Σάββατο , 3 Δεκεμβρίου 2022
Οι Έλληνες πολιτικοί κλέβουν το κράτος
Έλληνες υπουργοί παίρνουν «επίδομα ενοικίου»

Έλληνες πολιτικοί παίρνουν επίδομα ενοικίου..

Pen Όταν ο ένδοξος πυρπολητής του ’21, Κωνσταντίνος Κανάρης έγινε υπουργός Ναυτιλίας και μπήκε για πρώτη φορά στο υπουργείο, είδε πίσω από το  γραφείο του μια αναπαυτική πολυθρόνα. Στο αντίκρυσμά της θύμωσε και φώναξε:  «Τί θέλει αυτή η πολυθρόνα εκεί; Βγάλτε την γρήγορα από εδώ μέσα, γιατί αλλιώς θα την πετάξω από το παράθυρο. Φέρτε μου μια κοινή καρέκλα. Δεν ήρθα εδώ για να αναπαυτώ».


Κάποτε, υπήρχαν υπουργοί που αντιμετώπιζαν το αξίωμά τους με υπευθυνότητα και έκαναν θυσίες για το καλό του τόπου. Κάποτε!

Σήμερα, υπουργοί με χιλιάδες ευρώ σε τραπεζικούς λογαριασμούς, καταδέχονται να παίρνουν «επίδομα ενοικίου» και με το περιβόητο «ναι σε όλα», να σου κόβουν την σύνταξή, τον μισθό, το προνοιακό επίδομα και τόσα άλλα.

Εξαιτίας αυτών των αμετανόητων- ανόητων πολιτικών, οι Έλληνες πολίτες πεινούν, χάνουν τα σπίτια τους και πεθαίνουν πριν την ώρα τους.

Εξαιτίας αυτών των άπληστων Ελλήνων πολιτικών, θα«τρίζουν τα κόκαλα» των ένδοξων ηρώων μας, που θυσιάστηκαν για μια «Ελεύθερη Ελλάδα».

«Κύριοι» βουλευτές, να σας χαιρόμαστε !

Πηγή: αποσπάσματος  Κανάρη: «Πεντακόσια Πετράδια»

 

Συντάκτης: Παναγιώτης Αβραμόπουλος

 

Περί Nancy Avramopoulou

Είμαι δημοσιογράφος και το μόνο που ξέρω να κάνω καλά είναι να εκφράζω με λέξεις κάθε μου σκέψη. Ανέκαθεν μου άρεσε να παρατηρώ τους ανθρώπους και να μαθαίνω μέσα από τα βιώματά τους. Το Νancy’s Βlog δημιουργήθηκε από την έντονη επιθυμία μου να μοιραστώ τους προβληματισμούς μου και τις σκέψεις μου πάνω σε κοινωνικά- καθημερινά θέματα που ζούμε όλοι μας. Αγαπώ τους απλούς ανθρώπους, φρικάρω με τους δήθεν, αποστρέφομαι τους μίζερους και ενθουσιάζομαι με την εσωτερική ομορφιά που ευτυχώς έχουν πολλοί μέσα τους.

Δείτε Επίσης

Σκλήρυνση κατά Πλάκας: 4η Ενημερωτική Ημερίδα ΣαμΣΚΠ Χίου [Βίντεο]

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε η 4η Ημερίδα Ενημέρωσης για την σκλήρυνση κατά πλάκας Χίου που διοργάνωσε …

Πάτρα: Η στιγμή που η μάνα της Ρούλας Πισπιρίγκου φτάνει στο σπίτι- Την τραβάει μέσα η κόρη της για να μην την λιντσάρουν

Πάτρα: Η στιγμή που η μάνα της Ρούλας Πισπιρίγκου φτάνει στο σπίτι- Την τραβάει μέσα η κόρη της για να μην την λιντσάρουν

Έντρομη η μάνα της Ρούλας Πισπιρίγκου, μέσα από ένα οργισμένο πλήθος προσπαθεί να μπει στο …

Ρούλα Πισπιρίγκου: «Τη συνέλαβαν, είναι ύποπτη» λέει η αδερφή της

Ρούλα Πισπιρίγκου: «Τη συνέλαβαν, είναι ύποπτη» λέει η αδερφή της

Γείτονας περιέγραψε τι συνέβη στον σύντομο χρόνο της αποχώρησης της Ρούλας Πισπιρίγκου Μέσα στο σπίτι …

Πάτρα: Πώς οι άνδρες της ΕΛ.ΑΣ προσήγαγαν τη Ρούλα Πισπιρίγκου

Πάτρα: Πώς οι άνδρες της ΕΛ.ΑΣ προσήγαγαν τη Ρούλα Πισπιρίγκου

Πληροφορίες αναφέρουν πως αναχώρησαν από την Πάτρα γύρω στις 5.30 και αναμένονται στην Αθήνα τις …