Πέμπτη , Απρίλιος 18 2019
Αρχική / Σχέσεις / Κάθε κορίτσι έχει ονειρευτεί τον δικό της πρίγκιπα!
Όλα τα κορίτσια ονειρεύονται το δικό τους πρίγκιπα

Κάθε κορίτσι έχει ονειρευτεί τον δικό της πρίγκιπα!

PenΌλα τα κορίτσια, όταν είναι μικρά παίζουν με τις κούκλες τους και διαβάζουν παραμύθια. Μέσα από τα παραμύθια ονειρεύονται τον δικό τους πρίγκιπα. Αυτόν με το άσπρο άλογο, που θα έρθει να τις πάρει και να φτιάξουν το δικό τους παραμύθι.

Μια φορά και έναν καιρό…

Όλα τα κοριτσάκια, ακούνε με μεγάλη προσοχή την αφήγηση των παραμυθιών, αφού όλα τα παραμύθια έτσι αρχίζουν. Το παραμύθι, πάντα θα έχε έναν όμορφο και δυνατό πρίγκιπα. Ένα ξεχωριστό αγόρι, ιδιαίτερο και μοναδικό. Αυτό είναι ο πρωταγωνιστής, που κλέβει τις εντυπώσεις, αλλά και την καρδιά της πριγκίπισσας του παραμυθιού. Τα κορίτσια τον έχουν ονειρευτεί πολλές φορές, που είναι αδύνατον να μην ψάξουν να βρουν έναν ίδιο «πρίγκιπα.»

Ο «Βασιλιάς» τους θα είναι πάντα ο μπαμπάς τους.

Κάποτε όλες θα βρουν τον πρίγκιπά τους, αλλά ο βασιλιάς τους θα είναι πάντα ο μπαμπάς τους. Αυτός είναι άλλωστε, ο πρώτος άντρας που τους έδωσε στοργή και ασφάλεια. Την πρώτη αγάπη που εισέπραξαν από άντρα, ήταν η αγάπη του μπαμπά. Ο μπαμπάς, βλέπει την κόρη του σαν την μοναδική πριγκίπισσα όλων των παραμυθιών. Τον «πρίγκιπα», που θα βρουν και θα βάλουν στην ζωή και στην καρδιά τους, θα έχει σίγουρα μερικά χαρακτηριστικά από τον μπαμπά τους.

Βρες τον «πρίγκιπα» που θα φτιάξεις το δικό σου παραμύθι.

Ψάξε πολύ, δεν είναι εύκολο να βρεις αυτόν τον μοναδικό «πρίγκιπα», που έχεις ονειρευτεί. Κάποιες φορές έρχεται τυχαία, χωρίς κόπο, έρχεται με το λευκό του άλογο και σε διεκδικεί. Σου κλέβει την καρδιά και ένα βλέμμα είναι αρκετό για να ονειρευτείς το δικό σας παραμύθι. Ένα παραμύθι όπου η «πριγκίπισσα», θα είσαι μόνο εσύ. Δεν θα έχει μάτια για άλλη. Θα μείνετε για πάντα στο κάστρο σας και θα δημιουργήσετε την πιο όμορφη οικογένεια. Η ζωή σας, θα είναι πασπαλισμένη με χρυσόσκονη, αγάπη και μαγεία. Η μαγεία δεν υπάρχει μόνο στα παραμύθια, υπάρχει και στην καθημερινή ζωή, αλλά χρειάζεται θέληση και φαντασία.

Πως θα καταλάβεις ότι βρήκες τον πρίγκιπα σου;

Όταν στα μάτια του δεις το μέλλον σου, τότε να ξέρεις ότι τον βρήκες. Στα μάτια σου θα φαντάζει μοναδικός, θα ονειρευτείς μια πριγκιπική ζωή πλάι του, χωρίς δράκους και χωρίς φαντάσματα. Μέσα από τα μάτια σου, θα βγει η μοναδική- ανυπέρβλητη αγάπη προς το πρόσωπό του. Για άλλους μπορεί να μοιάζει ένας απλός άνθρωπος, αλλά για εσένα θα μοιάζει ο πρωταγωνιστής ολόκληρου του παραμυθιού σου.

Εσύ έχεις βρει τον «πρίγκιπα» σου; 

 

Σύνταξη & Επιμέλεια: Χαρά Παναγιωτακοπούλου

Follow & Like: Nancy’s Blog

Περί Χαρά Παναγιωτακοπούλου

Χαρά Παναγιωτακοπούλου
Είμαι η Χαρά Παναγιωτακοπούλου, κατάφερα να κάνω ένα μεγάλο μου όνειρο πραγματικότητα, να γίνω παιδαγωγός! Αγαπώ τα ταξίδια και ό ,τι με κάνει να νιώθω ελεύθερη, δημιουργική και ευτυχισμένη.. Ζω με ό,τι γεμίζει την ψυχή μου και με κάνει να είμαι ο εαυτός μου!

Δείτε Επίσης

bye

Όταν το δεδομένο σου γίνει ζητούμενο, τότε τι κάνεις;

Είναι ωραίο να θεωρείς κάποιον δεδομένο σου, γιατί πολύ απλά τονώνεται η αυτοπεποίθησή σου. Σου …