Πέμπτη , 6 Οκτωβρίου 2022
Άντρας παλιάς κοπής

Άντρας «παλιάς κοπής», το απόλυτο αρσενικό για κάθε γυναίκα!

Pen Άντρας σημαίνει δράση, δύναμη εξουσία, μα πάνω από όλα, κύριος στην συμπεριφορά του. Στην σημερινή εποχή, όμως, ο πραγματικός του ρόλος του άντρα έχει χαθεί αισθητά!

Ας γυρίσουμε τον χρόνο πίσω, στα αρσενικά παλιάς κοπής… τότε που ο άντρας ήταν κυνηγός και ξεχωριστός . Είχε κάτι το διαφορετικό, σε σύγκριση με τα σημερινά δεδομένα. Ήξερε πώς να συμπεριφερθεί σε μια γυναίκα, για να την κάνει να νιώθει γυναίκα!

Ποιά είναι τα χαρακτηριστικά του άντρα «παλιάς κοπής;»

Ο άντρας παλιάς κοπής, είναι αυτός που σου ανοίγει την πόρτα να βγεις, που σε βοηθάει να φορέσεις το παλτό σου.. Θα σε γυρίσει σπίτι σου μετά την έξοδο σας και θα περιμένει να μπεις στο σπίτι σου και μετά θα φύγει.. Είναι εκείνος που δεν μετράει τα ψιλά στο πορτοφόλι του! Είναι gentleman και σε κάνει να νιώθεις όμορφη και ξεχωριστή!

Αυτός ο άντρας θα σου αφήσει ένα τριαντάφυλλο στο μαξιλάρι για «καλημέρα»!

Ξέρει τί θέλει!

Δεν αφήνει την γυναίκα της καρδιάς του να αμφιβάλει για τα συναίσθημά του. Της δίνει απλόχερα όσα έχει μέσα στην ψυχή του!  Αυτά τα κάνει μόνο σε αυτήν την ΜΙΑ και μοναδική..  Δεν έχει μάτια για άλλη!

Τα λόγια του είναι μετρημένα, επειδή αφήνει τις πράξεις να μιλήσουν!

Αυτό είναι το σωστό αρσενικό, διαθέτει υπομονή, έχει άποψη και βούληση, δεν επηρεάζεται από την γνώμη των άλλων. Στέκεται βράχος δίπλα σου και δεν φοβάται να κάνει σχέδια για το μέλλον, γιατί τα έχει σκεφτεί όλα συνειδητά!

Τιμάει τα παντελόνια που φοράει!

Ξεχωρίζει μέσα στο πλήθος ο άντρας από τα αγοράκια.. Θα το καταλάβεις στα πρώτα λεπτά! Προσέχει την εμφάνιση του, είναι πάντα αριστοκρατικός και καλοντυμένος! Το περπάτημά του εκπέμπει σιγουριά και σταθερότητα..

«Φίλη γυναίκα», αν βρεθεί στη ζωή σου ένας τέτοιος άντρας και τον θέλεις, γίνε η κατάλληλη κυρία, αυτή που θα βαδίζει δίπλα του και όχι πίσω του! Να τον σέβεσαι και να νιώθεις τυχερή που τον βρήκες και υπάρχει στην ζωή σου!

«Άνδρας που δεν είναι τώρα… δεν ήταν πότε!»

– Μαλβίνα Κάραλη, συγγραφέας & δημοσιογράφος.

 

Σύνταξη: Χαρά Παναγιωτακοπούλου

Περί Χαρά Παναγιωτακοπούλου

Είμαι η Χαρά Παναγιωτακοπούλου, κατάφερα να κάνω ένα μεγάλο μου όνειρο πραγματικότητα, να γίνω παιδαγωγός! Αγαπώ τα ταξίδια και ό ,τι με κάνει να νιώθω ελεύθερη, δημιουργική και ευτυχισμένη. Ζω με ό,τι γεμίζει την ψυχή μου και με κάνει να είμαι ο εαυτός μου!

Δείτε Επίσης

Ο σεβασμός προς τους άλλους είναι ένδειξη αυτοσεβασμού

Ο σεβασμός προς τους άλλους είναι ένδειξη αυτοσεβασμού

Σπουδαία λέξη ο σεβασμός. Σπουδαίο πράγμα ο αυτοσεβασμός. Ο σεβασμός προς τον εαυτό μου είναι …

Σκλήρυνση κατά Πλάκας: 4η Ενημερωτική Ημερίδα ΣαμΣΚΠ Χίου [Βίντεο]

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε η 4η Ημερίδα Ενημέρωσης για την σκλήρυνση κατά πλάκας Χίου που διοργάνωσε …

Πάτρα: Η στιγμή που η μάνα της Ρούλας Πισπιρίγκου φτάνει στο σπίτι- Την τραβάει μέσα η κόρη της για να μην την λιντσάρουν

Πάτρα: Η στιγμή που η μάνα της Ρούλας Πισπιρίγκου φτάνει στο σπίτι- Την τραβάει μέσα η κόρη της για να μην την λιντσάρουν

Έντρομη η μάνα της Ρούλας Πισπιρίγκου, μέσα από ένα οργισμένο πλήθος προσπαθεί να μπει στο …

Ρούλα Πισπιρίγκου: «Τη συνέλαβαν, είναι ύποπτη» λέει η αδερφή της

Ρούλα Πισπιρίγκου: «Τη συνέλαβαν, είναι ύποπτη» λέει η αδερφή της

Γείτονας περιέγραψε τι συνέβη στον σύντομο χρόνο της αποχώρησης της Ρούλας Πισπιρίγκου Μέσα στο σπίτι …