Τρίτη , 5 Δεκεμβρίου 2023
Ο άντρας μέσα στο σπίτι
Κάνε τον άντρα σου να θέλει να έρχεται στο σπίτι..

Ο άντρας σου να θέλει να έρχεται στο σπίτι σας…

Pen Να κάνεις τον άντρα σου να θέλει να έρχεται στο σπίτι σας και να μην το αλλάζει με κανένα άλλο μέρος στον κόσμο. Οι παλιοί λένε ότι το σπίτι το κρατάει η γυναίκα και εν μέρη έχουν δίκιο. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι ο άντρας παίρνει άφεσιν αμαρτιών σε ό,τι κι αν κάνει.

Η γυναίκα είναι από τη φύση της γλυκιά και της βγαίνει το προστατευτικό στυλ της μαμάς, μιας και όλες μας είμαστε εν δυνάμει μητέρες. Οι άντρες κατά γενική ομολογία είναι σαν τα μικρά παιδιά που όταν βρουν την ανοιχτή την αγκαλιά της μαμάς τους δεν χάνουν την ευκαιρία να χωθούν μέσα σε αυτήν για να νιώσουν φροντίδα και αγάπη.

Όταν έρχεται ο άντρας σου στο σπίτι σας, μην τον πιάνεις από τα μούτρα.

Αν άργησε να έρθει μην γκρινιάξεις και μην θυμώσεις, αλλά συζήτησέ το όμορφα και ωραία κάποια άλλη στιγμή μέσα στη μέρα, κάνοντας σαφές ότι ανησύχησες και όχι ότι υπέθεσες ότι σε απατάει…

Η ώρα του φαγητού είναι ιερή στιγμή. Δεν πρέπει να συζητάτε για τους λογαριασμούς που εκκρεμούν και για οτιδήποτε άλλο φορτίζει συναισθηματικά έναν άνθρωπο. Αυτά μπορείτε να τα συζητήσετε όταν και οι δύο θα έχετε χαλαρώσει και θα είστε σε θέση να τα χειριστείτε.

Να μην ξεχνάς την γυναικεία υπόστασή σου.

Είσαι το ωραίο φύλο και αυτό οφείλεις στον εαυτό σου και ύστερα στον άντρα σου να το υποστηρίζεις επάξια. Φυσικά, όταν έχεις επωμιστεί όλες τις ευθύνες του σπιτιού και των παιδιών. Δεν περιμένω να έχεις τη δύναμη και το κουράγιο να περιποιηθείς τον εαυτό σου. Με λίγα λόγια, μοιράσου τις ευθύνες με τον άντρα σου κι αν είναι από αυτούς που δεν θέλουν να κάνουν καμία δουλειά στο σπίτι, απαίτησε εξωτερική βοήθεια. Δεν είσαι σκλάβα κανενός και ούτε πιστεύω ότι αρέσει στον άντρα σου η εικόνα σου αυτή. Άρα, ενημέρωσέ τον ότι για να έχει γυναίκα-σύντροφο στο πλάι του οφείλει να σε βοηθήσει προς αυτή την κατεύθυνση.

Και επιτέλους κάνε κάτι για εσένα.

Βρες μια 4ωρη απασχόληση, πήγαινε γυμναστήριο, διάβαζε βιβλία, κάνε οτιδήποτε θα σου τονώσει το ηθικό και την αυτοπεποίθηση. Το αποτέλεσμα θα κάνει καλό στη σχέση σου με τον άντρα σου. Αφού θα κάνεις κάτι που σε ευχαριστεί και θα έχεις λιγότερη ένταση μέσα στο σπίτι.

Όσο μπορείς μην ζηλεύεις! Ο άντρας που θέλει να σε απατήσει θα το κάνει και δεν θα καταλάβεις τίποτα. Άρα, φρόντισε τη μεταξύ σας σχέση να είναι όσο το δυνατόν σε καλά επίπεδα και τότε δεν θα έχει λόγο να σε απατήσει, εκτός κι αν η απιστία κυλάει στο αίμα του.

Προς Θεού όλα τα παραπάνω δεν ενοχοποιούν τις γυναίκες για τα τόσα διαζύγια, απεναντίας δείχνουν πόσο πολύπλευρος και σημαντικός είναι ο ρόλος της γυναίκας στο σπίτι και πόσο θα πρέπει να τον εκτιμά ο άντρας.

Συμβαίνει, όμως, αυτό;

 

Σύνταξη & Επιμέλεια: Νάνσυ Αβραμοπούλου

Follow & Like: Nancy’s Blog

 

 

Περί Nancy Avramopoulou

Είμαι δημοσιογράφος και το μόνο που ξέρω να κάνω καλά είναι να εκφράζω με λέξεις κάθε μου σκέψη. Ανέκαθεν μου άρεσε να παρατηρώ τους ανθρώπους και να μαθαίνω μέσα από τα βιώματά τους. Το Νancy’s Βlog δημιουργήθηκε από την έντονη επιθυμία μου να μοιραστώ τους προβληματισμούς μου και τις σκέψεις μου πάνω σε κοινωνικά- καθημερινά θέματα που ζούμε όλοι μας. Αγαπώ τους απλούς ανθρώπους, φρικάρω με τους δήθεν, αποστρέφομαι τους μίζερους και ενθουσιάζομαι με την εσωτερική ομορφιά που ευτυχώς έχουν πολλοί μέσα τους.

Δείτε Επίσης

Δεν χωράει άλλος έρωτας στο συρτάρι, η κλειδαριά έσπασε!

Δεν χωράει άλλος έρωτας στο συρτάρι, η κλειδαριά έσπασε!

Οι λέξεις ξεχύνονται στο χαρτί και τα φρένα σπάνε. Δεν βλέπει κανείς το ηφαίστειο που …

Εγωισμός! Συναισθήματα «θαμμένα» κάτω από ηλίθιους εγωισμούς;

Εγωισμός! Συναισθήματα «θαμμένα» κάτω από ηλίθιους εγωισμούς;

Εγωισμός! Πόσα όμορφα συναισθήματα, έχουμε «θάψει», άραγε, κάτω από ηλίθιους εγωισμούς; Όταν είμαστε θυμωμένοι με …

Εκτίμηση και σεβασμό: Υπάρχουν και εκείνοι οι άντρες, που τα αξίζουν!

Εκτίμηση και σεβασμό: Υπάρχουν και εκείνοι οι άντρες, που τα αξίζουν!

Εκτίμηση και σεβασμό: Υπάρχουν και εκείνοι οι άντρες, που τα αξίζουν! Συχνά συζητάμε, διαβάζουμε ή …

έρωτας. φωτάκια και αγκαλιές

Τα Χριστούγεννα θέλουν έρωτα, φωτάκια και αγκαλιές!

Τα Χριστούγεννα φτάνουν και οι μισοί είναι ήδη ερωτευμένοι και οι άλλοι μισοί περιμένουν τον …

Verified by ExactMetrics