Πέμπτη , 6 Οκτωβρίου 2022

Καρκίνος: Ποια είναι τα θετικά και ποια τα αρνητικά αυτού του ζωδίου;

Pen 22  ΙΟΥΝΙΟΥ – 22  ΙΟΥΛΙΟΥ

Ο αγαπητός μας Καρκίνος ανήκει στα ζώδια του Νερού και είναι ευαίσθητος, ψυχοπονιάρικος και καλοσυνάτος. Μα ποιος να μην αγαπήσει αυτά τα υπέροχα πλάσματα; Μην αφήνεις, όμως, να σε ξεγελάσει η ευαισθησία τους. Και για να καταρρίψουμε τα στερεότυπα, οι Καρκίνοι διαθέτουν τρομερή εσωτερική δύναμη και διαχειρίζονται τις δύσκολες  καταστάσεις με αισιοδοξία και χιούμορ.

Πρέπει να τονίσω ιδιαίτερα την ψυχική δύναμη που διαθέτουν, διότι πάντοτε είναι πρόσχαροι και δεν πρόκειται ποτέ να σε αφήσουν να δεις τον πόνο μέσα από τα μάτια τους. Ο Καρκίνος χαρακτηρίζεται από συναισθηματισμό, γνωρίζει καλά πώς να διαχειρίζεται τα συναισθήματα του και να αναφέρω πως τα συναισθήματα του είναι πάντοτε έντονα.

Όσον αφορά τις ερωτικές του σχέσεις…

Δείχνει πάντοτε την αγάπη του ή το ενδιαφέρον του με έκδηλο τρόπο , λατρεύει τον αισθησιασμό , το πάθος και τον ρομαντισμό είναι ίσως από τα πιο συναισθηματικά ζώδια και ερωτεύεται κεραυνοβόλα. Αναλυτικότερα αν σε κατακτήσει ένας Καρκίνος τότε πίστεψε με θα σε «λούζει» με αγάπη και προσοχή. Θα σε κάνει πάντοτε να νιώθεις σημαντικός/η και θα είσαι η προτεραιότητά του πάντοτε. Σε έναν σύντροφο ψάχνει μια θα λέγαμε « μητρική αγάπη», διότι η περιποίηση και οι τρυφερότητα είναι απαραίτητα για να σαγηνεύσεις έναν Καρκίνο.

Ψάχνει έναν σύντροφο που να επιθυμεί μακροχρόνια σχέση (μη σου πω και γάμο), διότι δεν είναι ο τύπος των περιστασιακών σχέσεων. Επειδή είναι ιδιαίτερα συναισθηματικός από την πρώτη στιγμή που θα σε αντικρίσει θα κάνει όνειρα για την σχέση σας.

Το όνειρό του είναι να δημιουργήσει μια όμορφη και χαρούμενη οικογένεια και να έχει δίπλα του μια γυναίκα που τον φροντίζει και τον αγαπά και εννοείται να έχει πολλά παιδιά, διότι αγαπά υπερβολικά τα παιδιά. Αυτό το ζώδιο είναι γεννημένο για να δίνει φροντίδα.

Ως ζώδιο του Νερού χαρακτηρίζεται από κτητικότητα και υπερβολική ζήλια όπως και τα υπόλοιπα ζώδια του Νερού, μπορεί να γίνει ιδιαίτερα καταπιεστικός σε σημείο που να γίνει ανυπόφορος. Θα προσπαθήσει να κρατήσει μέσα του, διότι έχει τρομερό εγωισμό και μην ανησυχείς μπορεί να μην ξεσπά, αλλά δεν θα σε αφήσει έτσι. Θα σου κρατήσει μούτρα (όχι για πολύ γιατί δεν μπορεί χωρίς την προσοχή σου.)

Είναι πολύ ρομαντικός και θα σου το δείχνει καθημερινώς και ως ευαίσθητος άνθρωπος θα είναι λίγο βδέλλα. Κοινώς θα είναι κολλημένος πάνω σου αλλά αυτό γιατί σε αγαπάει το παιδί!

Ας αναφερθούμε τα αρνητικά ενός Καρκίνου!

Αρχικά είναι ιδιαίτερα κυκλοθυμικός, ιδιαίτερα κυνικός και υπερόπτης και αναποφάσιστος. Νιώθει ένοχος κυριολεκτικά για τα πάντα και έχει πολλούς φόβους. Δεν είναι ανεξάρτητος και δυσκολεύεται να πάρει μια απόφαση σε όλους τους τομείς και στον επαγγελματικό και στον ερωτικό τομέα. Δύσκολα προχωρά σε μια σχέση σε σύντομο χρονικό διάστημα και ας σαγηνεύεται εύκολα. Έχει πάντοτε στην σκέψη του προηγούμενες σχέσεις και κρατά επικοινωνία, δεν θα δεις έναν Καρκίνο να διαγράψει έναν άνθρωπο τελείως από την ζωή του και αυτό γιατί θέλει να μαθαίνει πως είναι η ζωή των ατόμων που αφορούν το παρελθόν του.

Είναι άνθρωπος των λογιών και όχι πάντοτε των πράξεων. Φοβάται να ρισκάρει για οτιδήποτε και δεν βγαίνει εκτός φυσιολογικών πλαισίων. Επίσης δεν μπορεί να δεχτεί το γεγονός ότι μια παρελθοντική του σχέση έχει προχωρήσει παρακάτω και συνήθως έχει εριστική ανώριμη και επιπόλαια συμπεριφορά όταν μαθαίνει κάτι τέτοιο.

Όσον αφορά τα θετικά του χαρακτηριστικά.

Είναι αρκετά υποστηρικτικός, δοτικός και δεν παραμελεί κανέναν ειδικά αν χρειάζεται την βοήθεια του, είναι η λεγόμενη «μαμά» της παρέας. Προσέχει πάντοτε τους άλλους και ανησυχεί όταν οι φίλοι του ή κάποιο αγαπημένο του πρόσωπο κάνει κάτι ριψοκίνδυνο. Ο Καρκίνος είναι λίγο σπιτόγατος. Δεν προτιμά οποιαδήποτε δραστηριότητα περιλαμβάνει ρίσκο και πράττει πάντα με σύνεση. Τέλος, θα σου μάθει να είσαι ανοιχτός με τα συναισθήματά σου και θα βγάλει το ευαίσθητο παιδί που έχεις μέσα σου.

Ταιριάζει (ιδανικά) με: Ιχθύ, Σκορπιό, Ταύρο, Παρθένο, Καρκίνο

Ταιριάζει (λιγότερο) με: Αιγόκερω, Λέων, Ζυγό

Δεν ταιριάζει με: Δίδυμο, Υδροχόο, Κριό, Τοξότη

 

Σύνταξη: Μαρίλια Λιαποπούλου

Επιμέλεια: Νάνσυ Αβραμοπούλου

Like us on Facebook & follow us on Instagram

Περί Μαρίλια Λιαποπούλου

Είμαι η Μαρίλια Λιαποπούλου και λατρεύω να ασχολούμαι με τα ζώδια. Αγαπώ τα ταξίδια και οτιδήποτε vintage . Έμπνευσή μου; Τα συναισθήματά μου!

Δείτε Επίσης

Σκλήρυνση κατά Πλάκας: 4η Ενημερωτική Ημερίδα ΣαμΣΚΠ Χίου [Βίντεο]

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε η 4η Ημερίδα Ενημέρωσης για την σκλήρυνση κατά πλάκας Χίου που διοργάνωσε …

Πάτρα: Η στιγμή που η μάνα της Ρούλας Πισπιρίγκου φτάνει στο σπίτι- Την τραβάει μέσα η κόρη της για να μην την λιντσάρουν

Πάτρα: Η στιγμή που η μάνα της Ρούλας Πισπιρίγκου φτάνει στο σπίτι- Την τραβάει μέσα η κόρη της για να μην την λιντσάρουν

Έντρομη η μάνα της Ρούλας Πισπιρίγκου, μέσα από ένα οργισμένο πλήθος προσπαθεί να μπει στο …

Ρούλα Πισπιρίγκου: «Τη συνέλαβαν, είναι ύποπτη» λέει η αδερφή της

Ρούλα Πισπιρίγκου: «Τη συνέλαβαν, είναι ύποπτη» λέει η αδερφή της

Γείτονας περιέγραψε τι συνέβη στον σύντομο χρόνο της αποχώρησης της Ρούλας Πισπιρίγκου Μέσα στο σπίτι …

Πάτρα: Πώς οι άνδρες της ΕΛ.ΑΣ προσήγαγαν τη Ρούλα Πισπιρίγκου

Πάτρα: Πώς οι άνδρες της ΕΛ.ΑΣ προσήγαγαν τη Ρούλα Πισπιρίγκου

Πληροφορίες αναφέρουν πως αναχώρησαν από την Πάτρα γύρω στις 5.30 και αναμένονται στην Αθήνα τις …