Κυριακή , Μάρτιος 24 2019
Αρχική / Αφιερώματα / Ο Χρήστος Μάστορας: Μας στέλνει «στο πιο όμορφο όνειρο»…
mastoras

Ο Χρήστος Μάστορας: Μας στέλνει «στο πιο όμορφο όνειρο»…

PenΣε αυτό το μοναδικό «κύμα» μας ταξίδεψε με την φωνή του ο Χρήστος Μάστορας. Είναι ένας ιδιαίτερα αγαπητός καλλιτέχνης στο ευρύ κοινό, που κάθε του τραγούδι αγγίζει τις καρδιές κάθε ηλικίας. Είναι μέλος του συγκροτήματος Melisses. όπου η επιτυχία είναι ευδιάκριτη!

Η ζωή του μοιάζει με «χάρτινα καράβια»…

Γεννήθηκε στις 14 Νοεμβρίου του 1986 στο χωριό Βοδίνο Δρόπολης στα σύνορα με την Ελλάδα, αφού ανήκει στην ελληνική μειονότητα της Αλβανίας. Η ζωή όμως του επιφύλασσε ένα μοιραίο και δύσκολο παιχνίδι, που ο Χρήστος βγήκε νικητής. Στην ηλικία των δύο ήρθε αντιμέτωπος με τον θάνατο από τα ερυθρά του αιμοσφαίρια. Πιο συγκεκριμένα ένα είδος λευχαιμίας του χτύπησε την πόρτα. Ο σωτήρας του δεν ήταν άλλος από έναν γιατρό της Δρόπολης. Αυτός, λοιπόν, του χορήγησε φαρμακευτικό σκεύασμα από βότανα με αποτέλεσμα να του σώσει την ζωή. 

Από τα τρεισήμισι του χρόνια μεγάλωσε στην Αθήνα!

Η αυλαία της μεγάλης του καριέρας άνοιξε το 2008, τότε που δημιουργήθηκαν οι Melisses.

Το 2010 ο Χρήστος Μάστορας μαζί με το αγαπημένο συγκρότημα Melisses εμφανίζονται για πρώτη φορά στην Eurovision με το τραγούδι «Κινέζος». Δυστυχώς δεν προκρίθηκαν, αλλά ύστερα από αυτό ήρθαν οι μεγάλες επιτυχίες. 

Την ίδια χρονιά κατακτά το βραβείο: «Καλύτερου Πρωτοεμφανιζόμενου Καλλιτέχνη» στα Mad Video Music Awards. Τρία χρόνια μετά παίρνουν στον ίδιο διαγωνισμό το βραβείο για «Το καλύτερο συγκρότημα»!

Αυτή ήταν μόνο η αρχή… Κάθε χρόνο κέρδιζε βραβεία, όπως το βραβείο «Best song of the year».

«Κρυφά» ήρθε η μεγάλη επιτυχία!

Το πρώτο του τραγούδι ήταν το «κρυφά», που σημείωσε μεγάλη επιτυχία και ήταν συνεχώς στα top 10 των ραδιοφώνων. Στην συνέχεια, οι επιτυχίες ήρθαν η μία μετά την άλλη και ο Χρήστος Μάστορας αγαπήθηκε πολύ από το κοινό. Μην ξεχνάτε άλλωστε, ότι οι φαν του είναι πολλοί και τον ακολουθούν πάντα…

Δισκογραφία (Melisses):

  • Κρυφά (2010)
  • Κράτα τα μάτια σου κλειστά (2010) feat Ήβη Αδάμου
  • Μυστικό (2010)
  • Κινέζος
  • Κινέζος 2
  • Πίκι Πίκι (2011)
  • Ό,τι άφηνες μισό (2012)
  • Σαν σκιά (2012)
  • Όλοι μαζί (2013)
  • Σε θυμάμαι feat. Duomo (2013)
  • Όπως Εγώ & Goin’ Through (2013)
  • Η μόνη επιλογή (2013)
  • I won’t give up ft. Courtney Parker (2013)
  • Έλεγες (2013)
  • Μαζί σου (2013)
  • Αν βρεθούμε σε ένα παραμύθι (2013) feat. Stan
  • Καίγομαι και σιγολιώνω ft. Θανάσης Βασιλόπουλος (2014)
  • Χάρτινα Καράβια (2014)
  • Όλα μοιάζουν καλοκαίρι (2014)
  • Ένα (2014)
  • Οι συμμαθητές (2015)
  • Οι γαμπροί της ευτυχίας (2015)
  • Πρώτη μου φορά feat. Demy (2015)
  • Δεν με νοιάζει (2015)
  • Δεν μπορούμε να ‘μαστε μαζί (2016)
  • Πιο δυνατά (2016)
  • Το κύμα (2017)
  • Είμαι αλλού (2017)
  • Το κρυφτό (2018)

 

Ο Χρήστος Μάστορας μας έμαθε μέσα από τα τραγούδια του ότι «κρυφά» «τα χάρτινα καράβια» έχουν την δύναμη να σε ταξιδέψουν στο «κύμα» και όταν ξυπνήσεις θα δεις ότι «όλα μοιάζουν καλοκαίρι»!

 

Σύνταξη & Επιμέλεια: Χαρά Παναγιωτακοπούλου

Πηγή πληροφοριών: wikipedia.org

Πηγή Φωτογραφιών: ChristosMastorasOFFICIAL

Like us on Facebook & Follow us on Instagram

Περί Χαρά Παναγιωτακοπούλου

Χαρά Παναγιωτακοπούλου
Είμαι η Χαρά Παναγιωτακοπούλου, κατάφερα να κάνω ένα μεγάλο μου όνειρο πραγματικότητα, να γίνω παιδαγωγός! Αγαπώ τα ταξίδια και ό ,τι με κάνει να νιώθω ελεύθερη, δημιουργική και ευτυχισμένη.. Ζω με ό,τι γεμίζει την ψυχή μου και με κάνει να είμαι ο εαυτός μου!

Δείτε Επίσης

Πατρινό Καρναβάλι και οι μασκαράδες!

Η σημασία της μάσκας για το Πατρινό Καρναβάλι χάθηκε στον βωμό του πιώματος!

Το καρναβάλι, αποτελεί ένα χαρακτηριστικό στοιχείο της λαϊκής κουλτούρας μας και δε συνιστά μόνο ένα θέαμα …