Δευτέρα , 6 Ιουλίου 2020
Αρχική / Αφιερώματα / Το νέο τραγούδι του Γιάννη Πλούταρχου «Σε έχω ανάγκη» ήρθε για να γράψει ιστορία!
ploutarxos

Το νέο τραγούδι του Γιάννη Πλούταρχου «Σε έχω ανάγκη» ήρθε για να γράψει ιστορία!

PenΟ Γιάννης Πλούταρχος αναμφισβήτητα μας έχει κάνει να νιώσουμε πολλά συναισθήματα μέσα από τα τραγούδια του. Κάθε του ερμηνεία αγγίζει την ψυχή μας και περιμένουμε με ανυπομονησία τα επόμενα καλλιτεχνικά του βήματα. Σήμερα είναι η «πρεμιέρα» του νέου του τραγουδιού με τίτλο «Σε έχω ανάγκη». 

Το νέο του τραγούδι μόλις κυκλοφόρησε από την «PANIC PLATINUM» και είναι βέβαιο ότι θα βάλει φωτιά στα ραδιόφωνα. Τους στίχους τους έχει γράψει ο Νίκος Σαρρής και την μουσική ο Τάκης Μπουγάς. Η ανατρεπτική σκηνοθεσία φέρει την υπογραφή του Γιάννη Παπαδάκου.

Οι σκηνές κόβουν την ανάσα από το πρώτο δευτερόλεπτο…

Ο Γιάννης Πλούταρχος μέσα από την συναισθηματική και μοναδική του φωνή «ταράζει τα νερά» του έρωτα και τον απογειώνει με το νέο τραγούδι. Οι στίχοι παίρνουν σάρκα και οστά στο video clip που θα συζητηθεί όσο κανένα άλλο.

Το καλύτερο παιδί του Ελληνικού πενταγράμμου αυτήν την φορά έχει πρωταγωνιστικό ρόλο! 

Το τραγούδι του Γιάννη Πλούταρχου από σήμερα θα παίζει στα ραδιόφωνα και έχουμε κάθε λόγο να θεωρούμε ότι θα είναι το τραγούδι της χρονιάς! 

Ευχόμαστε στον Γιάννη Πλούταρχο, να είναι καλοτάξιδο το νέο του τραγούδι και να αγαπηθεί με όλη την ένταση της καρδιάς μας!

Εσείς που νιώθετε την ανάγκη να το αφιερώσετε;

Διαβάστε την αποκλειστική συνέντευξη που έδωσε ο Γιάννης Πλούταρχος στο Nancy’s Blog!

 

Σύνταξη & Επιμέλεια: Χαρά Παναγιωτακοπούλου

Like us on Facebook & Follow us on Instagram

Περί Χαρά Παναγιωτακοπούλου

Χαρά Παναγιωτακοπούλου
Είμαι η Χαρά Παναγιωτακοπούλου, κατάφερα να κάνω ένα μεγάλο μου όνειρο πραγματικότητα, να γίνω παιδαγωγός! Αγαπώ τα ταξίδια και ό ,τι με κάνει να νιώθω ελεύθερη, δημιουργική και ευτυχισμένη.. Ζω με ό,τι γεμίζει την ψυχή μου και με κάνει να είμαι ο εαυτός μου!

Δείτε Επίσης

29η Μαΐου 1453 Μια ανάμνηση, ένας καημός, ένα χρέος... Όσα έγιναν τότε βοούν, όσα γίνονται σήμερα προβληματίζουν, καθώς και πάλι βρισκόμαστε μπροστά σε κρίσιμα διλήμματα και επιλογές,

29η Μαΐου 1453: «Η Πόλις εάλω»… μια ανάμνηση, ένας καημός, ένα χρέος

Στην ψυχή του Ελληνισμού μια πληγή μένει πάντα ανοιχτή, ένας καημός παραμένει αγιάτρευτος, μια μνήμη …