Όπως πλένεις το σώμα σου έτσι να φροντίζεις να καθαρίζεις και τη ψυχή σου

Όπως πλένεις το σώμα σου έτσι να φροντίζεις να καθαρίζεις και τη ψυχή σου

Pen Η Μέθοδος Θήτα είναι μία ενεργειακή μέθοδος θεραπείας, η οποία ασχολείται με το υποσυνείδητο κομμάτι του 90% της σκέψης μας για το οποίο έχουμε άγνοια αλλά αυτό μας καθορίζει! Με την μέθοδο Θήτα έχουμε πρόσβαση στο υποσυνείδητο μας μέσα από τα κύματα θήτα του εγκεφάλου μας, όπου μπαίνουμε σε αυτά με έναν μικρό διαλογισμό. Εκεί αναπτύσσεται η διαίσθηση του θεραπευτή και συναντιέται με τον ανώτερό μας εαυτό.

Εκεί συναντάμε όλες τις περιοριστικές πεποιθήσεις του κάθε ανθρώπου τις οποίες είτε τις κληρονόμησε είτε τις αποκόμισε κατά την στιγμή της σύλληψής του είτε τις ανέπτυξε από την παιδική του ηλικία μέχρι την ενήλικη ζωή του. Εκεί βρίσκονται όλα του τα απωθημένα, οι αρνητικές του σκέψεις, τα αρνητικά του βιώματα και γεγονότα που του προκάλεσαν σοκ και ταραχή. Καθώς και συναισθήματα φόβου άλλων ανθρώπων που περάστηκαν μέσα του σαν δικές του πεποιθήσεις.

Κατά την διάρκεια της ζωής του ανθρώπου, όλες αυτές οι επαναλαμβανόμενες αρνητικές σκέψεις μπαίνουν σε αυτό το άδυτο κομμάτι του εαυτού του που ονομάζεται υποσυνείδητο. Έτσι γίνονται ο αυτόματος πιλότος του για το υπόλοιπο της ζωής του.

Αν ο άνθρωπος δεν εξερευνήσει με κάποιον τρόπο τί υπάρχει εκεί δεν θα είναι ποτέ ένας ελεύθερος άνθρωπος, αλλά πάντα θα χειραγωγείται από το παρελθόν του. Οτιδήποτε συμβαίνει στη ζωή μας είτε καλό είτε κακό πηγάζει από το υποσυνείδητό μας. Εκείνο έχει την ενέργεια της σκέψης μας αφού εμείς αντιλαμβανόμαστε μόνο το 10% της ποιότητάς της και έλκουμε αντίστοιχες καταστάσεις αλλά και αντίστοιχους ανθρώπους στη ζωή μας.

Η ζωή έλκει αυτό που εμείς πιστεύουμε πως αξίζουμε και δεν πρόκειται να το αλλάξει αν δεν αλλάξουμε εμείς τον υποσυνείδητο τρόπο αλλά και τον συνειδητό που σκεφτόμαστε.

Αυτό δεν είναι ένας τρόπος τιμωρίας όπου γεννηθήκαμε για να ταλαιπωρούμαστε, αλλά είναι ένας εξαιρετικός τρόπος για να μπορέσει η ψυχή μας να ανακαλύψει την ολότητά της και να εξελιχθούμε μέσα από τις εμπειρίες μας. Να γίνουμε άνθρωποι πιο σοφοί… πιο δυνατοί…πιο ώριμοι και πιο εξελιγμένοι.

Οτιδήποτε συμβαίνει στη ζωή μας δεν είναι τυχαίο.

Το υποσυνείδητό είναι ένας πιστός μας υπηρέτης, το οποίο εκτελεί πιστά τις υποσυνείδητες σκέψεις μας και δεν έχει κρίση αν αυτό που του λέμε μας κάνει καλό ή όχι, αν μας αξίζει ή όχι. Το υποσυνείδητο απλά εκτελεί.

Ένας τρόπος για να καταλάβουμε τι υπάρχει μέσα στην υποσυνείδητη σκέψη μας είναι απλά να παρατηρήσουμε τα αποτελέσματα της ζωής μας.

Εάν αυτό που βιώνουμε αυτή τη στιγμή δεν μας αρέσει τότε είναι δείγμα πώς κάποιο σημείο των περιοριστικών πεποιθήσεων μέσα μας χρειάζεται φροντίδα και θεραπεία.

Η Μέθοδος Θήτα είναι μία εξαιρετική ενεργειακή θεραπεία που φέρει άμεσα αποτελέσματα στη ζωή του ανθρώπου τα οποία είναι εμφανή από την πρώτη κιόλας συνεδρία.

Ποτέ ο άνθρωπος δεν θα είναι ίδιος με πριν. Θα έχει αλλάξει την ενέργειά του, θα έχει συνειδητοποιήσει τον αυτόματο μηχανισμό που λειτουργεί μέσα του και θα έχει την δυνατότητα να τον αλλάξει μιας και είναι αυτός ο κυρίαρχος της σκέψης του. Αφού εκείνος θα μπορεί να ορίζει τη ζωή του.

Δεν υπάρχει μοίρα τύχη ή πεπρωμένο..

Τα πάντα είναι αποτέλεσμα της σκέψης μας. Μόνο όταν το συνειδητοποιήσουμε θα καταλάβουμε πόσο ισχυροί είμαστε. Πως εμείς είμαστε οι ηγέτες του εαυτού μας και των συνθηκών της ζωής μας. Μόνο τότε θα έχουμε την δυνατότητα να αλλάξουμε οτιδήποτε δεν μας αρέσει και να το χρησιμοποιήσουμε προς όφελός μας.

Στην δύναμη της σκέψης και της θέλησης όλα γίνονται… τα πάντα είναι εφικτά και τα πάντα αλλάζουν.

Ένα μυαλό το οποίο γνωρίζει την αξία του

  • Αντιλαμβάνεται την δύναμή του και ορίζει την σκέψη του.
  • Ξαναγεννιέται.
  • Ξεκινά από την αρχή.
  • Βάζει τελεία στο παρελθόν του.
  • Επουλώνει τις πληγές του.
  • Μαθαίνει να αγαπά τον εαυτό του.
  • Αγκαλιάζει τις ατέλειες του και θέτει νέους στόχους.

Μέσα από μία συνεδρία της μεθόδου Θήτα εντοπίζουμε τις περιοριστικές πεποιθήσεις του ατόμου έτσι ώστε ο άνθρωπος να έχει την επίγνωσή τους και να τις φέρει στο συνειδητό του κομμάτι, όπου και τις θεραπεύουμε. Με αυτό τον τρόπο αλλάζουμε τις σκέψεις μας, όπου αυτό συνεπάγεται ότι αλλάζουμε και την ενέργειά μας.

Η σκέψη έχει ενέργεια και σαν ενέργεια δονείται μέσα στο σύμπαν. Η δόνησή της συγχρονίζεται με οτιδήποτε εμείς σκεφτόμαστε. Όταν θεραπεύσουμε την αρνητική μας σκέψη καταφέρνουμε να την συγχρονίσουμε με συναισθήματα που δονούνται σε υψηλές συχνότητες. Εκεί βρίσκονται η αγάπη, η ευτυχία, η ειρήνη, η ολοκλήρωση και η γαλήνη. Είναι το μέρος όπου ο κάθε άνθρωπος συναντά τα όνειρά του επειδή πιστεύει πως του αξίζουν και επειδή έχει την δύναμη να τα πραγματοποιήσει.

Άλλοι τρόποι για να ενδυναμώσουμε την ενέργειά μας και να την βοηθήσουμε να εκτοξευθεί σε υψηλές τέτοιες συχνότητες είναι:

  • Να καθαρίσουμε το ενεργειακό μας πεδίο από ψυχικές επιθέσεις, λόγια τρίτων και από σκεπτομορφές.

  • Να ενδυναμώσουμε το ηλεκτρομαγνητικό μας πεδίο. Να στείλουμε στον εαυτό μας αγάπη και φως.

  • Να υλοποιήσουμε ενεργειακά αυτό που θέλουμε.

  • Να καθαρίσουμε τα θραύσματα ψυχής από ανθρώπους που μας έχουν πληγώσει και που μας κρατούν δέσμιους με την σκέψη τους.

  • Να προχωρήσουμε στο ενεργειακό διαζύγιο με όλους τους ανθρώπους που νιώθουμε πως δεν αφήνουν ελεύθερη την ενέργειά μας.

  • Να καθαρίσουμε ενεργειακά τον χώρο μας.

  • Να του διδάξουμε την αγάπη και την ευτυχία και να ενσταλάξουμε πάνω μας θετικά συναισθήματα έτσι όπως τα ορίζει η ύψιστη θεϊκή ενέργεια.

  • Να κατανοήσουμε  ενεργειακά πώς είναι να ζούμε με όρια, με αγάπη και ελευθερία.

  • Να συνειδητοποιήσουμε πως η ενέργεια της σκέψης έχει τέτοια δυναμική που μπορεί να συγχρονιστεί με οτιδήποτε επιθυμούμε, ακόμα και στιγμιαία.

Από εκεί και πέρα ξεκινάει ένα υπέροχο ταξίδι για τον άνθρωπο που του δίνει πραγματικά σκοπό για την ζωή του.

Του δίνει ένα πραγματικό νόημα ύπαρξης… πως δεν ήρθαμε σε αυτή την Γη για να ταλαιπωρούμαστε και να βασανιζόμαστε. Αντίθετα, ήρθαμε για να συνειδητοποιήσουμε την ατελεύτητη Σοφία που υπάρχει μέσα μας και να ανακαλύψουμε σε κάθε κύτταρο του οργανισμού μας την απέραντη αγάπη. Να κατανοήσουμε τις δυνάμεις μας. Να αγαπήσουμε τους συνανθρώπους μας και τον πλανήτη μας και πως αυτή είναι η μοναδική οδός που καταλήγει στην ευτυχία και στην γαλήνη της ψυχής.

Και να θυμάστε πως αν στο τέλος δεν πάνε όλα καλά τότε δεν είναι το τέλος.

 

Σύνταξη: Θεώνη Καράμπαλη, Πιστοποιημένη σύμβουλος της Μεθόδου Θήτα

Like Theoni on Facebook & follow on Instagram

Επιμέλεια: Νάνσυ Αβραμοπούλου

Like us on Facebook & follow us on Instagram

Περί Θεώνη Καράμπαλη

Είμαι η Θεώνη Καράμπαλη και είμαι πιστοποιημένη Σύμβουλος της Μεθόδου Θήτα. Από πάντα πίστευα στην δύναμη του ανθρώπου και η ζωή με έφερε κάποια στιγμή αντιμέτωπη με την δική μου μέσω της δύναμης της αγάπης. Από τότε δεσμεύτηκα στον εαυτό μου αυτή μου την γνώση να την κάνω λειτούργημα! Ένα πουλί που κάθεται σε ένα δέντρο ποτέ δε φοβάται πως το κλαδί θα σπάσει, διότι η εμπιστοσύνη του δεν βρίσκεται στο κλαδί, αλλά στα φτερά του. ΠΙΣΤΕΨΕ ΣΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΣΟΥ!!!

Δείτε Επίσης

Hermes massage: Το μασάζ στα καλύτερά του

Hermes: Το μασάζ στα καλύτερά του

Το μασάζ έχει αναδειχθεί σε μεγάλη τάση στους τρόπους θεραπείας των σωματικών τραυματισμών τα τελευταία …

Τα οφέλη της μαύρης σοκολάτας

Μαύρη σοκολάτα: 7 λόγοι να την επιλέξεις όταν θες να φας γλυκό!

«Όταν ψάχνεις για ένα γλυκό σνακ, ένα κομματάκι μαύρης σοκολάτας μπορεί να είναι στην πραγματικότητα …

18 τροφές που πρέπει να υπάρχουν στην κουζίνα μας

18 υγιεινές τροφές που πρέπει να υπάρχουν στην κουζίνα μας

Σας παρουσιάζω τις 18 τροφές που πρέπει να υπάρχουν στην κουζίνα μας για να κάνουμε …

Μπορώ να γυμναστώ αμέσως μετά τον τοκετό;

Μπορώ να γυμναστώ αμέσως μετά τον τοκετό;

Πολλές έγκυες γυναίκες αναρωτιούνται, αν μπορούν να γυμνάζονται κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης και πόσο …

Verified by ExactMetrics