Φράσεις αγάπης

Φράσεις που κρύβουν αστείρευτη αγάπη μέσα τους!

PenΌταν αγαπάμε έναν άνθρωπο θέλουμε να του το δείχνουμε και  να του το λέμε καθημερινά. Υπάρχουν φράσεις αγάπης που αποτελούνται από δυο-τρεις ή και περισσότερες τόσο μικρές λεξούλες από τις οποίες πηγάζει η αξία της ζωής… Σίγουρα, κάποια στιγμή στη ζωή μας είτε έχουμε ακούσει είτε έχουμε προφέρει κάποιες από αυτές, αν όχι όλες… Ιδανικό και τόσο υπέροχο να καταφέρει κανείς και τα δύο!

7 φράσεις γεμάτες αγάπη!

1. Σε αγαπώ!

Όταν αγαπάς, όχι απλά το λες, αλλά το φωνά-ΖΕΙΣ (ζεις από αυτό)! Μπορεί να ειπωθεί αμφίδρομα στη σχέση ανάμεσα σε ερωτικούς συντρόφους, στις οικογενειακές σχέσεις και κυρίως γονέων-παιδιών αλλά και μεταξύ αδερφών. Επίσης, είναι τόσο γλυκό όταν η φράση ειπωθεί ανάμεσα σε μαθητή/μαθήτρια και δάσκαλο/δασκάλα.

2. Μου λείπεις/Μου έλειψες!

Είναι δυνατό και έντονο συναίσθημα που προκαλείται από την απουσία κάποιου. Είναι πιθανό να το ακούσεις ή να το προφέρεις στον/στην σύντροφό σου μετά από κάμποσες ώρες ή μέρες μακριά του. Επίσης, συγκινείσαι όταν το παιδί σου σε αγκαλιάζει και σου το ψιθυρίζει στο αυτί όταν επιστρέφεις στο σπίτι μετά από πολλές ώρες εργασίας και άλλων οικογενειακών υποχρεώσεων. Κι εσύ μπορεί να το εκφράσεις στο παιδί σου από τις δικές σου ενοχές. Μπορεί, επιπλέον, να αποτελέσει παράπονο των γονιών σου όταν έχει περάσει αρκετός καιρός και δεν τους έχεις επισκεφθεί.

3. Να προσέχεις!

Όταν αγαπάς, νοιάζεσαι και όταν νοιάζεσαι προτρέπεις τον άλλο να προσέχει για να είναι καλά. Κατά αυτόν τον τρόπο θα είσαι κι εσύ καλά.

4. Θα αργήσεις;

Όταν ο αποχωρισμός είναι δύσκολος και η ανυπομονησία της επιστροφής τεράστια.

5. Σε χρειάζομαι!

Η έντονη ανάγκη για διατήρηση της ψυχραιμίας και για αντιμετώπιση-απεγκλωβισμό από ό,τι μας φοβίζει ή μας ταλαιπωρεί.

6. Είμαι δίπλα σου!

Από τη ζωή δε λείπουν οι δύσκολες στιγμές, οι δύσκολες καταστάσεις… Σε οποιαδήποτε τέτοια περίπτωση, η συγκεκριμένη φράση ηχεί λυτρωτικά και αποτελεί πηγή δύναμης και ουσιαστικής συμπαράστασης.

7. Είσαι όλος μου ο κόσμος!

Όταν αγαπάς βαθιά και ειλικρινά κάποιον, αγαπάς με όλη σου την καρδιά και όλο τον κόσμο γιατί βρίσκεται κι εκείνος μέσα σ’ αυτόν. Όλα γυρίζουν γύρω από αυτόν, είναι το κέντρο του κόσμου σου και το μόνο που θες είναι να τον κάνεις ευτυχισμένο δίνοντάς του όλο τον κόσμο.

Φράσεις μικρές, αλλά τρυφερές, γεμάτες αγάπη που μπορούμε να τις χρησιμοποιούμε καθημερινά κάνοντας αυτούς που αγαπάμε ευτυχισμένους!!! Γιατί και τα λόγια πολλές φορές είναι απαραίτητα τόσο όσο είναι και οι πράξεις. Για σκεφτείτε το…

 

Σύνταξη: Κωνσταντίνα Αγγελοπούλου

Περί Κωνσταντίνα Αγγελοπούλου

Είμαι μητέρα τριών υπέροχων πλασμάτων και εκπαιδευτικός, όπως καταλαβαίνετε λατρεύω τα παιδιά! Τρελαίνομαι να διαβάζω καθετί που τα αφορά από θέματα ψυχολογίας, διαπαιδαγώγησης, παραμύθια και παιδική λογοτεχνία. Βιβλία που σχετίζονται με κατασκευές, χειροτεχνίες, παιχνίδια και ο,τι άλλο μπορείτε να φανταστείτε. Μέσα από το Nancy's Blog μου δίνεται η ευκαιρία να μοιραστώ μαζί σας ιδέες και σκέψεις που εύχομαι να σας προβληματίσουν θετικά και να ομορφύνουν την καθημερινότητά σας! Ευχαριστώ Nancy's Blog!

Δείτε Επίσης

Οι εργάτριες του σεξ κατέκλυσαν το Instagram

Οι εργάτριες του σεξ κατέκλυσαν το Instagram

Η Αγγελική δηλώνει ότι είναι 20 ετών και προσκαλεί τους άνδρες χρήστες του Instagram να …

Προτού ανοίξεις το επόμενο κεφάλαιο στη ζωή σου, δες αν έχεις κλείσει το προηγούμενο

 Ανοίγουμε πολλά κεφάλαια στη ζωή μας ταυτόχρονα και δεν ξέρουμε προς τα πού να δώσουμε …

Χρύσα Ηλιάδου: «Υιοθετήστε και μην αγοράζετε!» [Συνέντευξη]

Χρύσα Ηλιάδου: «Υιοθετήστε και μην αγοράζετε!» [Συνέντευξη]

Η Χρύσα Ηλιάδου είναι ένα κορίτσι 20 χρονών, που είχα τη χαρά να γνωρίσω μέσα από …

1922-2022: Εκατό χρόνια από την εκκένωση της Θράκης!

1922-2022: Εκατό χρόνια από την εκκένωση της Θράκης!

(Με αφορμή τον εορτασμό των 100 χρόνων από την ίδρυση του Δήμου Ορεστιάδας) Μετά τη …

Verified by ExactMetrics