Πέμπτη , Απρίλιος 18 2019
Αρχική / Κοινωνικά / Πριν αποφασίσεις να τα παρατήσεις δες αυτό. [You Tube]
Θα τα παρατήσεις;

Πριν αποφασίσεις να τα παρατήσεις δες αυτό. [You Tube]

PenΜέσα από ένα τρίλεπτο βίντεo μπορούμε να δούμε πώς ένα μικρό αρκουδάκι δεν τα παρατάει και προσπαθεί ξανά και ξανά για να φτάσει στην κορυφή ενός βουνού που η πλαγιά είναι καλυμμένη από το χιόνι. Το βίντεο σε βάζει σε σκέψη. Σκέφτεσαι πως αν βρεις κάπου δυσκολίες θα τις παρατήσεις  και θα τις προσπεράσεις ή θα προσπαθήσεις όπως το αρκουδάκι;

Το βίντεο δείχνει την αδιάκοπη προσπάθεια που κάνει ένα μικρό αρκουδάκι, κάτω από το βλέμμα της μαμάς αρκούδας. Η μάμα το περιμένει στην κορυφή και παρακολουθεί την προσπάθεια του μικρού της. Αλλά και όταν είναι ένα μικρό βήμα δίπλα της αυτό δεν τα καταφέρνει να φτάσει στην κορυφή. Ως αποτέλεσμα να πέφτει και ξεκινάει από το μηδέν.

Τεράστιο μάθημα για όλους εμάς που συνηθίζουμε να τα παρατάμε στη μέση μιας προσπάθειας ή ακόμα χειρότερα στην πρώτη μικρή δυσκολία που θα μας αποθαρρύνει.

Η φύση και τα ζώα γύρω μας, μάς δίνουν πάντα τα μεγαλύτερα μαθήματα που εμείς δεν θέλουμε να δούμε ή έστω δε θέλουμε να παραδεχτούμε.

Όπως η μαμά αρκούδα στο βίντεο αφήνει τα χνάρια της για να πατήσει πάνω τους το μικρό της, έτσι και εμείς παίρνουμε τα εφόδια από την οικογένειά μας. Και προσπαθούμε να χαράξουμε το δικό μας δρόμο πάνω στις αξίες και τα ιδανικά που μας έχουν μάθει οι οικείοι μας.

Το ένστικτο της επιβίωσης, η θέληση και η επιθυμία να κατακτήσουμε την κορυφή μας βοηθάνε να εξελισσόμαστε να μην μένουμε στάσιμοι και να μην καθησυχαζόμαστε.

Προσπάθησε λοιπόν και μην τα παρατάς ποτέ! Εάν σταματήσεις τότε θα έχεις αποτύχει!

Δείτε το βίντεο.

 

Σύνταξη: Ελεάνα Βέρδη

Επιμέλεια: Γιάννης Παπαδόπουλος

Follow & Like: Nancy’s Blog & @nancysblogspot

Περί Ελεάνα Βέρδη

Ελεάνα Βέρδη

Δείτε Επίσης

Μωρό βρέθηκε νεκρό στα σκουπίδια.

Σοκ στο Αίγιο: Βρέθηκε νεκρό μωρό πεταμένο στα σκουπίδια

Σοκ προκαλεί η είδηση ότι μια 30χρονη γυναίκα φέρεται να πέταξε το νεογέννητο μωρό της …