Κυριακή , 20 Σεπτεμβρίου 2020
Αρχική / Ζωδιοκαταστάσεις / Εβδομαδιαίες Προβλέψεις – Τα Ζώδια Αυτή Την Εβδομάδα
Εβδομαδιαίες Προβλέψεις – Τα Ζώδια Αυτή Την Εβδομάδα

Εβδομαδιαίες Προβλέψεις – Τα Ζώδια Αυτή Την Εβδομάδα

PenΗ εβδομάδα ξεκινά με τον Ερμή να περνάει στους Ιχθύες τη Δευτέρα 3 Φεβρουαρίου που μας ωθεί στο να χαθούμε στο συναίσθημα και να αφήσουμε το πρακτικό κομμάτι της ζωής στην άκρη. Αυτό όμως βέβαια δεν είναι άκρως ρεαλιστικό να επιτευχθεί και θα είναι δύσκολο να επικεντρωθούμε σε ζητήματα της καθημερινότητας, ώστε να μπορέσουμε να ανταποκριθούμε στις υποχρεώσεις που έχουμε αναλάβει.

Οι ευαισθησίες εκτοξεύονται και οι αναμνήσεις κυριαρχούν στο μυαλό μας, γι’ αυτό και το πιθανότερο είναι να επιδιώξουμε να απομονωθούμε από το ευρύτερο κοινωνικό περιβάλλον μας και να βιώσουμε μοναχικές στιγμές, ερχόμενοι αντιμέτωποι με πληγές και τραύματα που ακόμα δεν έχουν επουλωθεί. Έντονα επηρεάζονται τα ζώδια του Μεταβλητού Σταυρού (Δίδυμοι, Παρθένος, Τοξότης, Ιχθύες), καθώς συζητήσεις και σχέδια έρχονται στο τραπέζι σε προσωπικό, επαγγελματικό και οικογενειακό επίπεδο.

Την Παρασκευή 7 Φεβρουαρίου η Αφροδίτη περνάει στο ζώδιο του Κριού ευνοώντας ιδιαίτερα τα ζώδια της Φωτιάς (Κριός, Λέων, Τοξότης) και τα ζώδια του Αέρα (Δίδυμοι, Ζυγός, Υδροχόος). Με την Αφροδίτη στο ζώδιο της αδυναμίας της είναι σημαντικό να μπορέσουμε να διαχειριστούμε έντονα εγωκεντρικές τάσεις που μπορεί να εκδηλωθούν στην προσωπική μας ζωή και να ενοχλήσουν το ταίρι μας.

Παράλληλα, έχουμε την ευκαιρία να δραστηριοποιηθούμε σε κοινωνικό επίπεδο και να κάνουμε σημαντικά βήματα σε ότι αφορά συμφωνίες που έχουν να αποδώσουν πολλά όσον αφορά τα οικονομικά μας. Πιθανές είναι νέες γνωριμίες που θα είναι καυτές και θα γεμίσουν με πάθος στη ζωή μας, όμως ο υποκειμενισμός θα είναι εμπόδιο σε πιθανή εξέλιξη τους.

Η Πανσέληνος στον άξονα Υδροχόου – Λέοντα την Κυριακή 9 Φεβρουαρίου στρέφει όλη μας την προσοχή την προσωπική μας ζωή, στις φιλικές μας σχέσεις, σε δημιουργικές και ομαδικές δράσεις που πιθανά μας ενδιαφέρουν και θέλουμε να συμμετέχουμε.

Ήρθε η στιγμή να κλείσουμε ένα κύκλο σχέσεων ή μία περίοδο πολύ σημαντική της ζωής μας και να περάσουμε σε επόμενο στάδιο περισσότερο δημιουργικό και ευοίωνο για εμάς και τα πρόσωπα που πρωταγωνιστούν γύρω μας. Είναι σημαντικό να επικεντρωθούμε στο να περάσουμε μοναδικές στιγμές διασκέδασης και έντονου αισθησιασμού που θα βοηθήσουν στο να βιώσουμε το συναίσθημα στον απόλυτο βαθμό.

Πιθανές είναι οι νέες γνωριμίες που θα πρωταγωνιστήσουν από δω και στο εξής στα αισθηματικά μας και θα μας δώσουν την απαραίτητη ώθηση να δούμε τη ζωή με αισιοδοξία και να κάνουμε τις απαραίτητες κινήσεις για την προσωπική μας ανάπτυξη. Επηρεάζονται κυρίως τα ζώδια του Σταθερού Σταυρού (Ταύρος, Λέων, Σκορπιός, Υδροχόος) που έχουν γεννηθεί στο τέλος τους δευτέρου και στις αρχές του τρίτου δεκαημέρου.

Καλή εβδομάδα αγαπημένοι μας φίλοι! 

Δείτε αναλυτικά το κάθε ζώδιο 

Κριός

Η νέα εβδομάδα ξεκινά με την είσοδο του Ερμή στο ζώδιο των Ιχθύων στις 3/2 και μαζί με αυτή ξεκινά μία περίοδος όπου το παρασκήνιο στα θέματα που σε απασχολούν είτε προσωπικά είτε επαγγελματικά θα είναι έντονο. Ο Ερμής θα παραμείνει ένα αρκετά μεγάλο χρονικό διάστημα σε αυτό το ζώδιο λόγω του ότι θα γυρίσει και σε ανάδρομη πορεία. Για αυτό ακριβώς θα πρέπει να έχεις κατά νου πως οι επόμενοι δύο μήνες θα έχουν «κρυφά χαρτιά» και είναι πολύ πιθανό να μη σε αφήνουν να δεις όλα τα δεδομένα που υπάρχουν σε ζητήματα που σε απασχολούν. Στο τέλος της εβδομάδας η Πανσέληνος που θα πραγματοποιηθεί στον άξονα Λέοντα-Υδροχόου δείχνει πως η επαφή με τους φίλους σου ή με το σύντροφό σου θα σου προσφέρει ευχάριστες στιγμές που θα αποτελέσουν το διάλειμμα των υποχρεώσεων της καθημερινότητας.

Ταύρος

Μία εβδομάδα που θα φέρει επαφές και συζητήσεις με φίλους σου ξεκινά καθώς η είσοδος του Ερμή ζώδιο των Ιχθύων στις 3/2 δείχνει πως θα βρίσκεσαι σε επικοινωνιακή φόρμα. Η επαφή με πρόσωπα του φιλικού σου περιβάλλοντος θα είναι πολύ βοηθητική για τη διάθεσή σου και δεν αποκλείεται να γίνει «υπεύθυνη» για νέες γνωριμίες σε αισθηματικό επίπεδο. Στο τέλος της εβδομάδας και συγκεκριμένα στις 9/2 η Πανσέληνος που θα πραγματοποιηθεί στον άξονα Λέοντα-Υδροχόου στρέφει το ενδιαφέρον σου σε ζητήματα που σχετίζονται με τη δουλειά σου. Ανάμεσα σε επαγγελματικές υποχρεώσεις δεν αποκλείεται να προκύψουν και κάποιες οικογενειακές, για αυτό να είσαι έτοιμος ώστε να αναλάβεις δράση!

Δίδυμος

Ο κυβερνήτης σου Ερμής πέρνα στο ζώδιο των Ιχθύων αυτή την εβδομάδα και η αλήθεια είναι πως αυτό το ζώδιο δεν του ταιριάζει και τόσο, με αποτέλεσμα να δημιουργεί κάποιες δυσκολίες στην επικοινωνία, στις μετακινήσεις αλλά και στα ραντεβού. Τα μεγαλύτερα ζητήματα ενδεχομένως να προκύψουν στον επαγγελματικό τομέα και ίσως παρατηρήσεις πως αυτή την εβδομάδα οι επικοινωνιακές σου ικανότητες δεν θα είναι το δυνατό σου σημείο. Η Πανσέληνος που θα πραγματοποιηθεί στον άξονα Λέοντα-Υδροχόου την Κυριακή 9/2 φέρνει συναντήσεις με πρόσωπα του περιβάλλοντός σου, από τις οποίες κάτι θα μάθεις.

Καρκίνος

Η εβδομάδα έρχεται με έντονες δόσεις αφηρημάδας οι οποίες δεν θα αφήσουν ανεπηρέαστες πρακτικές υποχρεώσεις και ζητήματα της καθημερινότητας. Μεγάλο ρόλο σε αυτό θα παίξει η είσοδος του Ερμή στο ζώδιο των Ιχθύων στις 3/2 καθώς δεν θα σε βοηθήσει να επικεντρωθείς σε πρακτικά ζητήματα, αντιθέτως θα σε παρασύρει σε ραστώνη λόγω της επιθυμίας σου για ξεκούραση. Ιδιαίτερη προσοχή χρειάζεται να δώσεις εσύ που βρίσκεσαι σε εξεταστική περίοδο μαθημάτων ή έχεις προγραμματίσει ένα ταξίδι ή μία μακρινή μετακίνηση. Η Πανσέληνος που θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή στον άξονα Λέοντα-Υδροχόου ξυπνά ανασφάλειες, όμως την ίδια στιγμή σου δίνει ώθηση ώστε να τις αντιμετωπίσεις.

Λέων

Η είσοδος του Ερμή το ζώδιο των Ιχθύων στις 3/2 σηματοδοτεί αυτή την εβδομάδα και σε προτρέπει να είσαι προσεκτικός στις κινήσεις που θα κάνεις στα οικονομικά σου ζητήματα, όχι μόνο αυτή την εβδομάδα αλλά και το επόμενο διάστημα σε γενικότερο πλαίσιο. Οι συζητήσεις με συνεταίρους, φίλους, συνεργάτες αποδίδουν καρπούς και βοηθάνε πολύ επαγγελματικά ζητήματα. Την Κυριακή η Πανσέληνος που πραγματοποιείται στον άξονα σου (Λέοντα-Υδροχόου) δημιουργεί την ανάγκη να προβάλλεις τον εαυτό σου με έντονο τρόπο. Αυτό μπορεί να επηρεάσει τις διαπροσωπικές σου σχέσεις καθώς θα χαλάσει τις ισορροπίες. Καλό θα ήταν να αποφύγεις την επίδειξη ισχύος σε αυτές, μιας και είναι κάτι που αν το καλοσκεφτείς δεν χρειάζεται.

Παρθένος

Αυτή την εβδομάδα ο κυβερνήτης ο Ερμής μετακινείται στο ζώδιο που βρίσκεται απέναντι σου, τους Ιχθύς, δείχνοντας ζητήματα των διαπροσωπικών σχέσεων. Είναι πιθανό να νιώσεις πως ένα αγαπημένο σου πρόσωπο είτε ένας συνεργάτης σου είτε ακόμα και το ταίρι σου έχει παράλογες απαιτήσεις από εσένα και αυτό θα σε βάλει σε σκέψεις. Τα θέματα που καλείσαι να διαχειριστείς αυτή την εβδομάδα θέλουν υπομονή και επικοινωνιακές ικανότητες τις οποίες είναι δεδομένο πως έχεις. Η Πανσέληνος που θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή μπορεί να αποτελέσει το έναυσμα για να αφήσεις στο παρελθόν μία δραστηριότητα που ενδεχομένως να «τρώει» αρκετό χρόνο από την καθημερινότητά σου.

Ζυγός

Η εβδομάδα ξεκινά με την είσοδο του Ερμή στο ζώδιο των Ιχθύων ο οποίος θα στρέψει την προσοχή σου σε μικρά καθημερινά ζητήματα τα οποία μπορεί να σε κάνουν να αποκτήσεις εμμονή μαζί τους. Στην προσπάθειά σου «να δεις το δέντρο θα χάσεις το δάσος», και αυτό είναι κάτι που θα πρέπει να έχεις στο μυαλό σου ώστε να μην το αφήσεις. Προσπάθησε να επικεντρωθείς σε λεπτομέρειες που είναι χρήσιμες σε καθημερινές υποχρεώσεις και μην εστιάζεις σε ανούσια πράγματα καθώς ο χρόνος δεν θα σου φτάνει. Η Πανσέληνος που θα πραγματοποιηθεί στον άξονα Λέοντα-Υδροχόου την Κυριακή μπορεί να φέρει ένα δώρο στον αισθηματικό τομέα, απαραίτητη προϋπόθεση όμως για να συμβεί κάτι τέτοιο είναι να έχεις κλείσει ζητήματα του παρελθόντος και εκκρεμότητες που υπήρχαν σε αυτά.

Σκορπιός

Ο Ερμής κάνει την είσοδο του στο ζώδιο των Ιχθύων στις 3/2 και φέρνει πολλές ευκαιρίες για να γνωρίσεις νέα πρόσωπα τα οποία μπορούν να γίνουν είτε φίλοι είτε γνωστοί είτε με κάποιο νέο πρόσωπο να προκύψει ένα ειδύλλιο μεταξύ σας. Τα ζητήματα της αισθηματικής σου ζωής θα είναι τονισμένα αυτή την εβδομάδα όμως θα πρέπει να είσαι προσεκτικός με τις επιλογές που θα κάνεις σε αυτά. Την Κυριακή η Πανσέληνος που θα πραγματοποιηθεί στον άξονα Λέοντα-Υδροχόου δείχνει πως οι προτεραιότητες αλλάζουν. Όσο η εβδομάδα φτάνει προς το τέλος της, οι επαγγελματικές δουλειές καθώς και κάποιες υποχρεώσεις που σχετίζονται με το σπίτι σου και με τους δικούς σου ανθρώπους, θα σε αναγκάσουν να τους δώσεις προτεραιότητα έναντι της προσωπικής σου ζωής.

Τοξότης

Αυτή την εβδομάδα ο Ερμής περνάει στο ζώδιο των Ιχθύων και εντείνει την υποκειμενική σκέψη η οποία δεν είναι καθόλου βοηθητική σε πρακτικά ζητήματα. Ιδιαίτερη προσοχή δώσε κατά τη διευθέτηση ζητημάτων που σχετίζονται είτε με τους δικούς σου ανθρώπους είτε με το σπίτι σου καθώς εκεί μπορεί να δημιουργηθούν διαφωνίες και αντιπαραθέσεις. Η εβδομάδα κλείνει με την Πανσέληνο που θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή στον άξονα Λέοντα-Υδροχόου η οποία θα αποτελέσει ευχάριστο διάλειμμα μέσα στην καθημερινότητά σου. Οι υποχρεώσεις που θα έχεις αυτή την εβδομάδα οι οποίες είτε σχετίζονται με το σπίτι είτε σχετίζονται με την εργασία σου είτε με τους δικούς σου ανθρώπους θα είναι ουκ ολίγες και το Σαββατοκύριακο θα βρεις την ευκαιρία να κάνεις ένα διάλλειμα.

Αιγόκερως

Η εβδομάδα κάνει πρεμιέρα με την είσοδο του Ερμή στο ζώδιο των Ιχθύων η οποία θα φέρει και αυτή την εβδομάδα αλλά και το επόμενο διάστημα σε γενικότερο πλαίσιο πολλές πληροφορίες από άτομα του περιβάλλοντός σου. Εσύ από αυτές θα πρέπει να κρατήσεις πολύ συγκεκριμένες καθώς και να φιλτράρεις οτιδήποτε ακούσεις μιας και δεν θα είναι εύκολη υπόθεση να ξεχωρίσεις την «ήρα από το σιτάρι». Η Πανσέληνος που θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή στον άξονα Λέοντα-Υδροχόου θα στρέψει την προσοχή σου σε οικονομικά ζητήματα με αφορμή κάτι νέο που μπορεί να προκύψει σε μία οικονομική διευθέτηση ή συμφωνία.

Υδροχόος

Η εβδομάδα ξεκινάει με την είσοδο του Ερμή στο ζώδιο των Ιχθύων ο οποίος προβάλλει τα οικονομικά θέματα και οτιδήποτε σχετίζεται με λογαριασμούς, οικονομικές υποχρεώσεις και διευθετήσεις τέτοιων ζητημάτων. Βέβαια ο Ερμής από αυτό το ζώδιο χαρίζει υποκειμενική σκέψη η οποία δεν είναι καθόλου βοηθητική για τέτοια ζητήματα που χρειάζονται ορθολογιστική σκέψη και προσέγγιση. Την Κυριακή η Πανσέληνος που θα πραγματοποιηθεί στον άξονα σου (Λέοντα-Υδροχόου) μπορεί να φέρει αντιπαραθέσεις ανάμεσα σε εσένα και στους ανθρώπους που απαρτίζουν τις διαπροσωπικές σου σχέσεις. Προσπάθησε να βάλεις τα όρια σου σε κάποια ζητήματα που θεωρείς πως δεν χρειάζονται παρεμβολές τρίτων όμως προσπάθησε να το κάνεις με όμορφο τρόπο.

Ιχθείς

Αυτή την εβδομάδα ο Ερμής περνάει στο ζώδιό σου και δείχνει πως το επόμενο διάστημα θα έχεις την ανάγκη να προβάλεις τον εαυτό σου. Αν το κάνεις με τον σωστό τρόπο σίγουρα θα κερδίσεις κάτι είτε σε επαγγελματικό είτε σε προσωπικό επίπεδο. Ο Ερμής στο ζώδιό σου, χαρίζει αμετροέπεια και δεν προάγει την αντικειμενική σκέψη κάτι που θα πρέπει να έχεις κατά νου ιδιαίτερα όταν ζυγίζεις τις καταστάσεις που σε ενδιαφέρουν. Η Πανσέληνος που ολοκληρώνεται την Κυριακή στον άξονα Λέοντα-Υδροχόου δημιουργεί συζητήσεις που αφορούν εσένα χωρίς όμως εσύ να είσαι παρών και σε καλεί να είσαι προσεκτικός με τους ανθρώπους που επιλέγεις να μοιραστείς τα σχέδιά σου.

 

Πηγή: myastro.gr

Like us on Facebook & follow us on Instagram

 

Περί Αγάπη Αγγέλου

Avatar

Δείτε Επίσης

Εβδομαδιαίες Προβλέψεις - Τα Ζώδια Αυτή Την Εβδομάδα

Εβδομαδιαίες Προβλέψεις – Τα Ζώδια Αυτή Την Εβδομάδα

Εβδομαδιαίο ωροσκόπιο για όλα τα ζώδια. Διάβασε τις ερωτικές, οικονομικές και επαγγελματικές προβλέψεις της εβδομάδας. …