Δευτέρα , 17 Ιανουαρίου 2022
Αρχική / Σχέσεις / Η αγάπη αποτελείται από τα χρώματα που εσύ της δίνεις.
Η αγάπη έχει το χρώμα που της δίνεις

Η αγάπη αποτελείται από τα χρώματα που εσύ της δίνεις.

PenΗ αγάπη είναι αίσθημα χρωμάτων και στιγμών. Είναι ένα ουράνιο τόξο με πολλά χρώματα, που αλλάζουν ανά πάσα στιγμή. Στην αγάπη δεν κυριαρχεί μόνο το κόκκινο χρώμα, υπάρχει και το μαύρο. Πολύ συχνά αυτό το χρώμα επισκιάζει το έντονο φλογερό κόκκινο και το μετατρέπει σε ένα δευτερόλεπτο.

Η αγάπη χρειάζεται το κόκκινο χρώμα για να ζήσει.

Θέλει κόκκινο, ένταση, πάθος και έντονες στιγμές. Αυτό είναι άλλωστε το χρώμα της αγάπης, το κόκκινο. Αυτό το χρώμα, δεν δημιουργήθηκε μέσα από τις καρδούλες, γεννήθηκε μέσα από το χρώμα του αίματος. Στην δυνατή αγάπη, δίνεις την ψυχή σου, αλλά και το «αίμα» σου. Χρειάζεται έντονους ρυθμούς, αυτό το έντομο κλίμα που αναζητά η καρδιά σου για να ηρεμήσει.

Δώσε λίγο ροζ στην αγάπη σου.

Το ροζ, είναι το χρώμα του ρομάντζου. Είναι το χρώμα των κοριτσιών, αφού τα όνειρά τους είναι ροζ. Στην αγάπη τους, είναι δυνατόν να μην βάλουν λίγο ροζ; Κυριαρχεί, λοιπόν, όλες εκείνες τις στιγμές που πετάνε στα σύννεφα. Από την πρώτη μέρα που ο έρωτας, θα τις χτυπήσει με τα βέλη του. Εκείνη την στιγμή, αγκαλιάζουν το ροζ μαξιλάρι τους και ονειρεύονται, ότι βρήκαν την ιδανική αγάπη.

Δεν υπάρχει δυνατή αγάπη, χωρίς το μαύρο χρώμα.

Αν δεν νιώσεις, η καρδιά σου να μαυρίζει και να σπάει σε χίλια κομμάτια, δεν έχεις νιώσει την δυνατή αγάπη. Δεν έχεις αισθανθεί τι είναι έρωτας, τι είναι συναισθήματα. Η αγάπη και ο έρωτας γίνονται ένα, σε μερικές σπάνιες περιπτώσεις, που για να τις ζήσεις πρέπει να είσαι πολύ τυχερός.

Όταν κλαις και την ίδια στιγμή χαμογελάς, ξέρεις τι σημαίνει αγάπη. Το μαύρο χρώμα το αφουγκράζεσαι, μόνο όταν σε δένει κάτι έντονο και συνάμα δυνατό με τον άνθρωπο της ζωής σου. Όταν δεν αισθάνεσαι πολλά, δεν νιώθεις το μαύρο, δεν το αντιλαμβάνεσαι. Θέλει δύναμη και κότσια, για να αντέξεις το μαύρο χρώμα. Αν το αντέξεις όμως, τότε να ξέρεις πως έχεις ανταμείψει την καρδιά σου.

 

«Η αγάπη, είναι εκείνη που συνδυάζει το μαύρο με το κόκκινο και σου χαρίζει ένα ουράνιο τόξο, που δεν το κοιτάζεις απλά, αλλά το χαζεύεις!»

 

Σύνταξη & Επιμέλεια: Χαρά Παναγιωτακοπούλου

Follow & Like : Nancy’s Blog

Περί Χαρά Παναγιωτακοπούλου

Είμαι η Χαρά Παναγιωτακοπούλου, κατάφερα να κάνω ένα μεγάλο μου όνειρο πραγματικότητα, να γίνω παιδαγωγός! Αγαπώ τα ταξίδια και ό ,τι με κάνει να νιώθω ελεύθερη, δημιουργική και ευτυχισμένη. Ζω με ό,τι γεμίζει την ψυχή μου και με κάνει να είμαι ο εαυτός μου!

Δείτε Επίσης

Κιλά εγκυμοσύνης: Ο άντρας σέβεται, το αντράκι μειώνει!

Κιλά εγκυμοσύνης: Ο άντρας σέβεται, το αντράκι μειώνει!

Συχνά πυκνά γίνομαι μάρτυρας συζητήσεων που αφορούν τα κιλά της εγκυμοσύνης και τη στάση του …

Αν είναι καλό παιδί, να το κεράσουμε μια «πάστα!»

Τα καλά παιδιά, καμία φορά, δεν τα εκτιμάμε, λέει ο σοφός λαός. Έχει, όμως, αναρωτηθεί …

Εκείνοι που μας πλήγωσαν, μας ζητάνε τα ρέστα που αλλάξαμε!

Εκείνοι που μας πλήγωσαν, μας ζητάνε τα ρέστα που αλλάξαμε!

Μου λένε πως άλλαξα, άνθρωποι που με πρόδωσαν και με πλήγωσαν. Όλοι εκείνοι που κάποτε …

Μύθος ή πραγματικότητα πως ο γάμος σκοτώνει τον έρωτα;

Ο γάμος σκοτώνει τον έρωτα: Μύθος ή πραγματικότητα;

Πολλοί λένε ότι ο γάμος σκοτώνει τον έρωτα. Τελικά είναι έτσι ή μήπως από τις …