Παρασκευή , 22 Σεπτεμβρίου 2023
Τοξότης με Παρθένο

Τοξότης με Παρθένο: Όταν η επιπολαιότητα συναντά την υπευθυνότητα!

Pen Το πρώτο πράγμα που μας έρχεται στο μυαλό για αυτή τη σχέση είναι πως είναι πρακτικά αδύνατη η αρμονική συνύπαρξη  αυτών των δυο. Μα πως γίνεται η ανευθυνότητα του Τοξότη να συμβιώσει με την τελειομανία  και την συνέπεια του Παρθένου; Ή μήπως στην περίπτωση αυτή ο ένας συμπληρώνει τον άλλον;

Πως είναι ο Τοξότης με τον Παρθένο στη σχέση τους;

Πριν αναλύσουμε την σχέση αυτών των δυο, ας πούμε λίγα λόγια για το τι επιθυμούν από μια σχέση και ποιος είναι ο κατάλληλος σύντροφος.

Ποια είναι η ιδανική σχέση για τον Τοξότη;

Είναι εκείνη που θα έχει συναισθήματα μεν, αλλά και ανεξαρτησία δε! Και το τονίζω αυτό, γιατί για έναν Τοξότη η ανεξαρτησία είναι η απαραίτητη προϋπόθεση για την δημιουργία μιας υγιούς σχέσης. Δεν αντέχει την καταπίεση, τη μιζέρια και να κλείνεται σε ένα σπίτι. Θέλει να κοινωνικοποιείται, να γνωρίζει καινούργιους ανθρώπους και να κάνει φιλίες. Του αρέσει να φλερτάρει για να επιβεβαιώνεται το εγώ του, οπότε αν είσαι άτομο που ζηλεύεις εύκολα, τότε δεν συνιστώ τη σχέση με Τοξότη.

Από την άλλη, ο Τοξότης ως ζώδιο της Φωτιάς είναι παρορμητικός και τα θέλει όλα στο εδώ και τώρα. Δεν λειτουργεί βάσει προγράμματος, θέλει αυθορμητισμό, όπως ταξίδια της τελευταίας στιγμής. Στη σχέση του αρέσει να κάνει εκπλήξεις και μιας και μιλάμε για ταξίδια, ο Τοξότης τρελαίνεται για εμπειρίες που του προσφέρουν γνώση. Αν σου αρέσουν πολύ τα ταξίδια, τότε είσαι κατάλληλος για το Τοξοτάκι μας.

Δεν αντέχει την γκρίνια, τους συχνούς τσακωμούς και την υπερβολική καταπίεση. Θέλει συχνή εναλλαγή ή αναζωογόνηση της σχέσης, να σημειώσω ότι είναι ένα ζώδιο που δημιουργεί μακροχρόνιες σχέσεις.

Προσαρμόζεται εύκολα, αλλά αν συναντήσει δυσκολία στην σχέση του, πίστεψέ με θα κινδυνέψεις να τον χάσεις. 

Αν και έχει τη φήμη του πολύ ανεξάρτητου, ο Τοξότης σας πληροφορώ ότι δεν θα φύγει εύκολα από μια σχέση.

Θα εξαντλήσει και την τελευταία σταγόνα υπομονής που διαθέτει και όταν δει στασιμότητα τότε θα φύγει. Ένα επίσης σημαντικό στοιχείο για την δημιουργία σχέσης με ένα Τοξότη είναι να είσαι επικοινωνιακός. Ένας Τοξότης μπορεί να προσαρμόζεται εύκολα στα νέα δεδομένα, αλλά θέλει έναν άνθρωπο που να έχει την ίδια με αυτόν οπτική. Δεν αντέχει την ησυχία και θέλει διαρκώς να μιλά.

Επιλύει οποιοδήποτε πρόβλημα στην σχέση του με τη συζήτηση. Αναζητά έναν υπομονετικό σύντροφο με κατανόηση.

Ποιος είναι ο ιδανικός σύντροφος για τον Τοξότη;

Αυτός που θα του προσφέρει ασφάλεια, συναίσθημα, ελευθερία σε κάθε επίπεδο. Θέλει έναν σύντροφο ανοιχτόμυαλο και με πολλές γνώσεις. Να λατρεύει τα ταξίδια και να παίρνει ρίσκα. Αν τα διαθέτεις όλα αυτά, τότε μάλλον βρήκες το ταίρι σου!

Τι αναζητά o Παρθένος από τη σχέση του;

Ο Παρθένος ως ζώδιο της Γης είναι πρακτικός, συνεπής και ήρεμος. Αυτά προσδοκά να έχει και ο σύντροφός του. Είναι επικοινωνιακός, με οξύ πνεύμα και πολλές γνώσεις. Η ιδανική σχέση είναι εκείνη που διαθέτει ηρεμία, επικοινωνία, επιτυχία και προσφορά.

Ένας Παρθένος θα εξετάσει όλα τα ενδεχόμενα και τους λόγους προτού συνάψει μια σχέση.

Είναι λάτρης της ανεξαρτησίας, οπότε δεν χωρούν ζήλιες. Εάν ο Παρθένος αντιμετωπίσει δυσκολίες στη σχέση του, που σχετίζονται με την καταπίεση «θα πάρει τα κουβαδάκια του και θα πάει σε άλλη παραλία.» Ως Ζώδιο της Γης δεν είναι ιδιαίτερα συναισθηματικός. Όλα με μέτρο!

Εργασιομανής!

Η εργασία είναι η προτεραιότητά του. Θέλει να είναι επιτυχημένος στη ζωή του και ειδικότερα στα επαγγελματικά του. Οποιαδήποτε αποτυχία θα την πάρει κατάκαρδα, ναι έχει και μια ελαφρά ευαισθησία, αλλά σε ό,τι αφορά τα επαγγελματικά του!

Λειτουργεί συστηματικά, μεθοδικά και με συνέπεια σε όλους τους τομείς της ζωής του. Πηγαίνει πάντοτε βάσει προγράμματος και μην διανοηθείς να τον αποδιοργανώσεις, γιατί θα βγει το θηρίο από μέσα του.

Πως είναι ο Παρθένος στη σχέση του;

Στην σχέση του θέλει πάντα να έχει τον πρώτο και τελευταίο λόγο. Μα ποιος νομίζετε ότι είστε για να του δώσετε συμβουλή ή να προσπαθήσετε να τον μεταπείσετε για κάτι; Είναι γνώστης των πάντων και έχει δίκιο σε όλα… Αλίμονο σε όποιον τον αμφισβητήσει!

Το ενδιαφέρον του, θα σου το δείξει με πράξεις. Δεν κάνει πάντα μακροχρόνιες σχέσεις, καθώς προτιμά την ελευθερία του. Είναι, όμως, σε αναζήτηση του τέλειου συντρόφου.

Έχει υψηλές απαιτήσεις, άσε που είναι και υποχόνδριος. Μην δει το κουτάλι στο πρώτο συρτάρι, ενώ πρέπει να είναι στο δεύτερο θα το πάρει προσωπικά, θα στενοχωρηθεί και εννοείται θα σε κριτικάρει (το κάνει πάντοτε).

Προσπαθεί, όμως, να είναι ευγενικός και ό,τι χρειάζεσαι θα σου το δώσει. Σέβεται την σχέση του, δεν περιορίζει το ταίρι του και το ωθεί πάντοτε προς το μονοπάτι της επιτυχίας. Φροντίζει και αγαπά με τον δικό του τρόπο και αν καταφέρεις να τον κάνεις να σου ανοιχτεί, τότε τον έχεις κερδίσει ολοκληρωτικά.

Σχέση Παρθένου- Τοξότη!

Όσον αφορά την σχέση Παρθένο με Τοξότη έχω να πω πως είναι δυνατό να συνυπάρξουν και επίσης έχουν πολλά κοινά. Όπως είναι η ανάγκη τους για ανεξαρτησία, κομμάτι πολύ σημαντικό για την επιτυχία αυτής της σχέσης.

Έπειτα έχουμε την λατρεία για την γνώση και τα ταξίδια. Αυτοί οι δυο ενώνουν τις γνώσεις τους και ποτέ δεν ξεμένουν από θέματα. Ο Τοξότης σαγηνεύεται από το πνεύμα του Παρθένου και ο Παρθένος μαθαίνει στον Τοξότη να είναι πιο συνεπής στις υποχρεώσεις του. 

Ας μην ξεχνάμε ότι και ο Τοξότης και ο Παρθένος δεν θέλουν πολλά πολλά, οπότε οι τσακωμοί θα είναι λίγο πιο σπάνιοι εφόσον και οι δυο κατανοούν και σέβονται την ανάγκη για ανεξαρτησία.

Κοινός παρανομαστής, η διασκέδαση!

Είναι και τα δυο ζώδια που λατρεύουν την τέχνη σε οποιαδήποτε μορφή, οπότε πάντα θα έχουν κοινά ενδιαφέροντα όσον αφορά την διασκέδαση. Η σχέση τους μόνο βαρετή δεν μπορεί να είναι καθώς ο ένας θα εκπλήσσει τον άλλον με τις γνώσεις του.

Θα μου πεις «ωραία τα λες, αλλά αυτό μου φαίνεται σαν το τέλειο ζευγάρι είναι η τέλεια σχέση;»

Αρχικά καμία σχέση δεν είναι τέλεια και προφανώς και αυτή η σχέση έχει αρκετά αρνητικά.

Τα αρνητικά της σχέσης Τοξότη- Παρθένου.

Πρώτα από όλα, ο Τοξότης θέλει συχνή επιβεβαίωση και λόγια, κάτι που ο Παρθένος δεν μπορεί διότι είναι κλειστός χαρακτήρας . Στη συνέχεια ο Τοξότης δεν αντέχει την κριτική. Από την άλλη, ο Παρθένος θα τον κριτικάρει συνέχεια και θα προσπαθεί να τον αλλάξει για να λειτουργεί με βάση τα δεδομένα του Παρθένου. Ο Τοξότης ναι μεν δεν αντέχει την ζήλια, αλλά έλα όμως, που κάνει αυτός ζήλιες! Ο Παρθένος είναι ιδιαίτερα οξύθυμος (εκεί που χρειάζεται), οπότε θα φύγει με το παραμικρό δικαίωμα που θα του δώσει.

Ο Τοξότης διαθέτει αρκετή φαντασία, ανωριμότητα, επιπολαιότητα και ασυνέπεια. Μπορεί να προσαρμοστεί και να τα διορθωθεί, αλλά δεν θα κρατήσει για πολύ. Ο Παρθένος δεν θέλει έναν σύντροφο ασυνεπή και ακατάστατο. Ένα επίσης αντίθετό τους είναι το χιούμορ τους.

Ο Παρθένος έχει ειρωνικό και μπλακ χιούμορ, ενώ ο Τοξότης στο χιούμορ του μπορεί να χρησιμοποιήσει και χυδαιότητα, κάτι που ο Παρθένος δεν μπορεί να δεχτεί εφόσον είναι άνθρωπος της ποιότητας. Έπειτα, ο Παρθένος δεν μπορεί να συμβαδίσει με τις πολλές προσωπικότητες, αλλά και την αναποφασιστικότητα του Τοξότη, Θέλει έναν σύντροφο που να μην διστάζει να παίρνει πρωτοβουλίες για την σχέση τους και ο Τοξότης μπορεί να είναι δυναμικός, αλλά είναι επίφοβος σχετικά με την επιλογή αποφάσεων. Οπότε κάποια στιγμή μπορεί να χαθεί και η επικοινωνία τους .

 Τοξότης με Παρθένο στο σεξ! 

Ο Τοξότης εκπέμπει πάθος, δυναμισμό και αυτοπεποίθηση ενώ ο Παρθένος είναι ποιοτικός , με υψηλή ερωτική επίδοση. Η σεξουαλική ζωή αυτών των δυο μετά από καιρό μπορεί να γίνει μονότονη, διότι ο Παρθένος δεν είναι και πολύ φαν της εναλλαγής. Είναι σταθερός και επιλέγει να κάνει αυτά που του αρέσουν. Αντίθετα, ο Τοξότης θέλει συχνή εναλλαγή, παιχνίδι και τα σχετικά.

Ο Παρθένος είναι υποχόνδριος μέχρι και στην σεξουαλική του ζωή. Θέλει καθαρό, στρωμένο και περιποιημένο κρεβάτι και η υγιεινή είναι πάνω από όλα. Ο Τοξότης όμως, όταν σε θέλει εκείνη την στιγμή σε θέλει επί τόπου, όπως κι αν είναι ο χώρος. Και όταν δει τον Παρθένο να παίρνει το ξεσκονόπανο για να καθαρίσει την λίγη σκόνη που υπάρχει στην λάμπα, μετά έφυγε η ερωτική διάθεση του Τοξότη.

Για να ανέβει η ερωτική διάθεση του Τοξότη πρέπει να τον πιάσεις σε μια ανυποψίαστη και αυθόρμητη στιγμή αφού λατρεύει τις εκπλήξεις. Από την άλλη για να ανεβάσεις την ερωτική διάθεση του Παρθένου τότε φόρεσε το αγαπημένο του άρωμα, τα αρώματα φρεσκάδας και η ολική περιποίηση από την κορυφή ως τα νύχια εξιτάρουν ιδιαίτερα έναν Παρθένο.

Δεν μπορούμε να πούμε πως είναι ο καλύτερος συνδυασμός όλων, αλλά με λίγη προσαρμογή από τον Παρθένο και τον Τοξότη μπορεί να γίνει ένας υπέροχος ερωτικός συνδυασμός.

Σε αυτή την περίπτωση τα ετερώνυμα έλκονται, ο ένας τελικά συμπληρώνει τον άλλον παρά τις διαφορές τους!

 

Σύνταξη: Μαρίλια Λιαποπούλου

Επιμέλεια: Νάνσυ Αβραμοπούλου

Follow & Like Nancy’s Blog & @nancysblogspot

Περί Μαρίλια Λιαποπούλου

Είμαι η Μαρίλια Λιαποπούλου και λατρεύω να ασχολούμαι με τα ζώδια. Αγαπώ τα ταξίδια και οτιδήποτε vintage . Έμπνευσή μου; Τα συναισθήματά μου!

Δείτε Επίσης

Ποια είναι τα είδη σεξουαλικής παρενόχλησης και τι ποινές προβλέπονται;

Ποια είναι τα είδη σεξουαλικής παρενόχλησης και τι ποινές προβλέπονται;

Τα τελευταία χρόνια έχουμε γίνει αποδέκτες πολυπρισματικών γεγονότων σεξουαλικής παρενόχλησης και βίας. Στο παρόν άρθρο, …

Εγωισμός! Συναισθήματα «θαμμένα» κάτω από ηλίθιους εγωισμούς;

Εγωισμός! Συναισθήματα «θαμμένα» κάτω από ηλίθιους εγωισμούς;

Εγωισμός! Πόσα όμορφα συναισθήματα, έχουμε «θάψει», άραγε, κάτω από ηλίθιους εγωισμούς; Όταν είμαστε θυμωμένοι με …

Ο σεβασμός προς τους άλλους είναι ένδειξη αυτοσεβασμού

Ο σεβασμός προς τους άλλους είναι ένδειξη αυτοσεβασμού

Σπουδαία λέξη ο σεβασμός. Σπουδαίο πράγμα ο αυτοσεβασμός. Ο σεβασμός προς τον εαυτό μου είναι …

Σκλήρυνση κατά Πλάκας: 4η Ενημερωτική Ημερίδα ΣαμΣΚΠ Χίου [Βίντεο]

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε η 4η Ημερίδα Ενημέρωσης για την σκλήρυνση κατά πλάκας Χίου που διοργάνωσε …

Verified by ExactMetrics