twins

Δίδυμος με Δίδυμο: Μια σχέση με πολλά πρόσωπα και πολλή ανεξαρτησία.

PenΑν περιμένεις να σοβαρευτεί ο Δίδυμος το αιώνιο παιδί, μου φαίνεται πως είσαι βαθιά νυχτωμένος. Αλλά να μου πεις με τόσες προσωπικότητες που έχει όλα να τα περιμένεις. Όταν όμως έχουμε στο προσκήνιο και έναν δεύτερο Δίδυμο τι γίνεται; Μπορούν να συνυπάρξουν, ή θα μπουν στη μέση κάποιες από τις χιλιάδες προσωπικότητες του Διδύμου ή μήπως και τα δυο;

Σχέση…

Να λέμε την αλήθεια ο Δίδυμος και η σχέσεις είναι όπως η γάτα με το νερό το αποφεύγει όσο το δυνατόν περισσότερο. Δεν σοβαρεύεται, δεν είναι για δεσμεύσεις, το παιδί θέλει την ανεξαρτησία του, την ανεμελιά του, θέλει να ζήσει τη ζωή του. Όπως προανέφερα το Διδυμάκι έχει πληθώρες προσωπικότητες οπότε δεν είναι και απίθανο να ακούσεις Δίδυμο που θέλει δέσμευση… ναι ξέρω έχεις μείνει με ανοιχτό το στόμα αλλά μην ανησυχείς δεν το εννοεί. Είναι απλώς ενθουσιασμός, ας πούμε τη μια μέρα θέλει να σε παντρευτεί, θέλει μέλλον και μετά από 20 δευτερόλεπτα έχει σκεφτεί χίλιους τρόπους να σε χωρίσει.

Σαν ζώδιο του Αέρα είναι κλασσικό χαρακτηριστικό να αλλάζει γνώμη συνεχώς, όμως διαθέτει μια από τις πιο ζωηρές και δραστήριες προσωπικότητες και είναι μια πολύ ευχάριστη παρέα για να έχεις κοντά σου.

Ένα βασικό χαρακτηριστικό του Διδύμου πέρα από τις διάφορες προσωπικότητες που έχει είναι να λύνει τα προβλήματα των άλλων πέρα από τα δικά του, κοινώς κάνει τον ψυχολόγο στους υπόλοιπους και η δική του ζωή παραμελείται από τον ίδιο.

Είναι γενναιόδωρος και ευαίσθητος (όποτε το θυμάται διότι μην ξεχνάμε έχουμε να κάνουμε με πολλαπλές προσωπικότητες).

Όταν κάνει σχέση είναι αφοσιωμένος όσο μπορεί και κείνος, όμως για να τον κρατήσεις πρέπει να τον κρατάς σε εγρήγορση και να δεχτείς ότι θέλει πολύ ελευθερία. Όσον αφορά την αρνητική πλευρά του ο Δίδυμος είναι λιγουλάκι άπιστος (ιδίως οι άντρες Δίδυμοι που θέλουν και γκάμα από γυναίκες).‘«Την Μαρία το Σάββατο και την Σούλα την Κυριακή, ή την Χαρούλα το Σάββατο και τη Φωφώ την Κυριακή». Διλήμματα πολλά αυτός ο άνθρωπος και αν δεν με έπιασες να το θέσω και αλλιώς το ζήτημα είναι ο άντρας τύπου: «Φιόνα μοναδική μου αγάπη», αλλά μόνο μοναδική δεν είναι αχχ και μη χειρότερα…

Το ερώτημα είναι: «θα είναι πάντοτε έτσι;» η απάντηση είναι: «όχι»!

Μόλις βρει ιδανικό, ανεξάρτητο επαναστατικό και ένα υπομονετικό ταίρι που να τον κρατά σε εγρήγορση (Υδροχόε για σένα χτυπά η καμπάνα) τότε θα δούμε έναν Δίδυμο όπως δεν έχουμε ξαναδεί. Δεν θα τον νοιάζει τόσο να λάβει επιβεβαίωση από άλλους (μόνο μια φορά τον μήνα…μην το κόψουμε και μαχαίρι το φλερτ). Είναι πιστός, ρομαντικός και θα θέλει να ζήσει τρελές εμπειρίες με το ταίρι του.

Όσον όμως αφορά την σχέση Διδύμου με Δίδυμο τι γίνεται;

Μην ανησυχείτε όλα λειτουργούν ρόδινα και είναι σπάνιο φαινόμενο σε ζωδιακό συνδυασμό. Βλέπετε ο Δίδυμος είναι ίσως από τα πιο προσαρμοστικά ζώδια του ζωδιακού κύκλου. Έτσι του είναι ιδιαίτερα εύκολο να προσπερνά τους τσακωμούς, ή μετά από 20 δευτερόλεπτα τσακωμού να συμφιλιωθεί με το ταίρι του.

Σαφέστατα υπάρχουν φορές που ο εγωισμός του ξεπερνά και τον Λέων (Η Drama Queen του ζωδιακού με εγωισμό στο ζενίθ). Μάλιστα μπορεί να κρατήσει μούτρα για μια ολόκληρη μέρα. Ναι δεν μπορεί παραπάνω, αλλά για να γίνει αυτό πρέπει να έχει θυμώσει οικτρά με το ταίρι του. Η σχέση αυτή, είναι μια από τις ιδιαίτερες σχέσεις διότι ότι και να πούμε ταιριάζουν σαν δυο σταγόνες νερό και θα είναι αφοσιωμένοι ο ένας στον άλλον αφού κουβαλούν την ίδια μούρλια, τρεις λαλούν και δυο χορεύουν. Θα ζουν σε ένα κόσμο που χωρούν αυτοί και η ευτυχία τους. Θα κάνουν πλάνα μαζί, θα ταξιδεύουν μαζί και το σημαντικότερο θα είναι ευτυχισμένοι και δεμένοι μαζί.

Δίδυμος με Δίδυμο:

Αν ξέρουμε κάτι για το Δίδυμο είναι η τρέλα του και η αγάπη του για τις αλλαγές. Μιλάμε για υψηλή ερωτική απόδοση, δεν σταματά να εξερευνά και να αναζητά τρόπους να ικανοποιήσει τον σύντροφό του, αλλά και πώς να είναι ενδιαφέρον το σεξ και όχι κλασσικό.

Κλασσικό και Δίδυμος δεν πηγαίνουν μαζί!

Εκτός από τη σταθερότητα μισεί και το ανιαρό σεξ, δεν τρελαίνεται για έρωτα θέλει άγριες καταστάσεις. Θέλει φαντασία και παιχνίδι. Σε πληροφορώ πως θέλει και ευστροφία και εξυπνάδα για να ρίξεις έναν Δίδυμο στο κρεβάτι. Ένας Δίδυμος έλκεται ιδιαίτερα από σοβαροφανή άτομα που φορούν γυαλιά, πουκάμισα και δείχνουν αθωότητα και ευγένεια. Αυτό τους τραβά σαν μαγνήτες και πιστέψτε με δεν μπορούν να αντισταθούν.

Για να ρίξεις έναν άντρα Δίδυμο στο κρεβάτι γίνε απλή, διότι δεν του αρέσει η υπερβολική προσπάθεια και να κάνεις λίγο τη δύσκολη και πίστεψε με πριν το καταλάβεις θα είναι στην αγκαλιά σου.

Θα φτάσουν στον γάμο;

Το πρώτο πράγμα που θα πεις είναι: «ποιος φούρνος γκρεμίστηκε;» και δεύτερον δεν θα πιστεύεις πως ο Δίδυμος θα έχει φτάσει στο σημείο να βάλει κουλούρα. Αρχικά, τι τον έκανε να φτάσει στο να πει I do; Ο ενθουσιασμός ήταν και πιστέψτε με ο ενθουσιασμός αυτός μπορεί να κρατήσει καιρό, όχι όμως για πάντα. Ένα πράγμα που εγγυώμαι είναι πως ο γάμος δεν θα έχει και πολύ διάρκεια και θα κοιτάξουν και οι δυο να αφοσιωθούν στην ελευθερία τους.

Οι τσακωμοί θα είναι συχνοί…

Και οι δυο θα βαρεθούν, διότι μισούν τις υποχρεώσεις ιδίως του γάμου. Πιθανότατα ο άντρας Δίδυμος να απιστήσει και η γυναίκα Δίδυμος να φλερτάρει από δω και από κει.

Σαν γονείς είναι στοργικοί, αυστηροί και τρελοί!

Με τόσες προσωπικότητες ήθελα να ήξερα δεν πονάει το κεφάλι τους; Λειτουργούν σαν έφηβοι και θέλουν να προσεγγίζουν και φιλικά τα παιδιά τους.  Τα ταξίδια δεν θα παραλείψουν από την οικογένεια αυτή, οι γνώσεις και οι εμπειρίες θα είναι πληθώρες και αν και τα παιδιά τους ανήκουν στο ζώδιο του Διδύμου τότε ας ευχηθούμε: «καλή τύχη στην τρελή τρελή αυτή οικογένεια». Τέλος η παιδική ψυχή σε συνδυασμό με τη αισιοδοξία και την σωστή καθοδήγηση είναι η δυναμική της οικογένειας αυτής, αλλά και το καλύτερο όπλο για ένα χαρούμενο περιβάλλον!

 

Σύνταξη: Μαρίλια Λιαποπούλου

Επιμέλεια: Χαρά Παναγιωτακοπούλου

Like us on Facebook & Follow us on Instagram

Περί Μαρίλια Λιαποπούλου

Είμαι η Μαρίλια Λιαποπούλου και λατρεύω να ασχολούμαι με τα ζώδια. Αγαπώ τα ταξίδια και οτιδήποτε vintage . Έμπνευσή μου; Τα συναισθήματά μου!

Δείτε Επίσης

Χρύσα Ηλιάδου: «Υιοθετήστε και μην αγοράζετε!» [Συνέντευξη]

Χρύσα Ηλιάδου: «Υιοθετήστε και μην αγοράζετε!» [Συνέντευξη]

Η Χρύσα Ηλιάδου είναι ένα κορίτσι 20 χρονών, που είχα τη χαρά να γνωρίσω μέσα από …

1922-2022: Εκατό χρόνια από την εκκένωση της Θράκης!

1922-2022: Εκατό χρόνια από την εκκένωση της Θράκης!

(Με αφορμή τον εορτασμό των 100 χρόνων από την ίδρυση του Δήμου Ορεστιάδας) Μετά τη …

νοσοκομείο

Προσευχήσου για αυτούς που κάνουν Χριστούγεννα στο νοσοκομείο!

Δεν είναι όλα δεδομένα στην ζωή. Όπως δεδομένο δεν είναι ότι όλοι κάνουν γιορτές στα …

Ποια είναι τα είδη σεξουαλικής παρενόχλησης και τι ποινές προβλέπονται;

Ποια είναι τα είδη σεξουαλικής παρενόχλησης και τι ποινές προβλέπονται;

Τα τελευταία χρόνια έχουμε γίνει αποδέκτες πολυπρισματικών γεγονότων σεξουαλικής παρενόχλησης και βίας. Στο παρόν άρθρο, …

Verified by ExactMetrics