γυναικα

Γονείς με ψυχολογικά κάνουν παιδιά γεμάτα με θυμό.

Pen Εκεί έξω υπάρχουν πολλοί κακοί γονείς! Δεν εννοώ πως κάνουν λάθη, όπως κάθε άνθρωπος, εννοώ πραγματικά κακοί. Μια ματιά στην κοινωνία αρκεί για να με επιβεβαιώσει.

Αν ήταν στο χέρι μου, θα επέβαλα την στείρωση σε όσους δεν είναι άξιοι να γίνουν γονείς. 

Η φύση μας προίκισε με το μεγαλύτερο δώρο και συνάμα με την μεγαλύτερη ευθύνη και όμως κάποιοι, διαπράττουν μεγαλύτερη αμαρτία κατά της ανθρωπότητας, καταστρέφουν τις ψυχές που έφεραν στον κόσμο.

Άνθρωποι γεμάτοι ψυχολογικά κάνουν παιδιά, τα γεμίζουν με ανασφάλειες, φόβους, τα χτυπούν, τα βρίζουν, τους μαυρίζουν την ψυχή, τα σκοτώνουν. Με λίγο ξύλο δεν πάθατε τίποτα ε; Παλιά υπήρχε πειθαρχία ε; To είδα για αυτό σήμερα είμαστε μια κοινωνία βουτηγμένη στον βούρκο.  

Πω- πω κι εκείνο το παιδί δεν μιλάει στον πατέρα του και στην μάνα του. Εντάξει, ό,τι και να έγινε είναι γονείς του, αίμα του. Σαν δεν ντρέπεται ε; Αν ο πατέρας ήταν μπεκρής ή χειριστικός ή το χτύπαγε, έλα μωρέ πατέρας του είναι, αίμα του. Εκείνο το παιδί, που λέτε, το έκαναν να φτύσει αίμα!

Το ίδιο αίμα δεν σημαίνει τίποτα.

Αν είστε τέτοιοι γονείς, το να γεράσετε μόνοι σας είναι η ελάχιστη τιμωρία. Διαλύσατε τα ίδια σας τα παιδιά, το μέλλον τους, τις σχέσεις τους. Κάποιοι θα το καταλάβετε όταν θα είναι αργά, κάποιοι δεν θα το καταλάβετε ποτέ. Όπως και να έχει, να θυμάστε αυτό: Tα παιδιά δεν είναι ιδιοκτησία σας, παιχνίδια σας, κούκλες για ξεπεράσετε τις ανασφάλειες και να ξεσπάτε τα ψυχολογικά σας. Τα παιδιά έχουν προσωπικότητα, ψυχή και μνήμη.

Ο φαύλος κύκλος των κακών γονιών πρέπει να τελειώσει, τώρα! Όταν η οικογένεια, η βάση της κοινωνίας αλλάξει, θα αλλάξει και ο κόσμος!

 

Σύνταξη & Επιμέλεια: Tσουκαλά Σπυριδούλα

Follow & Like: Nancy’s Blog & nancysblogspot

Περί Σπυριδούλα Τσουκαλά

Πεισματάρα. Πιστή και αφοσιωμένη στις ιδέες εκείνες που θα κερδίσουν την ψυχή μου. Ψάχνω το μοναδικό τριαντάφυλλο στον κόσμο, πάντα το μοναδικό. Μόλις μάθατε και το αγαπημένο μου βιβλίο.

Δείτε Επίσης

1922-2022: Εκατό χρόνια από την εκκένωση της Θράκης!

1922-2022: Εκατό χρόνια από την εκκένωση της Θράκης!

(Με αφορμή τον εορτασμό των 100 χρόνων από την ίδρυση του Δήμου Ορεστιάδας) Μετά τη …

νοσοκομείο

Προσευχήσου για αυτούς που κάνουν Χριστούγεννα στο νοσοκομείο!

Δεν είναι όλα δεδομένα στην ζωή. Όπως δεδομένο δεν είναι ότι όλοι κάνουν γιορτές στα …

Κατοικίδια και μωρά: μύθοι και αλήθειες

Κατοικίδια και μωρά: Μύθοι και αλήθειες

Η εικόνα ενός βρέφους που παιχνιδίζει με κουταβάκια ή άλλα κατοικίδια δεν είναι πάντοτε ευχάριστη …

Ποια είναι τα είδη σεξουαλικής παρενόχλησης και τι ποινές προβλέπονται;

Ποια είναι τα είδη σεξουαλικής παρενόχλησης και τι ποινές προβλέπονται;

Τα τελευταία χρόνια έχουμε γίνει αποδέκτες πολυπρισματικών γεγονότων σεξουαλικής παρενόχλησης και βίας. Στο παρόν άρθρο, …

Verified by ExactMetrics