Ελληνικός στρατός σε ετοιμότητα

Ελληνικός Στρατός, δυο λέξεις, μια ιδέα, μια ιστορία!

Pen Οι προστάτες της Εθνικής μας Κυριαρχίας, ο Ελληνικός στρατός, τα παρεξηγημένα, ορισμένες φορές, παλληκάρια μας βρίσκονται παντός καιρού και είναι έτοιμα να δώσουν ακόμα και τη ζωή τους, αν χρειαστεί, για την Ελλάδα μας.

Τους προστάτες της Ιερής αυτής γης και της Ελληνικής σημαίας μία λέξη μπορεί να τους χαρακτηρίσει, η γενναιότητα! Είναι γενναίοι άνθρωποι, έχουν θάρρος, αποφασιστικότητα και Εθνική υπερηφάνεια. Ζουν και αναπνέουν για την Ελλάδα. Πονούν και δακρύζουν με τις Ελληνικές υποχωρήσεις σε θέματα εθνικής κυριαρχίας.

Την ίδια στιγμή που κάποιοι είναι έτοιμοι να δώσουν τη ζωή τους για μια «Ελεύθερη Ελλάδα», κάποιοι άλλοι, δήθεν πατριώτες, τη κρίσιμη στιγμή ζητούν το κάψιμο της Ελληνικής Σημαίας- του Εθνικού μας συμβόλου (βλέπε Ίμια) και υποθηκεύουν την ελληνική γη (την εποχή της οικονομικής κρίσης).

Ο Ελληνικός στρατός δεν έχει τυχαία τη μεγαλύτερη ιστορία στον κόσμο, γιατί πάνω απ’ όλα έχει ψυχή και αγάπη για την πατρίδα του.

Αυτός είναι ο Ελληνικός στρατός, η ψυχή των Ελλήνων, η ψυχή όλων μας!

 

Συντάκτης: Γιάννης Κακαβάς

Επιμέλεια: Νάνσυ Αβραμοπούλου

Follow & Like: Nancy’s Blog

Περί Nancy Avramopoulou

Είμαι δημοσιογράφος και το μόνο που ξέρω να κάνω καλά είναι να εκφράζω με λέξεις κάθε μου σκέψη. Ανέκαθεν μου άρεσε να παρατηρώ τους ανθρώπους και να μαθαίνω μέσα από τα βιώματά τους. Το Νancy’s Βlog δημιουργήθηκε από την έντονη επιθυμία μου να μοιραστώ τους προβληματισμούς μου και τις σκέψεις μου πάνω σε κοινωνικά- καθημερινά θέματα που ζούμε όλοι μας. Αγαπώ τους απλούς ανθρώπους, φρικάρω με τους δήθεν, αποστρέφομαι τους μίζερους και ενθουσιάζομαι με την εσωτερική ομορφιά που ευτυχώς έχουν πολλοί μέσα τους.

Δείτε Επίσης

Καλή Σαρακοστή! Καθαρά Δευτέρα σήμερα, γιατί όμως ονομάζεται έτσι;

Καλή Σαρακοστή! Καθαρά Δευτέρα σήμερα, γιατί όμως ονομάζεται έτσι;

Με την Καθαρά Δευτέρα ξεκινά η Σαρακοστή για την Ορθόδοξη εκκλησία, ενώ ταυτόχρονα σημάνει το τέλος των Απόκρεω. Η Καθαρά …

Σαρακοστή και νηστεία

Την Καθαρά Δευτέρα «καθαρίζουμε» τη ψυχή και το σώμα μας!

Μετά από το τριήμερο των απόκρεων και της κρεπάλης, η Καθαρά Δευτέρα είναι η ημέρα …

ζητω το οχι

Ζήτω η 28η Οκτωβρίου 1940, ζήτω το Έθνος, ζήτω το «ΟΧΙ»!

Η 28η Οκτωβρίου 1940, είναι μια μεγάλη ημέρα για την ιστορία της Ελλάδας. Αυτή η …

12 Ιουλίου: Ο Άγιος Παΐσιος παρέδωσε την αγία του ψυχή στον Κύριο

Ο Άγιος Παΐσιος ο Αγιορείτης, κατά κόσμον Αρσένιος Εζνεπίδης, γεννήθηκε στα Φάρασα της Καππαδοκίας στην …

Verified by ExactMetrics