Σάββατο , 8 Οκτωβρίου 2022
Εναέριος χορός στην γέφυρα Ρίου- Αντιρρίου
Η εναέρια χορεύτρια στην γέφυρα ρίο-αντίρριο

Εναέριος χορός που κόβει την ανάσα στην γέφυρα Ρίο-Αντίρριο!

Pen Η Κατερίνα Σολδάτου είναι χορεύτρια εναέριας γιόγκα και ιδρύτρια της πρώτης σχολής εναέριου χορού στην Ελλάδα, που βρίσκεται στο Ολυμπιακό Στάδιο στην Αθήνα.

Είναι παραγωγός της καμπάνιας, «Greece has soul» που σημαίνει, «η Ελλάδα έχει ψυχή» και  έχει ως στόχο να ευαισθητοποιήσει περιβαλλοντικά τους Έλληνες και τους ξένους και να υπενθυμίσει σε όλο τον κόσμο την μεγάλη ιστορία της Ελλάδας. Στο πλαίσιο αυτής της μεγάλης καμπάνιας, η Σολδάτου έχει κάνει μια σειρά ριψοκίνδυνων εναέριων παραστάσεων με πιο πρόσφατη αυτή στη Γέφυρα Ρίο- Αντιρρίο.

Πιο συγκεκριμένα, την Δευτέρα  φωτογραφήθηκε και βιντεοσκοπήθηκε όντας αιωρούμενη από δύο μεγάλα υφασμάτινα σχοινιά στην γέφυρα του Ρίου- Αντιρρίου, πάνω ακριβώς από τα νερά του Πατραϊκού κόλπου, αψηφώντας την βαρύτητα.

Η Μαρία Σολδάτου ανάρτησε στο προσωπικό της προφίλ στο facebook τα εξής:

«Η επιλογή της γέφυρας για τις εναέριες χορογραφίες συμβολίζει και τη σημασία της ένωσης όλων των ανθρώπων. Η αλληλεγγύη, η εμπιστοσύνη και η αγάπη μπορεί να ακούγονται απλά πράγματα αλλά στην πραγματικότητα όμως είναι δύσκολα στις ημέρες μας. Αυτό οφείλεται σε εμάς τους ίδιους και στον “σύγχρονο” τρόπο ζωής που έχει περισσότερα σύνορα παρά γέφυρες. Ευχαριστώ!!!»


Το γεγονός προσέλκυσε το ενδιαφέρον  του «τύπου», του διαδικτύου και της τηλεόρασης, πετυχαίνοντας με αυτόν τρόπο τον αρχικό σκοπό της καμπάνιας, να διαφημίσει την Ελλάδα.

Περί Nancy Avramopoulou

Είμαι δημοσιογράφος και το μόνο που ξέρω να κάνω καλά είναι να εκφράζω με λέξεις κάθε μου σκέψη. Ανέκαθεν μου άρεσε να παρατηρώ τους ανθρώπους και να μαθαίνω μέσα από τα βιώματά τους. Το Νancy’s Βlog δημιουργήθηκε από την έντονη επιθυμία μου να μοιραστώ τους προβληματισμούς μου και τις σκέψεις μου πάνω σε κοινωνικά- καθημερινά θέματα που ζούμε όλοι μας. Αγαπώ τους απλούς ανθρώπους, φρικάρω με τους δήθεν, αποστρέφομαι τους μίζερους και ενθουσιάζομαι με την εσωτερική ομορφιά που ευτυχώς έχουν πολλοί μέσα τους.

Δείτε Επίσης

Ποια είναι τα είδη σεξουαλικής παρενόχλησης και τι ποινές προβλέπονται;

Ποια είναι τα είδη σεξουαλικής παρενόχλησης και τι ποινές προβλέπονται;

Τα τελευταία χρόνια έχουμε γίνει αποδέκτες πολυπρισματικών γεγονότων σεξουαλικής παρενόχλησης και βίας. Στο παρόν άρθρο, …

Στ. Κάλαχαν: Επιβίωσε 76 ημέρες στον ωκεανό- Συγκλονιστική ιστορία

Κάλαχαν: Επιβίωσε μετά από 76 ημέρες στον ωκεανό – Συγκλονιστική ιστορία

Ο Στήβεν Κάλαχαν είναι ένας σπουδαίος ναυπηγός, που έχει σχεδιάσει και κατασκευάσει αμέτρητα σκάφη και …

Ιδέες διακόσμησης που θα ανανεώσουν το υπνοδωμάτιο σου

Ιδέες διακόσμησης που θα ανανεώσουν το υπνοδωμάτιο σου

Η μόδα αλλάζει, οι προτιμήσεις μας το ίδιο, οπότε μένουν οι παρακάτω διαχρονικές ιδέες για …

Εγωισμός! Συναισθήματα «θαμμένα» κάτω από ηλίθιους εγωισμούς;

Εγωισμός! Συναισθήματα «θαμμένα» κάτω από ηλίθιους εγωισμούς;

Εγωισμός! Πόσα όμορφα συναισθήματα, έχουμε «θάψει», άραγε, κάτω από ηλίθιους εγωισμούς; Όταν είμαστε θυμωμένοι με …