Τρίτη , 30 Μαΐου 2023
λοβ

Πόσες φορές έφαγες τα μούτρα σου για έναν έρωτα;

PenΑν σου πει κάποιος ότι ο έρωτας είναι μόνο καρδούλες και ροζ συννεφάκια, μάλλον δεν έχει ερωτευτεί. Δεν έχει νιώσει να σιγοκαίγεται κάθε λεπτό, να τρέμουν τα πόδια του και να μην ελέγχει τον εαυτό του…

Αν δεν καείς δεν θα νιώσεις «τι εστί έρωτας!»

Είναι σαν να βουτάς σε μία λίμνη με καυτό νερό, να μην μπορείς να αντέξεις την θερμότητα και εσύ να θες να βουτήξεις ξανά. Ο έρωτας θέλει κόκκινο, θέλει πάθος, ένταση και πολλές ανατροπές. Αν ζεις με έναν άνθρωπο και δεν έχεις τίποτα άλλο να ανακαλύψεις από αυτόν, τι να το κάνεις; Η ζωή είναι μια περιπέτεια με πρωταγωνιστή τον έρωτα. Αυτόν τον τρελό έρωτα που σε βγάζει από τα δεδομένα σου.

Πόσες φορές καταπάτησες τα «ποτέ» σου;

Πόσες φορές είπες, «εγώ δεν θα το έκανα ποτέ αυτό.» Κι όμως το έκανες και θα το ξανακάνεις. Όταν ερωτεύεσαι ξεχνάς όσα έλεγες πριν, βάζεις φρένο στα στάνταρ σου και γίνεσαι ένας άλλος άνθρωπος. Ναι γίνεσαι όλα αυτά που κορόιδευες, που έβλεπες στις φίλες σου και έλεγες ότι ποτέ δεν θα τα κάνεις.

«Εγώ να τρέξω πίσω από έναν τέτοιον άντρα;» Το έλεγες με αρνητισμό στις φίλες σου και με μεγάλη σιγουριά. Μια μέρα, λοιπόν, ξαφνικά ήρθε ο έρωτας και σου χτύπησε την πόρτα. Εκείνη την στιγμή ξέχασες τα πάντα και έτρεξες από πίσω του…

Τρως τα μούτρα σου, κάθε φορά και περισσότερο…

Θεωρείς ότι έπαθες και έμαθες και ότι τώρα δεν θα πληγωθείς, δεν θα φας τα μούτρα σου. Στον έρωτα, όμως, δεν ξέρεις ποτέ τι σε περιμένει, όλα είναι αβέβαια. Μπορεί την μια στιγμή να κρατάς σταθερή τροχιά και την άλλη στιγμή να μην ξέρεις που θα σε βγάλει ο δρόμος. Δεν μπορείς να ελέγξεις τον εαυτό σου και πληγώνεσαι ξανά. Πολλές φορές δεν θες να το επιτρέψεις αυτό στον εαυτό σου, αλλά συμβαίνει τόσο μοιραία και αυτοκαταστροφικά.

Αφήνεις του φίλους σου για αυτόν τον έρωτα!

Αυτό είναι το μεγαλύτερο λάθος σου! Δίνεσαι σε έναν καινούριο άνθρωπο ξανά και ξεχνάς όλους τους υπόλοιπους δικούς σου ανθρώπους. Η καρδιά σου χτυπά μόνο για ένα άτομο και χάνεσαι από τους φίλους σου. Χάνεσαι γιατί κάποιος άλλος σε γεμίζει και θεωρείς ότι οι φίλοι σου μπαίνουν σαν εμπόδιο σε αυτήν την σχέση. Τα παραμύθια όμως, δεν έχουν πάντα χαρούμενο τέλος… Θα έρθει η στιγμή που ο έρωτας θα διαλυθεί και τότε θα ψάχνεις ξανά τους φίλους σου.

Άραγε θα τους βρεις εκεί που τους άφησες;

 

Σύνταξη & Επιμέλεια: Χαρά Παναγιωτακοπούλου

Like us on Facebook & Follow us on Instagram

Περί Χαρά Παναγιωτακοπούλου

Είμαι η Χαρά Παναγιωτακοπούλου, κατάφερα να κάνω ένα μεγάλο μου όνειρο πραγματικότητα, να γίνω παιδαγωγός! Αγαπώ τα ταξίδια και ό ,τι με κάνει να νιώθω ελεύθερη, δημιουργική και ευτυχισμένη. Ζω με ό,τι γεμίζει την ψυχή μου και με κάνει να είμαι ο εαυτός μου!

Δείτε Επίσης

Εκτίμηση και σεβασμό: Υπάρχουν και εκείνοι οι άντρες, που τα αξίζουν!

Εκτίμηση και σεβασμό: Υπάρχουν και εκείνοι οι άντρες, που τα αξίζουν!

Εκτίμηση και σεβασμό: Υπάρχουν και εκείνοι οι άντρες, που τα αξίζουν! Συχνά συζητάμε, διαβάζουμε ή …

έρωτας. φωτάκια και αγκαλιές

Τα Χριστούγεννα θέλουν έρωτα, φωτάκια και αγκαλιές!

Τα Χριστούγεννα φτάνουν και οι μισοί είναι ήδη ερωτευμένοι και οι άλλοι μισοί περιμένουν τον …

Φίλε άνδρα, ποτέ μην υποτιμήσεις τη δύναμη μιας γυναίκας!

Γυναίκα, μια λέξη, μια ιστορία και ένα μεγάλο αίνιγμα. Κρίμα σε όποιον άνδρα πιστεύει ότι …

Ποιος είναι ο μάγκας, το γνήσιο αρσενικό που ξεχωρίζει;

Ποιος είναι ο μάγκας, το γνήσιο αρσενικό που ξεχωρίζει;

Καθημερινά, πολλοί αποκαλούν τον εαυτό τους μάγκα, χωρίς να υποστηρίζουν τον τίτλο αυτό, εμπράκτως. Πολλοί …