Τετάρτη , 5 Αυγούστου 2020
Αρχική / Ζωδιοκαταστάσεις / Εβδομαδιαίες Προβλέψεις – Τα Ζώδια Αυτή Την Εβδομάδα
Εβδομαδιαίες Προβλέψεις – Τα Ζώδια Αυτή Την Εβδομάδα

Εβδομαδιαίες Προβλέψεις – Τα Ζώδια Αυτή Την Εβδομάδα

Pen Αυξημένες επαγγελματικές υποχρεώσεις για τα περισσότερα ζώδια αυτή την εβδομάδα.
Το σημαντικό αστρολογικό γεγονός της εβδομάδας είναι η μετακίνηση του Άρη στον Αιγόκερω την Κυριακή 16 Φεβρουαρίου που αναμένεται να δημιουργήσει μια έντονη επιθυμία για κοινωνική καταξίωση και να δώσει το έναυσμα για έντονη δραστηριότητα στην εργασία μας και αυξημένες υποχρεώσεις που θα παίξουν σημαντικό ρόλο στην καριέρα μας. Κατά τη διάρκεια της εβδομάδας, θα μας δοθεί η ευκαιρία να τακτοποιήσουμε ζητήματα που θα μας απασχολήσουν στη δουλειά μας, ιδιαίτερα την Δευτέρα και την Τρίτη, και να επιδιώξουμε να διεκδικήσουμε την επιβράβευση από τους ανωτέρους μας.

Ήρθε η στιγμή να αναδείξουμε το έργο μας και να προσπαθήσουμε να επωφεληθούμε, όχι μόνο σε ότι αφορά την εξέλιξή μας, αλλά και σε οικονομικό επίπεδο από αυτά που έχουμε προσφέρει. Προσοχή θα πρέπει να δείξουμε την Πέμπτη, γιατί δεν θα είναι δύσκολο να γίνουμε σκληροί και απαισιόδοξοι σε ότι αφορά τις διαπροσωπικές μας σχέσεις και την εξέλιξή τους, καθώς θα έχουμε την τάση να περιορίσουμε και να ελέγξουμε τους γύρω μας, εξαιτίας ανασφαλειών που έρχονται στο προσκήνιο και μπορεί να προκαλέσουν προβλήματα και εντάσεις. Η ώριμη σκέψη θα μας βοηθήσει να ξεφύγουμε από τις αρνητικές διαθέσεις και να ατενίσουμε το μέλλον με μια αισιόδοξη ματιά.

Ο Άρης στο γήινο και παρορμητικό ζώδιο του Αιγόκερου θα μας δώσει την ευκαιρία να αναδείξουμε πραγματικά τις επαγγελματικές μας ικανότητες, καθώς θα αυξηθούν οι υποχρεώσεις και οι ευθύνες που θα κληθούμε να αναλάβουμε αυτό το διάστημα. Αυτό όμως έχει και τα καλά του, αφού μπορεί να κάνει εμφανή τον δυναμισμό και την αυτοπεποίθησή που έχουμε στα επαγγελματικά μας. Παράλληλα όμως ελλοχεύει ο κίνδυνος να δημιουργηθούν κάποιες αντιπαραθέσεις, ιδιαίτερα με ανωτέρους μας, λόγω της επίμονης προσπάθειας να επιβάλουμε τους δικούς μας όρους και τις δικές μας απόψεις.

Επίσης, καλά θα κάνουμε να είμαστε πολύ προσεκτικοί στο πώς θα διαχειριστούμε τα αισθηματικά μας, μια και οι αυξημένες απαιτήσεις στον επαγγελματικό χώρο δεν αφήνουν περιθώρια και χρόνο για το ταίρι μας ή πιθανή νέα γνωριμία που μπορεί να προκύψει. Είναι επιτακτική ανάγκη λοιπόν να ισορροπήσουμε επάγγελμα και προσωπική ζωή και να δείξουμε περισσότερο ενδιαφέρον στον άνθρωπο που έχουμε δίπλα μας, ώστε να απολαύσουμε μαζί του όμορφες στιγμές που θα μας βοηθήσουν να εκτονώσουμε το άγχος και την ένταση. Και μια και μιλάμε για τα αισθηματικά, όσοι βιώνουν μια ιστορία που δεν έχει ακόμα κάνει τον κύκλο της με κάποιον από το παρελθόν, μπορούν να αποκτήσουν χρήσιμες πληροφορίες στα σχετικά άρθρα μας για τις πιθανότητες επανασύνδεσης. Καλή εβδομάδα αγαπημένοι μας φίλοι!

ΚΡΙΟΣ

Βρισκόμαστε μία εβδομάδα πριν την αρχή της ανάδρομης πορείας του Ερμή στο ζώδιο των Ιχθύων για αυτό καλό θα είναι να εκμεταλλευτείς τις ημέρες προκειμένου να διεκπεραιώσεις κάποια σημαντικά ζητήματα τα οποία έχεις αφήσει ακόμα σε εκκρεμότητα. Επίλεξε τις πρώτες ημέρες της εβδομάδας καθώς από την Παρασκευή και έπειτα θα αρχίσεις να νιώθεις την καθυστέρηση και τις επικοινωνιακές δυσκολίες σε κάποια ζητήματα που είναι σημαντικά για εσένα. Στις 16/2 ο Άρης περνά στο ζώδιο του Αιγόκερου και τονίζει για άλλη μία φορά τον επαγγελματικό τομέα.

Αισθηματικές Προβλέψεις.

Η Αφροδίτη βρίσκεται και αυτή την εβδομάδα στο ζώδιό σου δείχνοντας πως παρόλη την κούραση και το τρέξιμο των ημερών -πιθανόν για επαγγελματικά ζητήματα- πάντα θα υπάρχει χρόνος για να επικεντρωθείς στην προσωπική σου ζωή. Το φλερτ θα υπάρχει και είναι πιθανό να προέλθει από ένα πρόσωπο που βρίσκεται στο επαγγελματικό σου περιβάλλον. Αν βρίσκεσαι ήδη σε μία σχέση μην αφήσεις άλυτα θέματα και συζητήσεις για σοβαρά ζητήματα στο τέλος της εβδομάδας, προτίμησε να τα διευθετήσεις πριν το Σαββατοκύριακο.

Επαγγελματικές Προβλέψεις

Τα επαγγελματικά σου ζητήματα θα αρχίσουν να σε απασχολούν έντονα ξανά αυτή την εβδομάδα ιδιαίτερα όσο οι ημέρες περνούν και η εβδομάδα φτάνει προς το τέλος της. Η είσοδος του Άρη στο ζώδιο του Αιγόκερου στις 16/2 τονίζει για άλλη μία φορά επαγγελματικά ζητήματα και εκκρεμότητες που σχετίζονται με τη δουλειά σου. Ο Άρης σε αυτό το ζώδιο θα ενεργοποιήσει τις εκλείψεις του προηγούμενου διαστήματος και ενδεχομένως να επαναφέρει ζητήματα που σε απασχόλησαν σε επαγγελματικό επίπεδο το Δεκέμβριο αλλά και τον Ιανουάριο.

ΤΑΥΡΟΣ

Ο Ερμής συνεχίζει την πορεία του στο ζώδιο των Ιχθύων όμως αυτή την εβδομάδα προετοιμάζεται για την ανάδρομη πορεία του, πράγμα που σημαίνει πως ίσως παρατηρήσεις κάποια επικοινωνιακά μπερδέματα. Όσο περνούν οι ημέρες της εβδομάδας είναι πιθανό να νιώσεις πως υπάρχουν παρανοήσεις μεταξύ φίλων ή μπορεί να αλλάξουν κάποια σχέδια που έχεις σχετικά με μία ομαδική δραστηριότητα. Στις 16/2 ο Ερμής θα παραμείνει στάσιμος ώστε να αρχίσει στις 18/2 την ανάδρομη πορεία του για αυτό φρόντισε να κλείσεις ζητήματα που σε απασχολούν -ιδιαίτερα αν σχετίζονται με το φιλικό σου περιβάλλον- πριν το Σαββατοκύριακο.

Αισθηματικές Προβλέψεις.

Η είσοδος του Άρη στο ζώδιο του Αιγόκερου στις 16/2 σε καλεί να δραστηριοποιηθείς προκειμένου να κερδίσεις κάτι στον αισθηματικό τομέα. Αν βρίσκεσαι ήδη σε μία σχέση εκμεταλλεύσου τις ημέρες που δεν έχεις επαγγελματικές υποχρεώσεις καθώς είναι μία καλή ιδέα να κανονίσεις ένα ταξίδι για τους δυο σας. Αν είσαι ελεύθερος κάποια παλαιότερη γνωριμία μπορεί να επανέλθει στο προσκήνιο, όμως τώρα ίσως θα πρέπει να τη διαχειριστείς με εντελώς διαφορετικό τρόπο από ότι την είχες διαχειριστεί στο παρελθόν.

Επαγγελματικές Προβλέψεις

Τα επαγγελματικά σου ζητήματα θα σε απασχολήσουν αυτή την εβδομάδα καθώς είναι πιθανό να νιώσεις πως υπάρχει ένα περίεργο κλίμα με τους συναδέλφους σου. Ο Ερμής -ο οποίος προετοιμάζεται για να γυρίσει σε ανάδρομη πορεία στις αρχές της άλλης εβδομάδας- μπορεί να δημιουργήσει κάποιες παρανοήσεις μεταξύ εσένα και εκείνων. Προσπάθησε να μην τις αφήσεις να επηρεάσουν τη δουλειά σου ώστε να μην υπάρξουν πέρα από επικοινωνιακά και επαγγελματικά ζητήματα.

ΔΙΔΥΜΟΣ

Αυτή την εβδομάδα προτίμησε να κλείσεις επαγγελματικές εκκρεμότητες και οτιδήποτε σχετίζεται με δουλειά τις πρώτες ημέρες της καθώς μετά θα παρατηρήσεις κάποιες καθυστερήσεις. Ο κυβερνήτης σου ο Ερμής βρίσκεται στο ζώδιο των Ιχθύων και την Κυριακή 16/2 θα παραμείνει στάσιμος, προκειμένου να ξεκινήσει την ανάδρομη πορεία του στις 18/2. Αυτό δείχνει πως όσο περνούν οι ημέρες τόσο περισσότερα ζητήματα επικοινωνιακής φύσεως θα υπάρχουν καθώς και αναβολές επαγγελματικών ραντεβού ή καθυστερήσεις προσωπικών συναντήσεων. Στις 16/2 ο Άρης περνά στο ζώδιο του Αιγόκερου δημιουργώντας το υπόβαθρο για έξοδα.

Αισθηματικές Προβλέψεις.

Αυτή την εβδομάδα τα ζητήματα που μπορεί να προκύψουν στην προσωπική σου ζωή θα σχετίζονται με παρανοήσεις και παρεξηγήσεις για αυτό θα πρέπει να είσαι πολύ φειδωλός και προσεκτικός με αυτά που λες. Αν βρίσκεσαι ήδη σε μία σχέση προσπάθησε να μην αφήνεις το σύντροφό σου να μαντέψει τι έχεις καθώς θα βοηθήσει πολύ τη σχέση σας αν κρατήσεις καλή επικοινωνία μεταξύ σας. Αν είσαι ελεύθερος οι αισθηματικές περιπέτειες δεν θα λείψουν αυτή την εβδομάδα, όμως θα πρέπει να είσαι προσεκτικός σε περίπτωση που σκέφτεσαι να επενδύσεις σε μία νέα γνωριμία.

Επαγγελματικές Προβλέψεις.

Η είσοδος του Άρη στο ζώδιο του Αιγόκερου στο τέλος εβδομάδας θα σου δημιουργήσει ανησυχία ακόμα και για θέματα τα οποία δεν είναι υπαρκτά, αλλά υποθετικά. Προσπάθησε να μην αφήσεις τη σκέψη σου να δημιουργήσει σενάρια καθώς θα είναι πολύ δύσκολο να κρατήσεις τη ρεαλιστική ματιά σου, με αποτέλεσμα να παρασυρθείς εύκολα από αυτά. Η επικοινωνία μπορεί να παρουσιάσει κάποια ζητήματα αυτή την εβδομάδα καθώς ο Ερμής προετοιμάζεται για την ανάδρομη πορεία του, για αυτό θα πρέπει να το έχεις κατά νου ιδιαίτερα σε επαγγελματικά ραντεβού.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Αυτή την εβδομάδα προσπάθησε να επικεντρωθείς και να διευθετήσεις τις εκκρεμότητες που σχετίζονται με εκπαιδευτικά ζητήματα καθώς να δεις και κάποιες λεπτομέρειες που αφορούν ένα ταξίδι που έχεις προγραμματίσει. Ο Ερμής εξακολουθεί να βρίσκεται στους Ιχθύς φέρνοντας τα παραπάνω ζητήματα στο προσκήνιο, όμως στο τέλος της εβδομάδας θα μείνει στάσιμος προκειμένου να γυρίσει σε ανάδρομη πορεία λίγο αργότερα (18/2). Αυτό σημαίνει πως καλό θα ήταν να μην αφήσεις αυτή την εβδομάδα «ανεκμετάλλευτη» και να τακτοποιήσεις όσα περισσότερα ζητήματα μπορείς, δίνοντας προτεραιότητα σε θέματα σπουδών και ταξιδιών.

Αισθηματικές Προβλέψεις.

Το μυαλό σου μπορεί να βρίσκεται σε ένα ταξίδι που θέλεις να κάνεις ή να κάνεις σενάρια που σχετίζονται με το μέλλον, όμως οι δουλειές και οι υποχρεώσεις μπορεί να σε προσγειώνουν άτσαλα στην καθημερινότητα. Η είσοδος του Άρη στο ζώδιο του Αιγόκερου στις 16/2 ενεργοποιεί τις εκλείψεις που έγιναν στον άξονα σου τον Δεκέμβριο του 2019 και τον Ιανουάριο του 2020 επαναφέροντας ζητήματα διαπροσωπικών σχέσεων που σε απασχολούσαν και τότε. Αν βρίσκεσαι ήδη σε μία σχέση προσπάθησε να κρατήσεις ήπιους τόνους σε αυτήν ακόμα και αν νιώθεις πως ο σύντροφός σου ψάχνει αφορμές για να καυγαδίσετε. Αν είσαι ελεύθερος είναι πιθανόν να νιώσεις πως υπάρχει ένταση σε μία γνωριμία για αυτό κράτησε μικρό καλάθι.

Επαγγελματικές Προβλέψεις.

Ο επαγγελματικός τομέας θα σε απασχολήσει ιδιαίτερα τον υπόλοιπο Φεβρουάριο αρχής γενομένης αυτής της εβδομάδας, καθώς η είσοδος του Άρη στο ζώδιο του Αιγόκερου στις 16/2, φέρνει επαγγελματικές σχέσεις και συνεργασίες στο προσκήνιο. Είναι πιθανό να νιώθεις πως τα δεδομένα σε μία επαγγελματική σχέση έχουν αλλάξει και εσύ καλείσαι είτε να προσαρμοστείς στα νέα δεδομένα είτε να απομακρυνθείς. Ζύγισε προσεκτικά τα υπέρ και τα κατά ώστε να μην πάρεις κάποια παρορμητική απόφαση την οποία θα μετανιώσεις.

ΛΕΩΝ

Τα οικονομικά ζητήματα θα βρίσκονται στο προσκήνιο αυτή την εβδομάδα καθώς ο Ερμής από τους Ιχθύς τα αναμοχλεύει και σε αναγκάζει να τους δώσεις την πρέπουσα σημασία. Καλό θα ήταν να κλείσεις όσο περισσότερες εκκρεμότητες μπορείς ή να κάνεις προσπάθεια να τις διευθετήσεις. Στο τέλος της εβδομάδας (16/2) ο Ερμής θα παραμείνει στάσιμος προκειμένου να γυρίσει ανάδρομος δύο ημέρες μετά στις 18/2. Τότε θα είναι πιο δύσκολο λόγω επαγγελματικών και λοιπών κωλυμάτων να διευθετήσεις κάποια οικονομικά ζητήματα, για αυτό καλό θα είναι να εκμεταλλευτείς τις ημέρες αυτής της εβδομάδας ώστε να δεις αυτά που έχουν προτεραιότητα.

Αισθηματικές Προβλέψεις.

Είναι πιθανόν να παρατηρήσεις αυτή την εβδομάδα πως η επικοινωνία ανάμεσα σε εσένα και στο σύντροφό σου έχει αρχίσει και παρουσιάζει κάποια προβλήματα καθώς είτε ο ένας είτε ο άλλος δεν βρίσκεται σε διάθεση επίλυσης τους. Αν δεν θέλεις να προστεθούν κι άλλα απόφυγε να αναμοχλεύεις ζητήματα του παρελθόντος, ιδιαίτερα αν αυτά έχουν κλείσει οριστικά και δεν έχουν κανένα λόγο συζήτησης. Αν είσαι ελεύθερος το ενδιαφέρον θα σε βοηθήσει να κρατήσεις ένα πρόσωπο που έχεις γνωρίσει στη ζωή σου, διαφορετικά θα είναι πολύ εύκολο -λόγω των υποχρεώσεων της καθημερινότητας και αυτών που έχεις στο μυαλό σου- να αφήσεις την προσωπική σου ζωή σε δεύτερη μοίρα.

Επαγγελματικές Προβλέψεις.

Αυτή η εβδομάδα θα μπορούσε να χαρακτηρισθεί ως ήρεμη όσον αφορά τα επαγγελματικά σου ζητήματα. Καλό θα ήταν να προετοιμάσεις κάποιες επαγγελματικές υποχρεώσεις ή επαγγελματικά project που ξέρεις πως θα χρειαστεί να ασχοληθείς μαζί τους στο άμεσο μέλλον. Μετά το Σαββατοκύριακο τα πράγματα θα αλλάξουν καθώς η είσοδος του Άρη στο ζώδιο του Αιγόκερου στις 16/2 δείχνει πως όσο περνούν οι ημέρες, τόσο οι επαγγελματικές υποχρεώσεις θα σε πιέζουν. Ακολούθησε την παροιμία που λέει «των φρονίμων τα παιδιά πριν πεινάσουν μαγειρεύουν» και διευθέτησε όσες από αυτές μπορείς νωρίτερα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Ο Ερμής βρίσκεται στο ζώδιο των Ιχθύων και συνεχίζει το ταξίδι του σε αυτό δημιουργώντας κινητικότητα στις διαπροσωπικές σχέσεις και ενίοτε κάποια επικοινωνιακά μπερδέματα. Καλό θα ήταν να εκμεταλλευτείς τις ευκαιρίες που θα σου δοθούν αυτή την εβδομάδα και σχετίζονται με τους άλλους είτε σε προσωπικό είτε σε επαγγελματικό επίπεδο, καθώς και να διευθετήσεις πρακτικά ζητήματα. Όσο περνούν οι ημέρες πιθανόν να παρατηρήσεις πως οι άλλοι δεν σε καταλαβαίνουν είτε εσύ δεν καταλαβαίνεις τους άλλους, με αποτέλεσμα να υπάρξει δυσφορία. Αυτό θα συμβεί καθώς ο Ερμής θα παραμένει στάσιμος στις 16/2 προκειμένου να ξεκινήσει την ανάδρομη πορεία του δύο ημέρες μετά. Όσο νωρίτερα διευθετήσεις κάποια ζητήματα τόσο πιο εύκολο θα είναι για εσένα.

Αισθηματικές Προβλέψεις.

Αυτή την εβδομάδα είναι πιθανό να νιώσεις πως ο σύντροφός σου ζητά πράγματα από εσένα τα οποία δεν γίνεται να πραγματοποιηθούν τη συγκεκριμένη χρονική περίοδο και αυτό ίσως σε κάνει να νιώσεις απογοήτευση. Προσπάθησε να διευθετήσεις σημαντικά ζητήματα και να βρεις ένα σημείο επικοινωνίας, καθώς είναι πολύ πιθανό τα επικοινωνιακά θέματα να σε ταλαιπωρήσουν αρκετά. Η είσοδος του Άρη στο ζώδιο του Αιγόκερου στις 16/2 σε καλεί να δραστηριοποιηθείς στον αισθηματικό τομέα, αν είσαι ελεύθερος. Βέβαια θα πρέπει να έχεις στο μυαλό σου πως ταυτόχρονα θα ξεκινήσει και ο Ερμής την ανάδρομη πορεία του, οπότε χρειάζεται προσοχή στις επικοινωνιακές υπερβολές και τα επικοινωνιακά λάθη.

Επαγγελματικές Προβλέψεις.

Τα επαγγελματικά σου ζητήματα θα σε απασχολήσουν αυτή την εβδομάδα σε επίπεδο επαγγελματικών σχέσεων, καθώς είναι πολύ πιθανό να συνειδητοποιήσεις πως υπάρχουν διαφορετικές απόψεις σε μία συνεργασία που έχεις. Αυτό που θα πρέπει να θυμάσαι κατά τη διάρκεια της εβδομάδας είναι πως η επικοινωνία και ο διάλογος θα δώσουν το τελικό αποτέλεσμα σε οποιοδήποτε επαγγελματικό ζήτημα. Διευθέτησε οτιδήποτε σχετίζεται με τη δουλειά σου τις πρώτες ημέρες της εβδομάδας, καθώς όσο οι ημέρες περνούν θα είναι πιο δύσκολο να το κάνεις λόγω επικοινωνιακών εμποδίων και αναβολών.

ΖΥΓΟΣ

Αυτή την εβδομάδα προσπάθησε να επικεντρωθείς σε ζητήματα της καθημερινότητας τα οποία μπορεί να είναι μικρά -και ενδεχομένως να σου φαίνονται βαρετά- όμως χρειάζεται να τα διευθετήσεις. Ο Ερμής που βρίσκεται στους Ιχθύς θα τα φέρνει στο προσκήνιο και καλό θα ήταν να αδράξεις την ευκαιρία ώστε να τα τακτοποιήσεις σε σύντομο χρονικό διάστημα. Την Κυριακή 16/2 ο Ερμής παραμένει στάσιμος ώστε να γυρίσει σε ανάδρομη πορεία στις 18/2 για αυτό διευθέτησε δουλειές, υποχρεώσεις και ζητήματα της καθημερινότητας τις πρώτες ημέρες της εβδομάδας, καθώς τότε θα κυλούν πιο εύκολα.

Αισθηματικές Προβλέψεις.

Αυτή την εβδομάδα θα πρέπει να έχεις κατά νου πως κάποιες συζητήσεις με το σύντροφό σου μπορεί να ανοίξουν παρελθοντικά ζητήματα τα οποία θα δημιουργήσουν αντιπαράθεση μεταξύ σας. Προσπάθησε να διευθετήσεις τυχόν διαφωνίες τις πρώτες ημέρες της εβδομάδας καθώς τότε θα είναι πιο εύκολο να βρεθεί λύση σε αυτές. Αν είσαι ελεύθερος η παρουσία του Άρη στο ζώδιο του Αιγόκερου από την Κυριακή 16/2 δείχνει πως η εσωτερική ανησυχία δεν θα σε αφήσει να επενδύσεις σε μία νέα γνωριμία. Προσπάθησε να μην προδικάζεις τις καταστάσεις χωρίς να υπάρχει λόγος και άφησε το χρόνο να δείξει που πηγαίνουν.

Επαγγελματικές Προβλέψεις.

Οι δουλειές και οι επαγγελματικές υποχρεώσεις καλά κρατούν αυτή την εβδομάδα με αποτέλεσμα να μην είναι εύκολο να τις ξεχάσεις μιας και θα βρίσκονται συνεχώς μπροστά σου. Η παρουσία του Ερμή στο ζώδιο των Ιχθύων δείχνει μία καθημερινότητα η οποία θα είναι αρκετά απαιτητική και γεμάτη με συναντήσεις. Προσπάθησε να διευθετήσεις τις δουλειές που θεωρείς πιο σημαντικές τις πρώτες ημέρες της εβδομάδας. Ίσως να προκύψουν κάποιες καθυστερήσεις στα πλάνα σου οι οποίες ενδεχομένως να μη σε αφήσουν να τηρήσεις το χρονοδιάγραμμα που έχεις θέσει.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Τα προσωπικά σου ζητήματα και οτιδήποτε σχετίζεται με τον έρωτα, τη δημιουργία, τη χαρά και τη διασκέδαση θα σε απασχολήσουν περισσότερο αυτή την εβδομάδα καθώς η παρουσία του Ερμή στο ζώδιο των Ιχθύων ενισχύει τα παραπάνω. Βέβαια θα πρέπει να έχεις κατά νου πως ίσως προκύψουν κάποιες καθυστερήσεις σε ένα προσωπικό σου ζήτημα ή ενδεχομένως να χρειαστεί να αλλάξεις «πορεία πλεύσης» σε ένα αισθηματικό. Ένας πρώην σύντροφος είναι πιθανόν να κάνει την εμφάνισή του ξανά στη ζωή σου καθώς ο Ερμής ετοιμάζεται για την ανάδρομη πορεία του από τις 18/2. Η είσοδος του Άρη στο ζώδιο του Αιγόκερου την Κυριακή 16/12 φέρνει γύρω σου αρκετά πρόσωπα από τα οποία με κάποια θα διαφωνήσεις και με κάποια άλλα θα συμφωνήσεις, σε κοινά σας ζητήματα.

Αισθηματικές Προβλέψεις.

Η παρουσία του Ερμή δείχνει πως τα προσωπικά σου ζητήματα θα αποτελούν νούμερο ένα θέμα συζήτησης για εσένα και τους κολλητούς σου φίλους. Αν είσαι ελεύθερος είναι πολύ πιθανό να κάνει ξανά την εμφάνισή του στη ζωή σου ένα πρόσωπο με το οποίο υπήρξε μία αισθηματική ιστορία κατά το παρελθόν, αυτή τη φορά όμως τα δεδομένα θα είναι διαφορετικά μεταξύ σας. Αν βρίσκεσαι ήδη σε μία σχέση μην αφήσεις «καλοθελητές» να εμπλακούν σε αυτή και να δημιουργήσουν προβλήματα τα οποία δεν έχουν κανένα λόγο ύπαρξης, παρά μόνο να δημιουργήσουν αναστάτωση.

Επαγγελματικές Προβλέψεις.

Αυτή την εβδομάδα προσπάθησε να κρατήσεις ισορροπία ανάμεσα σε επαγγελματικά και προσωπικά ζητήματα καθώς είναι γεγονός πως τα δεύτερα θα τραβήξουν περισσότερο το ενδιαφέρον σου. Η παρουσία του Ερμή στο ζώδιο των Ιχθύων και μάλιστα λίγο πριν γυρίσει ανάδρομος (18/2) δείχνει πως είναι πιθανόν να παρουσιαστούν δυσκολίες επικοινωνιακής φύσεως στον επαγγελματικό τομέα. Αυτό σε συνδυασμό με το γεγονός πως η προσοχή σου είναι στραμμένη αλλού, μπορεί να σε κάνει να ξεχάσεις σημαντικές υποχρεώσεις με αποτέλεσμα να βρεθείς εκτεθειμένος.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Ο Ερμής συνεχίζει το ταξίδι του στο ζώδιο των Ιχθύων δημιουργώντας εσωστρέφεια κάτι που θα δυσκολέψει την επικοινωνία ακόμα και με ανθρώπους που θεωρείς «δικούς» σου. Προσπάθησε αν έχεις ζητήματα προς συζήτηση και διευθέτηση να ασχοληθείς μαζί τους τις πρώτες ημέρες της εβδομάδας καθώς όσο περνούν οι ημέρες θα παρατηρήσεις πως θα κάνουν την εμφάνισή τους επικοινωνιακές δυσκολίες. Στις 16/2 ο Ερμής θα παραμείνει στάσιμος προκειμένου να γυρίσει σε ανάδρομη πορεία στις 18/2, φέρνοντας ξανά στο προσκήνιο ζητήματα του παρελθόντος.

Αισθηματικές Προβλέψεις.

Αυτή την εβδομάδα προσπάθησε να επικεντρωθείς σε ζητήματα που απασχολούν εσένα και το ταίρι σου καθώς θα έχεις την τάση να είσαι αφηρημένος χωρίς ιδιαίτερη διάθεση να ασχοληθείς με οτιδήποτε απαιτεί την προσοχή σου. Το Σαββατοκύριακο ένα θέμα που σχετίζεται με το παρελθόν μπορεί να κάνει ξανά την εμφάνισή του, όμως αν δεις πως δεν υπάρχει σημείο επικοινωνίας μη προσπαθήσεις να το λύσεις και άφησε αυτό το εγχείρημα για τις επόμενες ημέρες. Αν είσαι ελεύθερος είναι πολύ πιθανόν να έρθεις ξανά σε επικοινωνία με ένα πρόσωπο το οποίο σε ενδιέφερε από παλιά.

Επαγγελματικές Προβλέψεις.

Τα επαγγελματικά σου ζητήματα χρειάζονται προσοχή αυτή την εβδομάδα καθώς είναι πιθανό να δημιουργηθεί το φαινόμενο του «χαλασμένου τηλεφώνου» στην επικοινωνία με τους ανθρώπους του επαγγελματικού σου περιβάλλοντος. Αυτό μπορεί με τη σειρά του να δημιουργήσει προβλήματα και στη δουλειά σου για αυτό προσπάθησε να είσαι όσο πιο σαφής γίνεται, ιδιαίτερα όταν υπάρχουν συζητήσεις που σχετίζονται με επαγγελματικά project. Η είσοδος του Άρη στο ζώδιο του Αιγόκερου στις 16/2 δείχνει πως ξεκινά ένα απαιτητικό διάστημα το οποίο μπορεί να σε κάνει να αναθεωρήσεις κάποιες από τις επαγγελματικές σου επιλογές.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Αυτή την εβδομάδα θα αφιερώσεις αρκετό από το χρόνο σου αλλά και το ενδιαφέρον σου στα πρόσωπα του περιβάλλοντός σου, επιδιώκοντας συναντήσεις και συζητήσεις μαζί τους. Ο Ερμής βρίσκεται στο ζώδιο των Ιχθύων και δείχνει επαφή με κόσμο αλλά και νέα τα οποία θα φτάνουν στα αυτιά σου. Προς το τέλος της εβδομάδας χρειάζεται να είσαι περισσότερο προσεκτικός με αυτά που λες καθώς στις 16/2 ο Ερμής παραμένει στάσιμος για να γυρίσει ανάδρομος δύο ημέρες μετά, δείχνοντας πως μπορεί να προκύψουν κάποιες επικοινωνιακές παρεξηγήσεις και παρανοήσεις. Στις 16/2 επίσης περνά ο Άρης στο ζώδιό σου υποδηλώνοντας πως το επόμενο διάστημα θα είναι αρκετά απαιτητικό και έντονο για εσένα.

Αισθηματικές Προβλέψεις.

Η επαφή με το ταίρι σου αυτή την εβδομάδα χρειάζεται προσοχή καθώς είναι πιθανόν να παρατηρήσεις πως εκείνο έχει την τάση να παρερμηνεύει κάποια πράγματα τα οποία λες. Χρειάζεται υπομονή καθώς θα είναι εύκολο να χάσεις την ψυχραιμία σου και τελικά να πεις λόγια τα οποία δεν θα εννοείς. Αν είσαι ελεύθερος η είσοδος του Άρη στο ζώδιό σου από τις 16/2 δείχνει πως δεν θα αφήσεις τίποτα στην τύχη του το επόμενο διάστημα, καθώς θέλεις να έχεις τον έλεγχο. Αυτό μπορεί να γίνει αιτία να χαλάσει η «μαγεία» μιας νέας γνωριμίας, καθώς εσύ θα βιάζεσαι και θα προδικάζεις τις καταστάσεις.

Επαγγελματικές Προβλέψεις.

Αυτή η εβδομάδα «στρώνει» το έδαφος για το επόμενο διάστημα το οποίο θα είναι αρκετά απαιτητικό για εσένα και σε επαγγελματικό επίπεδο. Η είσοδος του Άρη στο ζώδιό σου στις 16/2 δείχνει πως θα δραστηριοποιηθείς προκειμένου να επιτύχεις επαγγελματικούς στόχους και να κερδίσεις αυτά που επιθυμείς. Αυτό που θα πρέπει να έχεις κατά νου είναι πως ίσως συναντήσεις «εμπόδια» στο δρόμο σου και για να τα προσπεράσεις δεν θα πρέπει να κάνεις παρορμητικές κινήσεις. Ο στάσιμος Ερμής στο τέλος της εβδομάδας θα δημιουργήσει επικοινωνιακά θέματα και είναι κάτι που πρέπει να έχεις κατά νου, αν έχεις επαγγελματικά ραντεβού μέσα στο Σαββατοκύριακο.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Οτιδήποτε σχετίζεται με έσοδα-έξοδα, οικονομικές υποχρεώσεις αλλά και το ταμείο σε γενικότερο πλαίσιο εξακολουθεί να σε απασχολεί και αυτή την εβδομάδα, καθώς ο Ερμής που βρίσκεται στους Ιχθύς αναμοχλεύει τα παραπάνω ζητήματα. Καλό θα ήταν να διευθετήσεις και να τακτοποιήσεις τις εκκρεμότητες που έχεις τις πρώτες ημέρες της εβδομάδας. Στις 16/2 Ερμής θα παραμείνει στάσιμος ώστε να ξεκινήσει την ανάδρομη πορεία του δύο ημέρες μετά, για αυτό καλό θα ήταν μέχρι τότε να έχεις υλοποιήσεις το πλάνο σου για ζητήματα που σχετίζονται με τον οικονομικό τομέα.

Αισθηματικές Προβλέψεις.

Η επαφή με το ταίρι σου θα σε βοηθήσει να χαλαρώσεις μέσα σε μία απαιτητική εβδομάδα για αυτό προσπάθησε να την εντάξεις στο πρόγραμμά σου και μην αφήνεις την προσωπική σου ζωή εκτός του πλάνου σου. Είναι πιθανό να προκύψουν κάποιες διαφωνίες μεταξύ εσένα και του συντρόφου σου για επαγγελματικά ζητήματα, τις οποίες θα πρέπει να διαχειριστείς χωρίς να εκνευριστείς. Αν είσαι ελεύθερος η επικοινωνία μπορεί να μη σε βοηθήσει να προσεγγίσεις αυτόν που σου αρέσει, για αυτό αν δεις ότι συμβαίνει κάτι τέτοιο προτίμησε να κρατήσεις στάση αναμονής παρά να πιέσεις τις καταστάσεις.

Επαγγελματικές Προβλέψεις.

Αυτή την εβδομάδα θα χρειαστεί να διευθετήσεις κάποιες επαγγελματικές υποχρεώσεις τις οποίες θα πρέπει να προσέξεις ακόμα και αν είναι συνηθισμένες για εσένα. Ο Ερμής προετοιμάζεται για την ανάδρομη πορεία του και αυτό σημαίνει πως ενδεχομένως να υπάρξουν καθυστερήσεις και εμπόδια. Δώσε ιδιαίτερη προσοχή το Σαββατοκύριακο καθώς είναι πολύ πιθανόν να προκύψουν νέα δεδομένα σε ένα επαγγελματικό σου ζήτημα τα οποία θα σε μπερδέψουν.

ΙΧΘΕΙΣ

Ο Ερμής συνεχίζει την πορεία του στο ζώδιο σου φέρνοντας στο προσκήνιο τις ανάγκες και τις επιθυμίες σου, όμως πολύ πιθανόν να τις επικοινωνήσεις με λάθος τρόπο και αυτό είναι που χρειάζεται προσοχή. Όσο περνούν οι ημέρες ίσως παρατηρήσεις πως υπάρχει ασυνεννοησία με τους άλλους ή ίσως νιώθεις πως οι άλλοι δεν σε καταλαβαίνουν. Στις 16/2 ο Ερμής θα παραμείνει στάσιμος προκειμένου να γυρίσει ανάδρομος δύο ημέρες μετά, καλώντας σε να αναθεωρήσεις ζητήματα και αποφάσεις του προηγούμενου διαστήματος. Στο τέλος εβδομάδας έχουμε και την είσοδο του Άρη στο ζώδιο του Αιγόκερου που είναι πιθανόν να προκαλέσει κινητικότητα με αφορμή ομαδικές δραστηριότητες και τη διάθεση να δραστηριοποιηθείς σε αυτές.

Αισθηματικές Προβλέψεις.

Τα αισθηματικά σου ζητήματα ίσως αποτελέσουν πονοκέφαλο για εσένα αυτή την εβδομάδα καθώς είναι πολύ πιθανό να βρίσκεσαι σε καταστάσεις στις οποίες δεν ξέρεις πως να αντιδράσεις και πως να διαχειριστείς. Ο Ερμής στο ζώδιό σου δεν θα σε βοηθήσει να δεις αντικειμενικά τα δεδομένα σε αυτές και αυτό είναι κάτι που θα πρέπει να έχεις στο μυαλό σου. Αν βρίσκεσαι ήδη σε μία σχέση μπορεί να υπάρξουν κάποιες παρεξηγήσεις με το σύντροφό σου το Σαββατοκύριακο εξαιτίας λάθους συνεννόησης. Αν είσαι ελεύθερος πρόσεξε πολύ καλά τι αντιλαμβάνεσαι από τις κινήσεις κάποιου που σε ενδιαφέρει, καθώς είναι πιθανόν να οδηγηθείς σε λάθος συμπεράσματα.

Επαγγελματικές Προβλέψεις.

Οι συνεργασίες σου μπορεί να παρουσιάσουν κάποιες δυσκολίες αυτή την εβδομάδα καθώς είναι πολύ πιθανό να εμφανιστούν ξανά κάποια ζητήματα του παρελθόντος στο προσκήνιο, τα οποία είχαν δημιουργήσει διαφωνίες μεταξύ σας. Προσπάθησε να είσαι όσο πιο αντικειμενικός γίνεται καθώς θα είναι εύκολο να παρασυρθείς από την υποκειμενική σου σκέψη και να πάρεις λάθος αποφάσεις. Διευθέτησε σημαντικές επαγγελματικές δραστηριότητες τις πρώτες ημέρες της εβδομάδας, καθώς όσο περνούν οι ημέρες τόσο θα πληθαίνουν οι παρανοήσεις.

 

Πηγή: myastro.gr

Like us on Facebook & follow us on Instagram

 

Περί Αγάπη Αγγέλου

Avatar

Δείτε Επίσης

Εβδομαδιαίες Προβλέψεις - Τα Ζώδια Αυτή Την Εβδομάδα

Εβδομαδιαίες Προβλέψεις – Τα Ζώδια Αυτή Την Εβδομάδα

Εβδομαδιαίο ωροσκόπιο για όλα τα ζώδια. Διάβασε τις ερωτικές, οικονομικές και επαγγελματικές προβλέψεις της εβδομάδας. …