Τετάρτη , 21 Φεβρουαρίου 2024
Έρωτας Τιτανικός που βούλιαξε.

Ο έρωτας “Τιτανικός” που χτύπησε πάνω σε παγόβουνο.

PenΟ έρωτας μοιάζει με ένα καράβι που θαλασσοδέρνεται από κύματα, άλλοτε είναι πελώρια και μπάζει νερά και άλλοτε είναι μικρά και απλά ταράζουν για λίγο τους επιβάτες.

Στο καράβι του έρωτα αν μπεις πας και όπου σε βγάλει.

Κατά το ταξίδι αυτό μπορεί να ανακαλύψεις μέρη γοητευτικά, αλλά και μέρη τρομακτικά. Μπορεί να ζεις για μήνες την απόλυτη ηρεμία και ευτυχία. Και ξαφνικά να πιάσει μια φουρτούνα και να σου χαλάσει την ηρεμία σου. Τόσο που να μην γοητεύεσαι πια από από αυτό το ερωτικό ταξίδι.

Το ένα κύμα φέρνει το άλλο και κοιτάς να βρεις το χέρι που στην ηρεμία ήταν μαζί σου και σε χάιδευε κάθε που δεν αισθανόσουν καλά, μα τώρα δεν υπάρχει πια. Το αναζητάς απεγνωσμένα να το βρεις, να το αγγίξεις και να πάρεις δύναμη, μα δεν είναι εκεί να σου δώσει τη δύναμη που ψάχνεις.

Στην πρώτη τρικυμία ο έρωτας μπάζει τα πρώτα νερά και ανακατεύεται το συναίσθημα. Σαν να πίστευε κανείς ότι μπαίνοντας στο καράβι του έρωτα ότι όλα θα είναι όλα ονειρεμένα μαγευτικά.

Στην δεύτερη φουρτούνα ο πιο αδύναμος λυγίζει και αναζητά να επιβεβαιώσει ότι ο συνοδοιπόρος του σε αυτό το ταξίδι είναι πιο δυνατός και θα τον ηρεμήσει. Είναι εκεί που η ψυχή αναζητά την ηρεμία, μέσα στην απέραντη κόλαση της φασαρίας που κάνει η θάλασσα όταν αγριέψει.

Κι αν το καράβι είναι μικρό, σε παίρνει και σε σηκώνει. Αν είναι κάπως μεγαλύτερο σου δίνει και κάποιες στιγμές ανακωχής.

Πραγματικά έτσι δεν συμβαίνει στον έρωτα; Πότε ζεις την απόλυτη καψούρα και πότε την απόλυτη απογοήτευση. Και παλεύοντας να ξεπεράσεις την θαλασσοταραχή και να μείνει η αγάπη σας απτόητη, ξάφνου προβάλλει ένα παγόβουνο, που από την ομίχλη και το σκοτάδι δεν φαινόταν.

Πας να στρίψεις το καράβι, αλλά μόνο του ο ένας δεν μπορεί.

Ψάχνει να βρει τα χέρια που τον συντρόφευαν στο τιμόνι του έρωτα ως την στιγμή της ηρεμίας, αλλά μάταια όμως. Αυτά τα χέρια μπρος στη θέα του παγόβουνου παγώνουν και αφήνουν το καράβι να συγκρουστεί μαζί του, για να συντριβεί μια ώρα νωρίτερα η αγάπη που κουβαλούσε τόσο καιρό και είχε σβήσει πριν καν φτάσει στο τέρμα.

Ο Τιτανικός του έρωτα συγκρούεται με το παγόβουνο και συντρίβεται πριν καν το αγγίξει. Γιατί το καράβι του έρωτα δοκιμάστηκε μέχρι να φτάσει εκεί και δεν ήταν ικανό να λιώσει με την αγάπη του τον πάγο που βρισκόταν γιγαντιαίο μπροστά του. Ούτε καν να το δει!

Το καράβι βούλιαξε σαν άλλος Τιτανικός με μόνο θύμα του τον έρωτα!

 

Σύνταξη: Νάνσυ Αβραμοπούλου

Επιμέλεια: Γιάννης Παπαδόπουλος

Follow & Like Nancy’s Blog

Περί Nancy Avramopoulou

Είμαι δημοσιογράφος και το μόνο που ξέρω να κάνω καλά είναι να εκφράζω με λέξεις κάθε μου σκέψη. Ανέκαθεν μου άρεσε να παρατηρώ τους ανθρώπους και να μαθαίνω μέσα από τα βιώματά τους. Το Νancy’s Βlog δημιουργήθηκε από την έντονη επιθυμία μου να μοιραστώ τους προβληματισμούς μου και τις σκέψεις μου πάνω σε κοινωνικά- καθημερινά θέματα που ζούμε όλοι μας. Αγαπώ τους απλούς ανθρώπους, φρικάρω με τους δήθεν, αποστρέφομαι τους μίζερους και ενθουσιάζομαι με την εσωτερική ομορφιά που ευτυχώς έχουν πολλοί μέσα τους.

Δείτε Επίσης

Δεν χωράει άλλος έρωτας στο συρτάρι, η κλειδαριά έσπασε!

Δεν χωράει άλλος έρωτας στο συρτάρι, η κλειδαριά έσπασε!

Οι λέξεις ξεχύνονται στο χαρτί και τα φρένα σπάνε. Δεν βλέπει κανείς το ηφαίστειο που …

Εγωισμός! Συναισθήματα «θαμμένα» κάτω από ηλίθιους εγωισμούς;

Εγωισμός! Συναισθήματα «θαμμένα» κάτω από ηλίθιους εγωισμούς;

Εγωισμός! Πόσα όμορφα συναισθήματα, έχουμε «θάψει», άραγε, κάτω από ηλίθιους εγωισμούς; Όταν είμαστε θυμωμένοι με …

Εκτίμηση και σεβασμό: Υπάρχουν και εκείνοι οι άντρες, που τα αξίζουν!

Εκτίμηση και σεβασμό: Υπάρχουν και εκείνοι οι άντρες, που τα αξίζουν!

Εκτίμηση και σεβασμό: Υπάρχουν και εκείνοι οι άντρες, που τα αξίζουν! Συχνά συζητάμε, διαβάζουμε ή …

έρωτας. φωτάκια και αγκαλιές

Τα Χριστούγεννα θέλουν έρωτα, φωτάκια και αγκαλιές!

Τα Χριστούγεννα φτάνουν και οι μισοί είναι ήδη ερωτευμένοι και οι άλλοι μισοί περιμένουν τον …

Verified by ExactMetrics