τάπερ

Tupperware: Ο πολυτιμότερος βοηθός στην κουζίνα μου!

PenΘυμάμαι πάντα τους μεγαλύτερους να λένε: «Ό,τι πληρώνεις, παίρνεις». Μεγαλώνοντας και αποκτώντας σιγά σιγά τα δικά μου χρήματα, άρχισα να συνειδητοποιώ τη βαρύτητα της παραπάνω φράσης για καθετί που αγόραζα. Αρχικά, στα δικά μου προσωπικά αντικείμενα (ρούχα, παπούτσια, αξεσουάρ) και αργότερα για όλα τα μέλη της οικογένειάς μου! Δίνοντας λίγα παραπάνω χρήματα και όχι απαραίτητα διαθέτοντας υπέρογκα ποσά, διακρίνεις τη διαφορά στην ποιότητα και στην αντοχή στον χρόνο!

Η Tupperware, μου «έλυσε» τα χέρια!

Ήρθε η μέρα, λοιπόν, που κάτι τέτοιο συνέβη και στην κουζίνα μου, στον πιο αγαπημένο χώρο του σπιτιού μου. Κουβαλώντας τις συμβουλές της μαμάς μου και έχοντας εμπιστοσύνη στην εμπειρία της, υιοθέτησα τον σπουδαιότερο βοηθό της! Σαν νέα νοικοκυρά και αργότερα σαν οικογενειάρχισσα, η Tupperware δεν θα μπορούσε να λείπει από τα ντουλάπια μου!

Κομμάτια κλασσικά και διαχρονικά, δώρο της μαμάς για να με «συντροφεύουν» και να μου «λύνουν» τα χέρια στη νέα μου ζωή. Αλλά και άλλα τόσα προϊόντα που είτε αγόρασα μόνη μου, είτε μου τα δώρισαν αποτελούν πηγή έμπνευσης για πολλές πολλές αλμυρές και γλυκές δημιουργίες!

τάπερ

Κερδίζουμε χώρο και χρόνο.

Κομμάτια νέα και σύγχρονα που δημιουργήθηκαν με σκοπό να μειώσουν το χρόνο μαγειρέματος και να αυξήσουν το χώρο στα ντουλάπια μας και στην κατάψυξή μας. Αυτό συμβαίνει, χάρη στα δοχεία οργάνωσης και έξυπνης ψύξης. Εσείς, τα έχετε δοκιμάσει; Η Tupperware και η ομάδα «tupper-o-παρεάκι» στο Facebook είναι εδώ να μας βοηθήσουν να γνωρίσουμε καλύτερα όλα τα προϊόντα, να βρούμε απίστευτες προσφορές, αλλά και να συμμετέχουμε σε διαγωνισμούς.

ιστορία

Η @Andriana Gian είναι στη διάθεση σας!

 

Σύνταξη: Κωνσταντίνα Αγγελοπούλου

Επιμέλεια: Χαρά Παναγιωτακοπούλου

Follow & Like: Nancy’s Blog & @nancysblogspot

Περί Κωνσταντίνα Αγγελοπούλου

Είμαι μητέρα τριών υπέροχων πλασμάτων και εκπαιδευτικός, όπως καταλαβαίνετε λατρεύω τα παιδιά! Τρελαίνομαι να διαβάζω καθετί που τα αφορά από θέματα ψυχολογίας, διαπαιδαγώγησης, παραμύθια και παιδική λογοτεχνία. Βιβλία που σχετίζονται με κατασκευές, χειροτεχνίες, παιχνίδια και ο,τι άλλο μπορείτε να φανταστείτε. Μέσα από το Nancy's Blog μου δίνεται η ευκαιρία να μοιραστώ μαζί σας ιδέες και σκέψεις που εύχομαι να σας προβληματίσουν θετικά και να ομορφύνουν την καθημερινότητά σας! Ευχαριστώ Nancy's Blog!

Δείτε Επίσης

15 Αυγούστου: Η κοίμηση της Θεοτόκου

15 Αυγούστου: «Το Πάσχα του καλοκαιριού» γιορτάζει η Παναγιά μας!

Η Θεοτόκος, μετά τον Σταυρικό θάνατο του Υιού της και Θεού ημών διέμενε στο σπίτι …

1922-2022: Εκατό χρόνια από την εκκένωση της Θράκης!

1922-2022: Εκατό χρόνια από την εκκένωση της Θράκης!

(Με αφορμή τον εορτασμό των 100 χρόνων από την ίδρυση του Δήμου Ορεστιάδας) Μετά τη …

ζητω το οχι

Ζήτω η 28η Οκτωβρίου 1940, ζήτω το Έθνος, ζήτω το «ΟΧΙ»!

Η 28η Οκτωβρίου 1940, είναι μια μεγάλη ημέρα για την ιστορία της Ελλάδας. Αυτή η …

12 Ιουλίου: Ο Άγιος Παΐσιος παρέδωσε την αγία του ψυχή στον Κύριο

Ο Άγιος Παΐσιος ο Αγιορείτης, κατά κόσμον Αρσένιος Εζνεπίδης, γεννήθηκε στα Φάρασα της Καππαδοκίας στην …

Verified by ExactMetrics