Τετάρτη , 22 Μαρτίου 2023

Εσύ χαμένος κι εγώ περιμένω να γυρίσεις, να γίνουν όλα όπως πρώτα!

PenΌλα έμειναν ίδια, περνάει ο καιρός και εσύ χαμένος. Ο χρόνος δεν κυλάει πλέον για μένα… Το μυαλό μου έμεινε εκεί. Η ψυχή μου σε περιμένει. Έχει μέσα της μια κρυφή ελπίδα. Το σώμα αλλάζει, αλλά ψάχνει παντού το δικό σου άγγιγμα. Το τυχαίο άγγιγμα, το άρωμα σου!!! Αχ αυτό το άρωμά σου… Τόσος καιρός και ακόμα είναι σαν να το μυρίζω. Κλείνω τα μάτια μου και είναι σαν να είσαι εδώ. Σαν να μην πέρασε μια μέρα.

Με σκέφτεσαι άραγε; Εγώ είμαι ακόμα εδώ για σένα και περιμένω ένα σου σημάδι, ένα μήνυμα, κάτι που να δείχνει ότι δεν με ξέχασες. Όχι, δεν σου κρατάω κακία ψυχή μου. Εσύ έφυγες για άλλα. Είναι τόσο παράξενο. Εμείς που είμασταν τόσο κοντά, να είμαστε τώρα ξένοι.

Πώς γίνεται να ξεχάσω αυτά που με έκανες να νιώσω;

Μου ταρακούνησες τη ζωή και το είναι μου. Μην μου ζητάς να ξεχάσω εσένα και κυρίως αυτά που ζήσαμε μαζί. Ό,τι κι αν γίνει θα είσαι μέσα μου. Η καρδιά μου και η ψυχή μου θα σε ζητάει πάντα. Όπου κι αν ταξιδέψει το σώμα μου, ποτέ δεν θα βρει κάποιον σαν εσένα και όλα θα μοιάζουν αδιάφορα και ξένα. Εδώ θα είμαι και θα σε περιμένω, όσος καιρός κι αν περάσει.

Ακόμα ψάχνω τον λόγο που έφυγες… Δεν μπορεί, κάποια στιγμή θα γυρίσεις και θα μου εξηγήσεις. Όλα θα είναι όπως τα άφησες και θα είμαστε ο ένας δίπλα στον άλλον, όπως παλιά!

Αλλά τί λέω; Εσύ λείπεις είσαι μακριά μου, δεν είσαι δίπλα μου μάτια μου κι εγώ φοβάμαι, δεν έχω ζωή χωρίς εσένα!!!

 

Σύνταξη: Ευαγγελία Κλώνη

Follow Nancy’s Blog

Περί Ευαγγελία Κλώνη

Ονομάζομαι Ευαγγελία Κλώνη, γέννημα θρέμμα Πατρινιά! Είμαι απόφοιτη Τ.Ε.Ε., με ειδικότητα «βοηθός Νοσηλευτών». Βέβαια στην κουζίνα μπήκα από 8 χρονών και δεν ξαναβγήκα. Λάτρης της καλής κουζίνας και του γλυκού, αγαπημένες στιγμές να μαγειρεύω και να φροντίζω ανθρώπους. Πάμε, λοιπόν, να γνωριστούμε και να γευτούμε πεντανόστιμα φαγητά και γλυκά μέσα από την πιο όμορφη σελίδα, το Nancy's Blog. Όλοι γνωρίζουμε ότι το αλατοπίπερο μπαίνει στο φαγητό, αλλά και στον έρωτα, γι' αυτό θα μοιράζομαι μαζί σας και ιστορίες αγάπης! Έτσι για να δώσουμε μια γλυκιά και πικάντικη γεύση και στο φαγητό μας, αλλά και στους έρωτές μας!!!

Δείτε Επίσης

Εκτίμηση και σεβασμό: Υπάρχουν και εκείνοι οι άντρες, που τα αξίζουν!

Εκτίμηση και σεβασμό: Υπάρχουν και εκείνοι οι άντρες, που τα αξίζουν!

Εκτίμηση και σεβασμό: Υπάρχουν και εκείνοι οι άντρες, που τα αξίζουν! Συχνά συζητάμε, διαβάζουμε ή …

έρωτας. φωτάκια και αγκαλιές

Τα Χριστούγεννα θέλουν έρωτα, φωτάκια και αγκαλιές!

Τα Χριστούγεννα φτάνουν και οι μισοί είναι ήδη ερωτευμένοι και οι άλλοι μισοί περιμένουν τον …

Φίλε άνδρα, ποτέ μην υποτιμήσεις τη δύναμη μιας γυναίκας!

Γυναίκα, μια λέξη, μια ιστορία και ένα μεγάλο αίνιγμα. Κρίμα σε όποιον άνδρα πιστεύει ότι …

Ποιος είναι ο μάγκας, το γνήσιο αρσενικό που ξεχωρίζει;

Ποιος είναι ο μάγκας, το γνήσιο αρσενικό που ξεχωρίζει;

Καθημερινά, πολλοί αποκαλούν τον εαυτό τους μάγκα, χωρίς να υποστηρίζουν τον τίτλο αυτό, εμπράκτως. Πολλοί …