Φίλε άνδρα, ποτέ μην υποτιμήσεις τη δύναμη μιας γυναίκας!

Pen Γυναίκα, μια λέξη, μια ιστορία και ένα μεγάλο αίνιγμα. Κρίμα σε όποιον άνδρα πιστεύει ότι μπορεί να ξεφύγει από μια γυναίκα. Όταν μια γυναίκα βάλει κάτι στο μυαλό της, απλά περίμενε να εκπλαγείς. Μόνο μην πιστέψεις φίλε άνδρα ότι μπορείς να την σκαπουλάρεις.

Πυρ, γυνή και θάλασσα, δεν λένε;

Τα τρία μεγαλύτερα φαινόμενα της γης που έχουν την δύναμη να ανατρέψουν κάθε δεδομένο σου. Μπορεί εσύ να νομίζεις ότι το αντρικό φύλο έχει δύναμη, αλλά μην ξεχνάς η δύναμη είναι μόνο μυϊκή. Ακόμα και ο πιο ισχυρός άντρας χρειάζεται να έχει μια δυναμική γυναίκα δίπλα του. Ακόμα και η πιο αφελής γυναίκα, αν θέλει, μπορεί να γίνει η βασίλισσα του παιχνιδιού, γιατί πολύ απλά το έχει στην φύση της. Όπως η φωτιά μπορεί να σε κάψει, η θάλασσα μπορεί να πνίξει, έτσι και η γυναίκα μπορεί να σε πάει από την κόλαση στον παράδεισο, ή και αντίστροφα. Στο χέρι σου είναι τι επιλογή θα της δώσεις!

Η γυναίκα «γεννάει» τη ζωή!

Μιλάς για αντρική δύναμη; Έχεις σκεφτεί ότι η γυναίκα κυοφορεί για εννιά μήνες έναν άνθρωπο; Έχεις αναλογιστεί ότι δίνει ζωή από τη ζωή της. Κανείς δεν μπορεί να παίξει μαζί της.

Μην την θεωρήσεις ποτέ δεδομένη…

Έχεις ακούσει το άσμα: «Είμαι εγώ γυναίκα φίνα ντερμπεντέρισσα που τους άντρες σαν τα ζάρια τους μπεγλέρισα;» Πριν την θεωρήσεις δεδομένη σκέψου αυτό το τραγούδι. Αν η γυναίκα ξέρει να περιποιηθεί τον εαυτό της ποτέ δεν θα περάσει απαρατήρητη και ποτέ δεν θα μείνει μόνη της, εκτός και αν είναι επιλογή της.

Ο γυναικείος εγκέφαλος εκπέμπει κάτι το δελεαστικό από το οποίο δεν μπορείς να ξεφύγεις, αρκεί βέβαια να ξέρεις να το εκμεταλλευτείς!

Αν σκέφτεσαι να την «αδειάσεις», έχει φύγει πριν καλά καλά το καταλάβεις και τότε τι κάνεις; Θα είσαι ο μάγκας που θα την φέρει πίσω ξανά στην ζωή του, ή θα μείνεις απαθής να στέκεσαι σαν θεατής; Μην ξεχνάς πως μια γυναίκα πρέπει να την διεκδικείς, ακόμα κι αν σου ανήκει ολοκληρωτικά. Μια γυναίκα μπορεί να σου αλλάξει όλη τη ζωή, είσαι έτοιμος να παίξεις με το μυαλό της και να σου κάνει την κίνηση ρουά ματ;

 

«Εάν δεν υπήρχαν οι γυναίκες, όλα τα λεφτά του κόσμου δεν θα είχαν καμία αξία.»

-Αριστοτέλης Ωνάσης

 

 

Σύνταξη & Επιμέλεια: Χαρά Παναγιωτακοπούλου

Like Nancy’s Blog on Facebook & follow on Instagram

Περί Χαρά Παναγιωτακοπούλου

Είμαι η Χαρά Παναγιωτακοπούλου, κατάφερα να κάνω ένα μεγάλο μου όνειρο πραγματικότητα, να γίνω παιδαγωγός! Αγαπώ τα ταξίδια και ό ,τι με κάνει να νιώθω ελεύθερη, δημιουργική και ευτυχισμένη. Ζω με ό,τι γεμίζει την ψυχή μου και με κάνει να είμαι ο εαυτός μου!

Δείτε Επίσης

Δεν χωράει άλλος έρωτας στο συρτάρι, η κλειδαριά έσπασε!

Δεν χωράει άλλος έρωτας στο συρτάρι, η κλειδαριά έσπασε!

Οι λέξεις ξεχύνονται στο χαρτί και τα φρένα σπάνε. Δεν βλέπει κανείς το ηφαίστειο που …

Εγωισμός! Συναισθήματα «θαμμένα» κάτω από ηλίθιους εγωισμούς;

Εγωισμός! Συναισθήματα «θαμμένα» κάτω από ηλίθιους εγωισμούς;

Εγωισμός! Πόσα όμορφα συναισθήματα, έχουμε «θάψει», άραγε, κάτω από ηλίθιους εγωισμούς; Όταν είμαστε θυμωμένοι με …

Εκτίμηση και σεβασμό: Υπάρχουν και εκείνοι οι άντρες, που τα αξίζουν!

Εκτίμηση και σεβασμό: Υπάρχουν και εκείνοι οι άντρες, που τα αξίζουν!

Εκτίμηση και σεβασμό: Υπάρχουν και εκείνοι οι άντρες, που τα αξίζουν! Συχνά συζητάμε, διαβάζουμε ή …

έρωτας. φωτάκια και αγκαλιές

Τα Χριστούγεννα θέλουν έρωτα, φωτάκια και αγκαλιές!

Τα Χριστούγεννα φτάνουν και οι μισοί είναι ήδη ερωτευμένοι και οι άλλοι μισοί περιμένουν τον …

Verified by ExactMetrics