Τρίτη , 5 Δεκεμβρίου 2023
θελεις

Αυτός δεν ξέρει τι θέλει και εσύ ξέρεις ότι τον θες…

PenΈρχεται η στιγμή που βρίσκεις τυχαία έναν άνθρωπο που δεν ξέρει τι θέλει απ’ την ζωή του. Δεν έχει κανένα πλάνο για το μέλλον και ούτε για το σήμερα. Αυτό είναι που σε γοητεύει τελικά, το άγνωστο;

Σε γοητεύει το διαφορετικό…

Αυτός ο άνθρωπος είναι κάτι τελείως διαφορετικό από εσένα, κάτι που δεν σου ταιριάζει. Για αυτόν τον λόγο σε έχει γοητεύσει και σου έχει συνεπάρει το μυαλό. Ερωτεύτηκες το μυστήριο και το αβέβαιο που κρύβει πίσω από το βλέμμα του. Σε προσέγγισε χωρίς λόγο και σου έδειξε με την πρώτη επαφή πόσο απέχει από τον δικό σου χαρακτήρα.

Από εκείνη την στιγμή σκέφτηκες ότι θέλεις να τον κατακτήσεις…

Κατάλαβες ότι τον θες με όλες τις ιδιοτροπίες και τους τοίχους που βάζει στην μεταξύ σας σχέση. Θέλεις να ζήσεις αυτό το αλλόκοτο και το τρελό που σου δίνει την μία μέρα και την άλλη μέρα στο παίρνει πίσω.

Έχεις αναρωτηθεί, τι είναι αυτό που σου αρέσει σε εκείνον τον άνθρωπο;

Μάλλον σου αρέσει εκείνο το απόλυτο κενό, ή εκείνη η απόλυτη αβεβαιότητα. Όταν σε ρωτάνε τι είναι αυτό που σε έκανε να ερωτευτείς έναν τόσο παράξενο άνθρωπο που δεν ξέρει ούτε ο ίδιος τον εαυτό του, τι απαντάς;

Τους κοιτάζεις σαν να είναι όλοι οι άλλοι παράξενοι μέσα στην δική σου «λογική»…

Όταν ερωτεύεσαι δεν βλέπεις κανένα ελάττωμα, όλα είναι όμορφα, μυστήρια και μαγικά. Το μόνο που θέλεις είναι αυτό το πρόσωπο με οτιδήποτε κρύβει μέσα σου. Ελπίζεις και προσδοκάς να ανακαλύψεις κάθε κρυφή πτυχή του εαυτού του και μαζί να ανακαλύψετε έναν νέο κόσμο.

Κάπου όμως η ιστορία σε τρομάζει!

Σε τρομάζει όταν χάνεται, όταν σε θέλει και δεν στο δείχνει, ή όταν στο δείχνει με τον δικό του τρόπου που ακόμα δεν έχεις καταφέρει να μάθεις. Γεμίζει το μυαλό σου με απορίες και πολλά αναπάντητα «γιατί», όλα αυτά σε βγάζουν από το κλίμα του τέλειου έρωτα και σε φέρνουν στην πραγματικότητα.

Καμιά φορά είναι ωραία να βγαίνεις από την ρουτίνα, από την τόση ηρεμία και την μονοτονία και να στύβεις το μυαλό σου από τις απορίες. Αυτό όμως για πόσο θα το αντέξεις; Θα έρθει η μέρα που θα κουραστείς να ζεις στην αβεβαιότητα με έναν άνθρωπο που καλά καλά δεν ξέρει αν σε θέλει στην ζωή του.

Προς το παρόν ένα ξέρεις, ότι τον θες πολύ και θα το ζήσεις όσο πάει και μέχρι όπου πάει. Εξάλλου η ζωή είναι μικρή για να είναι βαρετή. Ζήσε, λοιπόν, και μην σκέφτεσαι το μέλλον, ούτε το μετά…

Μην ξεχνάς ότι το διαφορετικό είναι πάντα πιο ελκυστικό!  

 

Σύνταξη & Επιμέλεια: Χαρά Παναγιωτακοπούλου 

Like us on Facebook & Follow us on Instagram

 

Περί Χαρά Παναγιωτακοπούλου

Είμαι η Χαρά Παναγιωτακοπούλου, κατάφερα να κάνω ένα μεγάλο μου όνειρο πραγματικότητα, να γίνω παιδαγωγός! Αγαπώ τα ταξίδια και ό ,τι με κάνει να νιώθω ελεύθερη, δημιουργική και ευτυχισμένη. Ζω με ό,τι γεμίζει την ψυχή μου και με κάνει να είμαι ο εαυτός μου!

Δείτε Επίσης

Δεν χωράει άλλος έρωτας στο συρτάρι, η κλειδαριά έσπασε!

Δεν χωράει άλλος έρωτας στο συρτάρι, η κλειδαριά έσπασε!

Οι λέξεις ξεχύνονται στο χαρτί και τα φρένα σπάνε. Δεν βλέπει κανείς το ηφαίστειο που …

Εγωισμός! Συναισθήματα «θαμμένα» κάτω από ηλίθιους εγωισμούς;

Εγωισμός! Συναισθήματα «θαμμένα» κάτω από ηλίθιους εγωισμούς;

Εγωισμός! Πόσα όμορφα συναισθήματα, έχουμε «θάψει», άραγε, κάτω από ηλίθιους εγωισμούς; Όταν είμαστε θυμωμένοι με …

Εκτίμηση και σεβασμό: Υπάρχουν και εκείνοι οι άντρες, που τα αξίζουν!

Εκτίμηση και σεβασμό: Υπάρχουν και εκείνοι οι άντρες, που τα αξίζουν!

Εκτίμηση και σεβασμό: Υπάρχουν και εκείνοι οι άντρες, που τα αξίζουν! Συχνά συζητάμε, διαβάζουμε ή …

έρωτας. φωτάκια και αγκαλιές

Τα Χριστούγεννα θέλουν έρωτα, φωτάκια και αγκαλιές!

Τα Χριστούγεννα φτάνουν και οι μισοί είναι ήδη ερωτευμένοι και οι άλλοι μισοί περιμένουν τον …

Verified by ExactMetrics