίζουν τετράγωνο με τον Ουρανό στον Ταύρο και δεν αποκλείεται να προκληθούν εντάσεις που θα επηρεάσουν ιδιαίτερα τις σχέσεις με τον κοντινό σου περίγυρο.

Παράλληλα ο Άρης στο ζώδιό σου σε τετράγωνο με την Αφροδίτη και τον Ποσειδώνα στους Ιχθύες κράτα τον εκνευρισμό στα ύψη αφού φαίνεται να μην μπορείς να συμβιβάσεις τις ανάγκες και επιθυμίες μέσα σου, κάτι που γίνεται ιδιαίτερα αισθητό σε προσωπικό επίπεδο αλλά και σε ότι αφορά την οικογένεια. Η επιθυμία να δραστηριοποιηθείς και να κοινωνικοποιηθείς έρχεται σε αντιδιαστολή με την ανάγκη η εσωστρέφεια και επαφή με τις ρίζες σου θολώνοντας τη σκέψη και τον τρόπο δράσης. Καλό είναι να αποφευχθούν αποφάσεις για νέες συμφωνίες ή συνεργασίες που μπορεί να επηρεάσουν σημαντικά την επαγγελματική σου πορεία. Νέες γνωριμίες είναι πολύ πιθανό να υπάρξουν, φρόντισε να μην εξιδανικεύεις τα πρόσωπα που γνωρίζεις και να δώσεις χρόνο στον εαυτό σου για να ανακαλύψει τι πραγματικά θέλουν από σένα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Καλή εβδομάδα αγαπημένε Αιγόκερε! Ο Ήλιος περνάει στον Υδροχόο στις αρχές της εβδομάδας στρέφοντας την προσοχή σου κυρίως σε ότι αφορά τις υλικές και συναισθηματικές σου ανάγκες καθώς είναι αυτές που σου δημιουργούν ιδιαίτερη ανασφάλεια. Στις 24.01 η Νέα Σελήνη στον Υδροχόο ανοίγει ένα νέο κεφάλαιο σε ότι αφορά τα οικονομικά σου και την διαχείρισή τους αφού δεν αποκλείεται να υπάρξουν ξαφνικά έξοδα ή γεγονότα που θα ανατρέψουν τα μέχρι τώρα δεδομένα. Τα Φώτα σχηματίζουν τετράγωνο με τον Ουρανό στον Ταύρο αλλάζοντας άρδην την πορεία που μέχρι τώρα ακολουθείς σε ότι αφορά τη διάθεση του εισοδήματος σου και δεν αποκλείεται να χρειαστεί να δρομολογήσεις νέες προτεραιότητες αντιλαμβανόμενος ότι ήρθε η στιγμή να διαχειριστείς με σύνεση και να περιορίσεις σπατάλες που τελικά δημιουργούν πρόβλημα στον προϋπολογισμό σου.

Παράλληλα ο Άρης στον Τοξότη σε τετράγωνο με την Αφροδίτη και τον Ποσειδώνα στους Ιχθύες εντείνει πιθανό καταπιεσμένο θυμό, κυκλοθυμία που μπορεί να υπάρχει και δεν αφήνει περιθώρια για να περάσεις στιγμές διασκέδασης με το ταίρι σου. Παράλληλα, η έντονη ευαισθησία σου δεν επιτρέπει να έχεις ξεκάθαρη σκέψη και αυτό είναι κάτι που μπορεί να οδηγήσει σε λανθασμένα συμπεράσματα σε ότι αφορά νέες γνωριμίες σε προσωπικό επίπεδο ή πιθανές αποφάσεις που χρειάζεται να πάρεις σε ότι αφορά την ήδη υπάρχουσα σχέση σου. Μην βιαστείς να καταλήξεις σε ότι αφορά πρόσωπα και γεγονότα γιατί το πιθανότερο είναι να μην βλέπεις ξεκάθαρα και αντικειμενικά τα πράγματα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Καλή εβδομάδα αγαπημένε Υδροχόε! Ο Ήλιος περνάει στο ζώδιό σου στις αρχές της εβδομάδας και καλείσαι να βγεις στο προσκήνιο αφού ο πρωταγωνιστικός ρόλος είναι δικό σου εκδηλώνοντας με δυναμισμό θέλω, ανάγκες και απόψεις. Στις 24.01 η Νέα Σελήνη στο ζώδιό σου σε καλεί σε μία νέα αρχή σε όλους τους τομείς στη ζωή σου πού όμως θα πρέπει να διαχειριστείς με ιδιαίτερη σύνεση και ψυχραιμία καθώς τα Φώτα σχηματίζουν τετράγωνο με τον Ουρανό στον Ταύρο δημιουργώντας τις προϋποθέσεις για νευρικότητα, συγκρουσιακή διάθεση και ανατρεπτικά γεγονότα που μπορεί να δημιουργήσουν την ανάγκη για αλλαγή στην μέχρι τώρα πορεία σου. Οι αντιπαραθέσεις δεν αποκλείεται να επηρεάσουν τόσο τις διαπροσωπικές σου σχέσεις όσο και τις σχέσεις με τον οικογενειακό περίγυρο γι’ αυτό καλά θα κάνεις να είσαι ιδιαίτερα προσεκτικός στον τρόπο διαχείρισης.

Παράλληλα ο Άρης στον Τοξότη σε τετράγωνο με την Αφροδίτη και τον Ποσειδώνα στους Ιχθύες ενισχύει από τη μία την επιθυμία για ανεξάρτητη δραστηριοποίηση και επαναστατική διάθεση σε ό τι αφορά την προσωπική σου ζωή από την άλλη αυξάνει σημαντικά τις ανασφάλειες και θολώνει τη σκέψη δημιουργώντας λανθασμένο υπόβαθρο σε πιθανές αποφάσεις και κινήσεις που καλείσαι να πραγματοποιήσεις. Φρόντισε να αποφύγεις σημαντικές οικονομικές συμφωνίες γιατί το πιθανότερο είναι να μην μπορείς να δεις ξεκάθαρα πως πρέπει να δραστηριοποιηθείς και αυτό τελικά να σε οδηγήσει σε λανθασμένες αποφάσεις και οικονομικές απώλειες.

ΙΧΘΥΣ

Καλή εβδομάδα αγαπημένε Ιχθύ! Ο Ήλιος περνάει στον Υδροχόο στις αρχές της εβδομάδας ενισχύοντας σημαντικά την εσωστρέφεια καθώς μπαίνεις σε μία διαδικασία απολογιστικού χαρακτήρα του προηγούμενου χρόνου. Στις 24.01 η Νέα Σελήνη στον Υδροχόο σε καλεί να αφήσεις πίσω με δυναμισμό ζητήματα του παρελθόντος ή εκκρεμούσες καταστάσεις που μπορεί ακόμα να σε προβληματίζουν και να ταλανίζουν την ψυχολογία σου. Τα Φώτα σχηματίζουν τετράγωνο με τον Ουρανό στον Ταύρο και αυτό μπορεί να οδηγήσει στο να έρθουν ξαφνικά γεγονότα που να δυναμιτίσουν την ατμόσφαιρα και να φέρουν ζητήματα που πρέπει να αντιμετωπίσεις κατάματα και μπορεί να επηρεάζει την ψυχολογία σου. Φρόντισε να μην μπεις σε αντιπαραθέσεις με πρόσωπα του κοντινού σου περιβάλλοντος ή πρόσωπα που συναναστρέφεσαι καθώς το μόνο που θα καταφέρεις είναι να έρθεις σε μετωπική σύγκρουση και οι συνέπειες να είναι άκρως δυσάρεστες.

Παράλληλα ο Άρης στον Τοξότη σε τετράγωνο με την Αφροδίτη και τον Ποσειδώνα στο ζώδιό σου δεν σου επιτρέπει να χαρείς τον έρωτα, την κοινωνικότητα, την εξωστρέφεια αφού οι αυξημένες υποχρεώσεις σε επαγγελματικό επίπεδο φροντίζουν να σε κρατούν απασχολημένο. Καλά θα κάνεις να αποφύγεις οικονομικές συμφωνίες γιατί το τοπίο είναι θολό και δεν έχεις ξεκάθαρη εικόνα των πραγμάτων. Αυτό μπορεί να σε οδηγήσει σε αυταπάτες και τελικά να υπάρχουν πρόσωπα που θα επωφεληθούν εις βάρος σου. Μπορείς να χαρείς νέες γνωριμίες που πιθανά να έρθουν στη ζωή σου όμως μην βιαστείς να βγάλεις συμπεράσματα γιατί η ανάγκη να της εξιδανίκευσης θα οδηγήσει σε πληγές.

 

Πηγή: e-zwdia.gr

Like us on Facebook & follow us on Instagram

Περί Αγάπη Αγγέλου

Avatar

Δείτε Επίσης

Εβδομαδιαίες Προβλέψεις – Τα Ζώδια Αυτή Την Εβδομάδα

Εβδομαδιαίες Προβλέψεις – Τα Ζώδια Αυτή Την Εβδομάδα

Η εβδομάδα ξεκινά με τον Ερμή να περνάει στους Ιχθύες τη Δευτέρα 3 Φεβρουαρίου που …