Τραγωδία στη Ρωσία: 14 νεκροί από φωτιά σε υποβρύχιο

Τραγωδία στη Ρωσία: 14 νεκροί από φωτιά σε υποβρύχιο

Pen Συνολικά 14 άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους μετά από πυρκαγιά που ξέσπασε σε ερευνητικό υποβρύχιο σκάφος τη Δευτέρα (1/07/19), όπως ανακοίνωσε σήμερα, Τρίτη (2/07/19), το υπουργείο Άμυνας της Ρωσίας.

Η φωτιά ξέσπασε ενώ το υποβρύχιο σκάφος βρισκόταν σε ρωσικά χωρικά ύδατα και είχε ως αποτέλεσμα να χάσουν τη ζωή τους 14 άνθρωποι. Μέχρι στιγμής δεν έχουν δοθεί στη δημοσιότητα περισσότερες πληροφορίες για το περιστατικό.

Την 1η Ιουλίου, στα ρωσικά χωρικά ύδατα ξέσπασε μια πυρκαγιά σε ένα υποβρύχιο σκάφος που πραγματοποιούσε έρευνες στον βυθό του Αρκτικού Ωκεανού (στη θάλασσα του Μπάρεντς) για λογαριασμό του ρωσικού ναυτικού. Δεκατέσσερις ναύτες έχασαν τη ζωή τους από αναθυμιάσεις, αναφέρει η ανακοίνωση του ρωσικού υπουργείου.

«Χάρη στις ενέργειες του πληρώματος, η πυρκαγιά κατασβέστηκε. Αυτή τη στιγμή, το υποβρύχιο σκάφος μεταφέρεται στη ναυτική βάση του Σεβερομόρσκ», σημειώνεται στην ανακοίνωση των ρωσικών Αρχών.

Για το περιστατικό διεξάγεται έρευνα με επικεφαλής τον αρχηγό του ρωσικού Ναυτικού, σύμφωνα πάντα με την ανακοίνωση του ρωσικού υπουργείου.

Υπενθυμίζεται ότι στις 12 Αυγούστου του 2000, στη θάλασσα του Μπάρεντς, είχε βυθιστεί αύτανδρο το ρωσικό πυρηνικό υποβρύχιο Κουρσκ, με 118 άτομα πλήρωμα.

https://twitter.com/RT_com/status/1146051044604022784

Περί Nancy Avramopoulou

Είμαι δημοσιογράφος και το μόνο που ξέρω να κάνω καλά είναι να εκφράζω με λέξεις κάθε μου σκέψη. Ανέκαθεν μου άρεσε να παρατηρώ τους ανθρώπους και να μαθαίνω μέσα από τα βιώματά τους. Το Νancy’s Βlog δημιουργήθηκε από την έντονη επιθυμία μου να μοιραστώ τους προβληματισμούς μου και τις σκέψεις μου πάνω σε κοινωνικά- καθημερινά θέματα που ζούμε όλοι μας. Αγαπώ τους απλούς ανθρώπους, φρικάρω με τους δήθεν, αποστρέφομαι τους μίζερους και ενθουσιάζομαι με την εσωτερική ομορφιά που ευτυχώς έχουν πολλοί μέσα τους.

Δείτε Επίσης

Μοναχός Επιφάνιος: Ποιος ήταν ο αγιορείτης που σαγήνευσε βραβευμένους σεφ με τις συνταγές του - Τα μυστικά της κουζίνας του

Μοναχός Επιφάνιος: Ποιος ήταν ο αγιορείτης που σαγήνευσε βραβευμένους σεφ με τις συνταγές του – Τα μυστικά της κουζίνας του

Ο αγιορείτης μοναχός Επιφάνιος αποτέλεσε για χρόνια τον εκπρόσωπο του Αγίου Όρους που μυούσε την …

Ένα κορίτσι αποδρά από την κλειτοριδεκτομή – Αποφασίζει να ξεφύγει από τη σκληρή μοίρα του

Στην Τανζανία ο Δεκέμβριος είναι ο μήνας που «κόβουν» τις γυναίκες. Δεν έχει καμία σημασία …

Ποιοι θυσιάστηκαν για το καλό μας

Ποιοι άνθρωποι αυτοθυσιάστηκαν για το καλό και ποιοι για το κακό μας;

Τι να πει κανείς για όσους αυτοθυσιάστηκαν για μια Ελλάδα Ελεύθερη και τι να πει …

Πάτρα: H στιγμή που το περιπολικό φτάνει στο Ρίο με το 20 μηνών κοριτσάκι- ΒΙΝΤΕΟ

Πάτρα: Η στιγμή που αστυνομικοί σώζουν 20 μηνών κοριτσάκι- ΒΙΝΤΕΟ

Συναγερμός σήμανε στην αστυνομία νωρίτερα σήμερα το πρωί στην Πάτρα για τη γρήγορη μεταφορά ενός κοριτσιού 20 …

Verified by ExactMetrics