Τρίτη , 4 Οκτωβρίου 2022
στα όρια της τρέλας

Καλύτερα στα όρια της τρέλας μαζί σου, παρά στης λογικής με άλλον.

PenΔεν υπάρχει γυναίκα, να μην έχει νιώσει ότι πατάει στα όρια της τρέλας, για αυτόν τον έναν. Ναι, για τον άνθρωπο που της πήρε το μυαλό. Για τον έρωτά της τον τρελό. Αγάπησες, αυτήν σου την τρέλα και δεν την αλλάζεις.

Ο έρωτας και η τρέλα, πάνε μαζί.

Τρέλα ονομάζεται, μόνο εάν έχεις φτάσει στα όρια της παράνοιας. Όταν έχεις ξεπεράσει τον ίδιο σου το εαυτό. Όταν έχεις μηδενίσει τα χιλιόμετρα, για να βρεθείς κοντά του. Να δεις αυτόν τον άνθρωπο, να χαμογελάει. Να αντικρίσεις το βλέμμα του για να νιώσεις ευτυχία. Εκείνη την στιγμή σκέφτεσαι μόνο το «τώρα», ούτε το παρελθόν σου, ούτε το μέλλον σου. Όσοι δεν είναι ερωτευμένοι, σκέφτονται με την λογική και με ρεαλισμό.

Οι ερωτευμένοι, φοράνε την τρέλα τους καπέλο και πορεύονται με αυτήν. Για αυτούς, τίποτα δεν είναι ακατόρθωτο, όλα είναι λογικά μέσα στην παράνοια της τρέλας τους.

Τρέλα είναι, να μην υπάρχουν ελπίδες και εσύ να βλέπεις μέλλον.

Όταν οι συνθήκες δεν ευνοούν και οι κατάλληλες προϋποθέσεις δεν υπάρχουν, παίρνεις την τρέλα σου από το χέρι και προχωράτε. Παντού σκοτάδι και εσύ να βλέπεις ηλιοβασιλέματα και αστέρια. Παντού μαύρο και εσύ να βλέπεις το ουράνιο τόξο. Τρέλα είναι στα μάτια του να βλέπεις το ομορφότερο χάος και να ονειρεύεσαι το μέλλον.

Θέλεις την τρέλα μαζί του, παρά την λογική με άλλον.

Έχεις φτάσει στο χείλος του γκρεμού; Έχει έρθει κάποιος άλλος να σε σώσει κι εσύ δεν του έδωσες το χέρι; Αυτό φίλε μου, είναι η τρέλα σου. Τον θέλεις και ας σε φτάνει στο αβέβαιο και στο παρανοϊκό. Αγνοείς και διώχνεις κάθε λογική ευκαιρία που σου παρουσιάζεται. Δεν θέλεις έναν άνθρωπο που να ηρεμεί την ψυχή σου, αλλά θέλεις αυτόν τον μοναδικό τρελό που θα στην φουρτουνιάζει. Αγάπησες και ερωτεύτηκες τα σαράντα κύματα.

Θέλεις να τρελαίνεται το μυαλό σου με αυτόν, παρά να είναι λογικό με κάποιον άλλον.

Ζήσε το και ας είναι λάθος.

Ζήσε την τρέλα σου, αγάπησε τα λάθη σου και φτάσε ως το τέλος. Η ζωή, σου ανήκει, κάνε την ό,τι θες. Αγάπησες και έπεσες στα πατώματα για έναν έρωτα; Τον δικό σου έρωτα; Νιώσε υπερήφανη, λοιπόν, που είχες τα κότσια και την  τρέλα σου για βοηθό, στο δικό σου παραμύθι. Γράψε το τέλος, ή αν έχεις κουράγιο κάνε μια νέα αρχή ξανά, από το μηδέν. 

 

Η καρδιά σου και η τρέλα σου, θα σε οδηγήσουν άραγε στα ομορφότερα λάθη; 

 

Σύνταξη & Επιμέλεια: Χαρά Παναγιωτακοπούλου

Follow & Like: Nancy’s Blog

Περί Χαρά Παναγιωτακοπούλου

Είμαι η Χαρά Παναγιωτακοπούλου, κατάφερα να κάνω ένα μεγάλο μου όνειρο πραγματικότητα, να γίνω παιδαγωγός! Αγαπώ τα ταξίδια και ό ,τι με κάνει να νιώθω ελεύθερη, δημιουργική και ευτυχισμένη. Ζω με ό,τι γεμίζει την ψυχή μου και με κάνει να είμαι ο εαυτός μου!

Δείτε Επίσης

έρωτας. φωτάκια και αγκαλιές

Τα Χριστούγεννα θέλουν έρωτα, φωτάκια και αγκαλιές!

Τα Χριστούγεννα φτάνουν και οι μισοί είναι ήδη ερωτευμένοι και οι άλλοι μισοί περιμένουν τον …

Φίλε άνδρα, ποτέ μην υποτιμήσεις τη δύναμη μιας γυναίκας!

Γυναίκα, μια λέξη, μια ιστορία και ένα μεγάλο αίνιγμα. Κρίμα σε όποιον άνδρα πιστεύει ότι …

Ποιος είναι ο μάγκας, το γνήσιο αρσενικό που ξεχωρίζει;

Ποιος είναι ο μάγκας, το γνήσιο αρσενικό που ξεχωρίζει;

Καθημερινά, πολλοί αποκαλούν τον εαυτό τους μάγκα, χωρίς να υποστηρίζουν τον τίτλο αυτό, εμπράκτως. Πολλοί …

Κιλά εγκυμοσύνης: Ο άντρας σέβεται, το αντράκι μειώνει!

Κιλά εγκυμοσύνης: Ο άντρας σέβεται, το αντράκι μειώνει!

Συχνά πυκνά γίνομαι μάρτυρας συζητήσεων που αφορούν τα κιλά της εγκυμοσύνης και τη στάση του …