Κυριακή , 24 Σεπτεμβρίου 2023
skorpios

Σκορπιός με Σκορπιό. Είναι μία από τις πιο δηλητηριώδης σχέσεις;

PenΌταν ακούμε για έναν Σκορπιό το μυαλό μας πάει σε κάτι μυστήριο και σκοτεινό. Όταν όμως ακούμε για δύο Σκορπιούς μαζί τι γίνεται; Αυτοί οι δυο θα διατηρήσουν μια ομαλή και αρμονική σχέση, ή ο ένας θα τσιμπήσει τον άλλον με το δηλητηριώδες κεντρί του;

Σκορπιός με Σκορπιό στην σχέση.

Θα λέγαμε πως αυτή η σχέση μπορεί να έχει πολλά μειονεκτήματα λόγω της περίεργης φύσης του Σκορπιού και εδώ έρχομαι να καταρρίψω τα στερεότυπα. Σας πληροφορώ, λοιπόν, πέρα από τους τσακωμούς, τις καχυποψίες, τις ζήλιες και τα συναφή αυτή η σχέση θεωρείται αρκετά ρομαντική.

Ας περάσουμε όμως στο δια ταύτα και ας αναλύσουμε τον Σκορπιό γνωστός και ως ο Αλ Καπόνε του ζωδιακού και θα με ρωτήσετε γιατί; Εγώ θα σας απαντήσω αμέσως…

Αρχικά, αξιοσημείωτο είναι το γεγονός ότι είναι από τους πιο καχύποπτους και από τους πιο κρυψίνους του ζωδιακού, που λέει ο λόγος και να έχει διαπράξει κάποιο έγκλημα δεν θα έχεις καταλάβει τίποτα.

Ξέρει πολύ καλά πως να σου το κρύψει (ούτε οι μυστικές υπηρεσίες να τον είχαν εκπαιδεύσει) και αυτή η καχυποψία του ωχ αμάν δηλαδή. Μα να μην εμπιστεύεται ούτε τον ίδιο τον εαυτό του; Γι’αυτό και του είναι δύσκολο να κάνει σχέση επειδή είναι υπερβολικά  κτητικός. Σου συνιστώ ούτε να αναπνεύσεις κοντά στο ταίρι του αλλιώς  θα καταλάβεις τι εστί Σκορπιός (εγώ δεν θα έμπλεκα).

Από την άλλη ο Σκορπιός έχει ιδιαίτερο αυτοέλεγχο και περιορίζει πολλά πράγματα ειδικά όταν δεν τον ωφελούν. Δεν χάνει τον χρόνο του και για να είσαι μαζί του πρέπει να του προσφέρεις κάτι. Δεν συμβιβάζεται και
δεν προσαρμόζεται. Λειτουργεί πάντοτε με τη δική του βούληση και όποιος προσπαθήσει να τον δαμάσει καλή τύχη εύχομαι.

Όσον αφορά του δυο Σκορπιούς μαζί έχουμε πόλεμο ή έρωτα;

Η απάντηση είναι και τα δύο…

Μια κρύο μια ζεστή είναι το μυστικό για να κρατήσεις έναν Σκορπιό. Όταν όμως βάλεις και έναν δεύτερο Σκορπιό στο παιχνίδι του έρωτα θα αντεπεξέλθει χωρίς να λειτουργήσει με ύπουλο τρόπο;

Ύπουλος και Σκορπιός πάνε μαζί.

Έτσι η Σκορπίνα για να κρατήσει το Σκορπιό της θα τον χειριστεί. Θα εισέλθει στην ψυχολογία του με ύπουλο τρόπο. Θα του κλέψει την καρδιά ούτως ώστε να μάθει τα κουμπιά του. Αυτοί οι δυο μαζί είναι ένα φαινομενικό ζεύγος από όλες τις έννοιες. Πραγματικά παράξενο αλλά όμορφο ζεύγος…

Ο Σκορπιός θα είναι ρομαντικός και δυναμικός φαντάσου όπως στις παλιές ταινίες που ο άντρας αρπάζει με δύναμη την γυναίκα και την φιλάει με πάθος. Ακριβώς έτσι είναι οι δύο τους διότι προσπαθούν να κρατάνε την φλόγα αναμμένη.

Δυστυχώς στην σχέση αυτή θα λέγαμε πως υπερτερούν τα αρνητικά!

Ο εγωισμός και των δυο είναι μη υποφερτός. Ένα κλασσικό παράδειγμα του ζευγαριού onoff χωρίζουν και μετά από δυο βδομάδες μονιάζουν. Όπως γνωρίζουμε ο Σκορπιός και οι πρώην είναι βάσανο για εκείνον που δεν ξεπερνά εύκολα. Να σας δώσω να καταλάβετε μπορεί να χει παντρευτεί, να χει κάνει οικογένεια και να σκέφτεται στο μυαλό του: «Τι να κάνει άραγε η Χαρούλα θα με σκέφτεται καθόλου μετά από τόσα χρόνια, ή θα έχει προχωρήσει». «Καλά και η Σούλα όμως ήταν το κάτι άλλο λες να παντρεύτηκε, ή έχω ακόμα ευκαιρία; » ( Πότε θα βάλεις μυαλό άμοιρο μου Σκορπάκι);

Σε αυτό το σημείο να τονίσω πως ο Σκορπιός ως ζώδιό του νερού αγαπά το ρομαντισμό…

Είναι  από τα πιο σοβαρά και ολιγομίλητα από τα ζώδια του Νερού και θέλει ειδική μεταχείριση. Όλα εννοείται πρέπει να γίνονται με τον δικό του τρόπο. Οπότε ας φανταστούμε λίγο τα κύματα που έχει να περάσει αυτή η σχέση. Ίσως σε κάποιο σημείο, ή στα μέσα της σχέσης να υπάρξει και λίγη εκμετάλλευση. Όχι τέτοιου είδους εκμετάλλευση, ομιλούμε για συναισθηματική εκμετάλλευση η οποία μπορεί να είναι ψυχοφθόρα για την Σκορπίνα.

Όμως έχει και εκείνη τα μέσα της…

Ως Σκορπιός και εκείνη έχει ψυχολογήσει και έχει σκανάρει το ταίρι της από την αρχή έτσι γνωρίζει όλα του τα κουμπιά και τις ευαισθησίες του και αναρωτιέστε πως ο Σκορπιός μας ανοίχτηκε τόσο εύκολα; Είναι ικανή μια Σκορπίνα να εισέλθει στον περίεργο ψυχικό του κόσμο;

Ποτέ μην υποτιμάς τη δύναμη μιας Σκορπίνας!

Μπορεί να εισέλθει ακόμα και στον ψυχισμό του Ταύρου (Ακούει κάτι τέτοια ο Ταύρος και τρέχει να σωθεί), είναι ικανή για πολλά. Ναι μεν είναι σοβαροφανής αλλά σε πληροφορώ κάτω από αυτή τη μάσκα βρίσκεται κάτι μυστήριο. Το ίδιο ισχύει και για τον άντρα Σκορπιό χαμηλών τόνων όμως αν καταφέρεις να ανοίξεις το σεντούκι του που είναι πολύ καλά κλειδωμένο θα δεις κάτι μαγικό, κάτι ρομαντικό και ευαίσθητο (όσο σκληρός και αν παρουσιάζεται).

Στην σχέση αυτή θα υπάρχει υπερβολική δόση έρωτα και πάθους….  Αλλά πολλή ζήλια και πολλοί τσακωμοί όμως ένα είναι σίγουρο ότι δεν  μπορούν να είναι μακριά ο ένας από τον άλλον.

Σκορπιός με Σκορπιό στο σεξ!

Τα κάνει όλα μετά τις δυο (ωραίο και ταιριαστό στην περίπτωση αυτή το άσμα).

Από που να αρχίσω και που να τελειώσω. Έχεις τον βασιλιά του σεξ (τα βλέπει αυτά ο Σκορπιός και το «εγώ» του πετάει αυτή τη στιγμή) που έχει κερδίσει τον τίτλο επάξια, αλλά για κάποιο λόγο (γίναν όλα).

Αρχικά και μόνο στο μυστήριο βλέμμα του χάνεσαι και αν καταφέρεις το Σκορπιό τότε ετοιμάσου για την καλύτερη σεξουαλική εμπειρία που είχες ποτέ (ούτε πτυχίο να χε πάρει). Για να σας δώσω να καταλάβετε με άριστα το 10 θα του βάλεις 20 ναι είναι τόσο καλός.

Η θηλυκή Σκορπιός από την άλλη, είναι η γυναίκα δηλητήριο αλλά ποιος δεν εξιτάρεται από αυτή την λέξη; Σε αυτή τη γυναίκα δεν θα μπορείς να αντισταθείς σου βγάζει ένα ταμπεραμέντο, μια θηλυκότητα έναν αέρα κάτι τόσο μυστήριο και φανερό ταυτόχρονα. Όταν, λοιπόν, αυτοί οι δυο βρεθούν ερωτικά μαζί γίνεται (συγχωρέστε με) το σώσε.

Θα μου πεις μα καλά τι κάνει αυτός ο Σκορπιός στο σεξ και έχει τούτη τη φήμη; Και τι δεν κάνει να λες από όλα έχει ο μπαχτσές… Πάθος, έρωτας, σκληρότητα και ευαισθησία. Όλα μαζί βγαίνουν στο σεξ του ξέρει πότε θέλει η Σκορπίνα ευαίσθητο σεξ και πότε σκληρό. Μπορεί να αντεπεξέλθει στα πάντα και εννοείται όταν κάνεις σεξ με τον Σκορπιό δεν μιλάμε για μια μόνο φορά.

Η Σκορπιός εν αντιθέσει με την εμφάνιση της και την προσωπικότητα της ρίχνει κατευθείαν τον Σκορπιό στο κρεβάτι και στο σεξ της εκπέμπει τόση θηλυκότητα και τόση αυτοπεποίθηση. Δεν φοβάται να δοκιμάσει διαφορά περίεργα στο σεξ (το κάμα σούτρα το χουν εξαντλήσει Απόστολε).

Τέλος, για να ρίξεις έναν Σκορπιό στο κρεβάτι δείξε μυστήριο, παίξε το δύσκολη και να εκπέμπεις αυτοπεποίθηση το λατρεύει αυτό. Από την άλλη για να ρίξεις την Σκορπίνα πρέπει να της δείξεις ποιος είναι το αρσενικό. Θέλει δίπλα της κυριαρχικές μορφές, αντρες με δύναμη και κύρος και ένα μπόνους τιπ ερωτεύεται τους αλαζόνες και τα κακά αγόρια.

Ο γάμος τους…

Ο γάμος για αυτούς τους δυο θα είναι μια μεγάλη πρόκληση. Ας ευχηθούμε πρωτίστως βίον ανθόσπαρτον και να ευχηθούμε να μην δηλητηριάσουν ο ένας τον άλλον. Οι τσακωμοί όχι απλά θα είναι συχνοί αλλά και εκρηκτικοί βρε μήπως ήρθε ο Τρίτος Παγκόσμιος Πόλεμος και δεν το ψιλιαστήκαμε; Γειτόνοι φυλαχτείτε…

Πέραν από τους τσακωμούς θα σμίγουν πάλι και θα ξεχνιούνται όλα!

Η Σκορπίνα θα νευριάζει εύκολα τον Σκορπιό μας επειδή είναι και λίγο τελειομανής (όχι ότι έχει σειρά, απλά περιμένει από τη σύζυγό να τα έχει τακτοποιημένα). Αν δεν βρει κάτι την ώρα που το θέλει ουε και αλίμονο. Όμως, μην ανησυχείς η Σκορπίνα δε δέχεται προσβολές και υποδείξεις στα οικιακά και θα εδώ έρχονται πάλι οι τσακωμοί (ο άμαχος πληθυσμός να φυλαχτεί είπαμε) και μη χειρότερα, αλλά εννοείται μετά ξεχνιούνται όλα.

Να τονίσω ότι ένας Σκορπιός είναι ένας παραδοσιακός άντρας και ζητά μια γυναίκα νοικοκυρά και εννοείται να ξέρει να μαγειρεύει. Δόξα το Θεό αυτά που θέλει μπορεί να τα αντέξει η Σκορπίνα γιατί από φύση της, της αρέσουν τα οικιακά και της αρέσει να προσφέρει βοήθεια. Οπότε κύλισε ο τέντζερης και βρήκε το καπάκι (και ας έχουν διαπληκτισμούς).

Ως γονείς μπορεί να τους περιγράψει μια λέξη «προκαταληπτικοί»…

Ναι μεν δοτικοί, αλλά θέλουν αριστεία, επαίνους, επιτυχίες και δόξες. Δεν θέλουν πάρα πολλές εξόδους γιατί η μαμά Σκορπιός ανησυχεί (περισσότερο και από τη μαμά Καρκίνο) και μην διανοηθείς να ζητήσεις χαρτζιλίκι του μπαμπά Σκορπιού γιατί πάντα όποτε δίνει λεφτά πονάει η καρδούλα του (Ορίστε Παρθένε μου το άλλο σου μισό) και σπαράζει (είναι λίγο Σκρούτζ). Εντάξει ένα ευρώ θα σου το δώσει και επειδή πιστεύει στη φράση ότι
δίνεις παίρνεις πάρε εσύ επαίνους και θα σου δώσει και ένα πεντάευρω .

Πέραν της πλάκας σαν γονείς είναι υπέρ των εμπειριών και του ταξιδιού, αλλά είναι περισσότερο της επαγγελματικής επιτυχίας και της κοινωνικής καταξίωσης. Συμπερασματικά καταλήγουμε στο ότι αυτός ο δεσμός δεν θεωρείται και ο πιο κατάλληλος ίσως θεωρείται και τοξικός. Σίγουρα όμως και οι δυο δεν μπορούν να μείνουν χώρια!

 

Σύνταξη: Μαρίλια Λιαποπούλου

Επιμέλεια: Χαρά Παναγιωτακοπούλου

Like us on Facebook & Follow us on Instagram

Περί Μαρίλια Λιαποπούλου

Είμαι η Μαρίλια Λιαποπούλου και λατρεύω να ασχολούμαι με τα ζώδια. Αγαπώ τα ταξίδια και οτιδήποτε vintage . Έμπνευσή μου; Τα συναισθήματά μου!

Δείτε Επίσης

Ποια είναι τα είδη σεξουαλικής παρενόχλησης και τι ποινές προβλέπονται;

Ποια είναι τα είδη σεξουαλικής παρενόχλησης και τι ποινές προβλέπονται;

Τα τελευταία χρόνια έχουμε γίνει αποδέκτες πολυπρισματικών γεγονότων σεξουαλικής παρενόχλησης και βίας. Στο παρόν άρθρο, …

Εγωισμός! Συναισθήματα «θαμμένα» κάτω από ηλίθιους εγωισμούς;

Εγωισμός! Συναισθήματα «θαμμένα» κάτω από ηλίθιους εγωισμούς;

Εγωισμός! Πόσα όμορφα συναισθήματα, έχουμε «θάψει», άραγε, κάτω από ηλίθιους εγωισμούς; Όταν είμαστε θυμωμένοι με …

Ο σεβασμός προς τους άλλους είναι ένδειξη αυτοσεβασμού

Ο σεβασμός προς τους άλλους είναι ένδειξη αυτοσεβασμού

Σπουδαία λέξη ο σεβασμός. Σπουδαίο πράγμα ο αυτοσεβασμός. Ο σεβασμός προς τον εαυτό μου είναι …

Σκλήρυνση κατά Πλάκας: 4η Ενημερωτική Ημερίδα ΣαμΣΚΠ Χίου [Βίντεο]

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε η 4η Ημερίδα Ενημέρωσης για την σκλήρυνση κατά πλάκας Χίου που διοργάνωσε …

Verified by ExactMetrics