Σάββατο , 24 Οκτωβρίου 2020
Αρχική / Κοινωνικά / Αρετουσάριστες Αλήθειες / Προς αυτούς που θέλουν την ιερή ψήφο μου και μάλιστα με Σταυρό
Εκλογές 2019- θέλετε τη ψήφο μου;

Προς αυτούς που θέλουν την ιερή ψήφο μου και μάλιστα με Σταυρό

PenΑγαπητέ υποψήφιε της εκάστοτε παράταξης πολύ θα ήθελα να σε ψηφίσω αλλά εδώ και δεκαετίες έχω διαπιστώσει ότι μου παίρνεις την ψήφο με ωραίες υποσχέσεις που μετά από λίγο διάστημα αποδεικνύονται χοντρά ψέματα, αφού κάνεις τα αντίθετα στο κοινοβούλιο.

Σε ψηφίζω με την ιδεολογία που αριστοτεχνικά μου σερβίρεις και μετά προφανώς για την καρέκλα σε βλέπω να μεταπηδάς σε αυτούς που κατηγορούσες ότι δεν έχουν δήθεν πρόγραμμα και θα καταστρέψουν την χώρα.

Σε στέλνω να υπερασπιστείς τα συμφέροντα της χώρας και τα δικά μου και βλέπω ένα υποταγμένο ανθρωπάκι να φωνάζει κάθε τόσο «ναι σε όλα», χωρίς να έχει διαβάσει τι ψηφίζει.

Μου δίνεις την εντύπωση του υπέρ πατριώτη και πιστού χριστιανού και ψηφίζεις μάλλον πάλι για την καρέκλα, ό,τι αντεθνικό και αντιχριστιανικό νομοσχέδιο σου σερβίρουν από το εξωτερικό και από το κόμμα που υπηρετείς εκείνη τη στιγμή.

  • Σε ψάχνω να μου εξηγήσεις κάποιες απορίες που έχω και με παραπέμπεις στους παρατρεχάμενους του πολιτικού σου γραφείου, αλλά εγώ δεν ψήφισα αυτούς να με εκπροσωπήσουν στο κοινοβούλιο.

Σε παρακαλάει ο δήμαρχος να υποστηρίξεις τα συμφέροντα της πόλης που σε έστειλε στο κοινοβούλιο και εσύ κάνεις τον αδιάφορο, γιατί ο δήμαρχος είναι αλλού ιδεολογικά προσκείμενος. Δεν υπολογίζεις ότι το δήμαρχο μπορεί να τον έχουν ψηφίσει και κάποιοι δικοί σου ψηφοφόροι.

Σε βλέπω να κάθεσαι με ευλάβεια και εθνική υπερηφάνεια στο άκουσμα του Εθνικού Ύμνου, αλλά όταν το κόμμα που κυβερνά ξεπουλάει αιματοβαμμένες περιοχές της πατρίδος μας, εσύ με περίεργο τρόπο και κόντρα στα «πιστεύω» των ψηφοφόρων σου μεταπηδάς στο αντίπαλο στρατόπεδο και ψηφίζεις ανθελληνικά. Μήπως πήρες τη συγκατάθεσή μου και δεν το γνωρίζω;

Αίσχος και ντροπή.

Σε ψηφίζω, γιατί υπόσχεσαι ότι θα δώσεις μάχες στο κοινοβούλιο για την ελληνοχριστιανική παιδεία και ξαφνικά παθαίνεις βέρτιγκο και ψηφίζεις ό,τι ανθελληνικό και αντιχριστιανικό νομοθέτημα φέρνουν οι επιτήδειοι του συστήματος, πιστεύω… πάλι για την καρέκλα.

Εσύ αγαπητέ υποψήφιε συνέχισε να με βομβαρδίζεις με μηνύματα στο κινητό.

Να με προσκαλείς σε προεκλογικές σου ομιλίες. Να υπόσχεσαι ότι αυτή τη φορά θα υπερασπιστείς τα δίκια της Πατρίδος και τα δικά μου. Να δείχνεις ότι είσαι ο πιο πιστός άνθρωπος που έχω γνωρίσει, γιατί είσαι παρόν στα μνημόσυνα και τα πανηγύρια. Να κατηγορείς  αυτούς που, ως τώρα, ήσουν δεκανίκι τους και άλλα πολλά που μπορώ να σου καταμαρτυρίσω.

Νομίζεις λανθασμένα ότι τα ξέχασα και θα σε στηρίξω να πας για τον επόμενο γύρο καταστροφής της πατρίδος μου. 

Συμπολίτες μου βάλτε καλά στο μυαλό σας ότι οι πολιτικοί:

  • Άλλα λένε, άλλα σκέφτονται και άλλα κάνουν.

Ψάξτε σαν το Διογένη, μήπως βρείτε κάποιον ειλικρινή πολιτικό, ψηφίζοντας και όχι πηγαίνοντας στην παραλία δηλώνοντας αποχή. Γιατί τότε θα είμαστε άξιοι της μοίρας μας και θα έρθουν χειρότερες μέρες για την δόλια Πατρίδα μας και για εμάς τους ίδιους.

 

Σύνταξη: Παναγιώτης Αβραμόπουλος

Like us on Facebook & follow us on Instagram

Περί Παναγιώτης Αβραμόπουλος

Παναγιώτης Αβραμόπουλος

Δείτε Επίσης

Καρκίνος του μαστού: Η μαστεκτομή, οι χημειοθεραπείες και η νίκη!

Καρκίνος. Ε και; Ήταν μέσα Ιανουαρίου του 2019. Τότε που άκουσα τις γνωστές και καθόλου …

Αν το «εμείς» υπερίσχυε του «εγώ», όλα θα ήταν αλλιώς

Αν το «εγώ» γινόταν «εμείς», ο κόσμος θα ήταν καλύτερος

Ας είμαστε ειλικρινείς. Αν νοιαζόμασταν για τον συνάνθρωπό μας όσο νοιαζόμαστε για τον εαυτό μας …

Φθινόπωρο! Η εποχή που μοιάζει με πίνακα ζωγραφικής!

Φθινόπωρο: Η εποχή που μοιάζει με πίνακα ζωγραφικής!

Φθινόπωρο! Η εποχή που μοιάζει με πίνακα ζωγραφικής! Η εποχή που μας υποδέχεται φορώντας την …

Έζησε την κακοποίηση πριν, κατά τη διάρκεια και μετά την εγκυμοσύνη . Μία μαρτυρία κατάθεση ψυχής. [Συνέντευξη]

Συγκλονιστική συνέντευξη από μια γυναίκα που έζησε την κακοποίηση πριν, κατά τη διάρκεια και μετά την εγκυμοσύνη

Η κακοποίηση είναι ένα τραγικό φαινόμενο που αφήνει πληγές τόσο στο σώμα όσο και  στη …