Παρασκευή , Δεκέμβριος 14 2018
Αρχική / Αφιερώματα / Κωνσταντίνος Αργυρός: Μας έμαθε να δίνουμε «Δικαιώματα».
Αργυρός

Κωνσταντίνος Αργυρός: Μας έμαθε να δίνουμε «Δικαιώματα».

PenΟ νεαρός τραγουδιστής που μπήκε στις καρδιές μας, δεν είναι άλλος από τον Κωνσταντίνο Αργυρό. Κατέκτησε την αγάπη και τον θαυμασμό όλων και έχει δημιουργήσει ένα μεγάλο κοινό άξιο θαυμασμού. Η φωνή του, η παρουσία του και η προσωπικότητά του έχει αγαπηθεί από τις μικρότερες, μέχρι τις μεγαλύτερες ηλικίες! Είστε έτοιμοι να δώσουμε «Δικαιώματα»;

Είναι ένα «παιδί γενναίο».

Ο Κωνσταντίνος Αργυρός γεννήθηκε στις 21 Μαΐου στην Αθήνα, όπου και μεγάλωσε εκεί. Η μουσική μπήκε στην ζωή του από τα πέντε του έτη, όταν άρχισε να μαθαίνει πιάνο. Στην συνέχεια, διεύρυνε τις μουσικές του γνώσεις στην κιθάρα και σε άλλα μουσικά όργανα.

Μαζί με τους φίλους του, όταν ήταν στην εφηβεία είχαν δημιουργήσει ένα συγκρότημα που το ονόμασαν: «Blue Brothers».

Ο Κωνσταντίνος με επιτυχία πέρασε στην Νοσηλευτική σχολή. Την ίδια περίοδο όμως,  έλαβε συμμετοχή στο Fame Story 3 του Ant1.

Η καριέρα του χτίστηκε δίπλα σε σπουδαία ονόματα!

Μετά την συμμετοχή του στο Fame Story 3 άρχισαν τα μεγάλα επαγγελματικά του βήματα. Το νυχτερινό κέντρο FIX της Θεσσαλονίκης του άνοιξε τον δρόμο της επιτυχίας.Έκανε πολλές συναυλίες στην Ελλάδα και στο εξωτερικό, όπου αγαπήθηκε από το ευρύ κοινό.

Αργυρός

Η νυχτερινή ζωή της Αθήνας τον γνώρισε τον χειμώνα του 2005 στον Βοτανικό στο πλευρό της Άννας Βίσση. Συνέχισε τις εμφανίσεις του και τα ερχόμενα έτη. Το 2006 και το 2007 συνεργάστηκε με τον Νίκο Κουρκούλη και την Κέλλυ Κελεκίδου στο Φως. Ο Κωνσταντίνος Αργυρός έχει συνεργαστεί με μεγάλα ονόματα του ελληνικού πενταγράμμου, όπως είναι η Νατάσσα Θεοδωρίδου, ο Γιώργος Γιαννιάς, η Άντζυ Σαμίου, ο Χρήστος Μενιδιάτης, ο Νίκος Βέρτης και άλλοι ακόμα σπουδαίοι καλλιτέχνες.

Μενιδιάτης

 

Κάνει «Θαύματα» με πράξεις.

Ο Κωνσταντίνος Αργυρός έκανε πραγματικότητα το όνειρο της τετράχρονης Θεώνης. Ο αγαπητός νεαρός τραγουδιστής είχε υπάρξει  «Wish Star Sponsor» (πρόγραμμα Αστέρι της Ευχής), από τον μη κερδοσκοπικό οργανισμό Make – A – Wish Greece, ΄όπου εκπληρώνει ευχές των παιδιών που πάσχουν από σοβαρές ασθένειες, 

Η μικρή Θεώνη πάσχει από Νωτιαία Μυική Ατροφία και ο Κωνσταντίνος Αργυρός την έκανε να χαμογελάσει με την πιο όμορφη έκπληξη. Το καμαρίνι του το έκανε παραμυθένιο και της πρόσφερε μια τούρτα που αρμόζει σε κάθε μικρή πριγκίπισσα. Ο δημοφιλής τραγουδιστής απέδειξε ότι τα μικρά καθημερινά «θαύματα» δίνουν χαρά και δύναμη σε μικρούς και μεγάλους!

Έκπληξη

Δισκογραφία: 

  • 2008: «Όλα θα αλλάξουν»

  • 2011: «Μάλλον κάτι ξέρω»

  • 2012: «Παιδί γενναίο»

  • 2014: «Δεύτερη φορά»

  • 2015: «Το συμπέρασμα»

  • 2016: «Όσα νιώθω»

  • 2017: «Ξημερώματα»

  • 2017: «Ψέματα»

  • 2018: «Λιώμα»

  • 2018: «Το κάτι παραπάνω»

Βραβεία:

  • MAD Video Music Awards (2013) – Καλύτερο τραγούδι για το «Ποτέ Ξανά»

  • MAD Video Music Awards (2016) – BEST VIDEO MAD GREEKZ για το τραγούδι «Το συμπέρασμα»

  • ΜΑD Music Cyprus (2016) – Άντρας Καλλιτέχνης Της Χρονιάς

  • Super Music Awards (2016) – Kαλλιτέχνης με το μεγαλύτερο Airplay Chart «Tο συμπέρασμα»

  • MAD Video Music Awards (2009) – Best Male Adult

  • Super Music Awards (2017) – Καλύτερος Τραγουδιστής Λαϊκό

  • Super Music Awards (2018) – Αγαπημένο τραγούδι της Χρονιάς από τους παραγωγούς του SUPERFM

  • Mad Video Music Awards (2018) – Καλύτερος τραγουδιστής λαϊκό και song of the year (Ξημερώματα)

 

 Ο Αργυρός μέσα από τα τραγούδια του μας δίδαξε: Όταν είσαι «Λιώμα». τρέξε έξω τα «Ξημερώματα», γιατί είσαι ένα «Παιδί Γενναίο». Μην πιστεύεις τα «Ψέμματα» και πάντα να ψάχνεις «Το κάτι παραπάνω», στο λέω εγώ γιατί « Μάλλον Κάτι Ξέρω». Αλλά «Τι να το κάνω» όταν είμαι «Εγώ Αθήνα και εσύ Θεσσαλονίκη»; 

 

 

Σύνταξη & Επιμέλεια: Χαρά Παναγιωτακοπούλου

Πηγές: wikipedia.org & tlife.gr

Πηγή Φωτογραφιών: Επίσημη σελίδα Facebook argiros.konstantinos.official

Follow & Like: Nancy’s Blog & @nancysblogspot

Περί Χαρά Παναγιωτακοπούλου

Χαρά Παναγιωτακοπούλου
Είμαι η Χαρά Παναγιωτακοπούλου, κατάφερα να κάνω ένα μεγάλο μου όνειρο πραγματικότητα, να γίνω παιδαγωγός! Αγαπώ τα ταξίδια και ό ,τι με κάνει να νιώθω ελεύθερη, δημιουργική και ευτυχισμένη.. Ζω με ό,τι γεμίζει την ψυχή μου και με κάνει να είμαι ο εαυτός μου!

Δείτε Επίσης

Αλίκη και Δημήτρης

Αλίκη Βουγιουκλάκη- Δημήτρης Παπαμιχαήλ: Η μεγάλη ιστορία αγάπης!

Η «αρχόντισσα» της καρδιάς του Δημήτρη Παπαμιχαήλ, ήταν πάντα η Αλίκη Βουγιουκλάκη. Για αυτήν ο …