Η ερωτική ιστορία της Ζυλί.

Μια ερωτική ιστορία που δεν μοιάζει με τις άλλες.

Pen Η μικρή ερωτική ιστορία δεν είναι ένα ακόμα ερωτικό μυθιστόρημα που μοιάζει με τα άλλα. Είναι κατά την γνώμη μου ένα από τα καλύτερα ερωτικά μυθιστορήματα των τελευταίων χρόνων. Μια πολύ έξυπνη πένα, με πλοκή που σε συνεπαίρνει. Ο ορισμός του turnpager.

Ένα βιβλίο ψυχοθεραπεία που σου χαρίζει ευφορία. Και αποδεικνύει περίτρανα πως το μονοπάτι για την ευτυχία δεν είναι στρωμένο με ροδοπέταλα, αλλά με ανοησίες και λάθη που καθένας μας έχει το δικαίωμα να κάνει. Σελίδες εμποτισμένες με γενναία δόση τρέλας και χιούμορ, μια ένεση αισιοδοξίας.

Η Ζυλί ξεκινάει την ιστορία της με την απορία “ποια είναι η μεγαλύτερη ανοησία που έχετε κάνει;”

Η Ζυλί είναι μια κοπέλα αυθόρμητη που πάντα ακολουθεί την καρδιά της και ας τσαλακωθεί και ας απογοητευτεί, ας πέσει και στα πατώματα. Η ανιαρή ζωή της παίρνει διαφορετική τροπή όταν αποκτά έναν καινούργιο γείτονα, παθαίνει αμέσως εμμονή μαζί του και τα πάντα γυρίζουν πλέον γύρω από αυτόν.

Η Ζυλί βρίσκει και πάλι την δύναμή της και τον διεκδικεί πέρα από κάθε όριο. Μέσα από αυτόν τον έρωτα διεκδικεί και πάλι την ίδια της τη ζωή, που την είχε καταστρέψει ο πρώην της. Με την πίστη της και με μια σειρά συμπτώσεων καταφέρνει τελικά να έρθει κοντά του.

Το ταξίδι της είναι γεμάτο γέλιο, μεγάλη αγάπη, και πολύ πίστη. Πίστη για το αδύνατο που όμως κατάφερε να το κάνει δυνατό.

Ένα βιβλίο που θέλει να μας πει πως όσες ατυχίες και απογοητεύσεις κι αν είχαμε στη ζωή μας, ποτέ δεν πρέπει να χάνουμε τη διάθεσή μας για ζωή. Τη διάθεσή μας να αλλάξουμε τη διαδρομή μας και να βαδίσουμε προς τα εκεί που ορίζει η καρδιά μας. Γιατί αυτή πάντα γνωρίζει.

Ο δρόμος είναι δύσκολος, δύσβατος, μα γι’ αυτό αξίζει και τόσο. Γι’ αυτό αξίζει να τον περπατήσουμε με το κεφάλι ψηλά και να το ρίξουμε χαμηλά μόνο για να πάρουμε δύναμη. Για να μπορέσουμε να βαδίσουμε όσο πιο μακριά γίνεται. Εκεί που η ζωή συναντά τα όνειρά μας.

Γιατί μόνο μια ζωή γεμάτη όνειρα αξίζει να ζεις.

 

Σύνταξη: Γεωργία Μαυρίδου

Επιμέλεια: Γιάννης Παπαδόπουλος

Follow & Like Nancy’s Blog & @nancysblogspot

Περί Γεωργία Μαυρίδου

Δείτε Επίσης

«Γινάτι»: Το συγκλονιστικό ιστορικό μυθιστόρημα του Γιάννη Καλπούζου

Το «Γινάτι» είναι ένα εξαιρετικό ιστορικό μυθιστόρημα, με πρωτότυπους και αληθινούς χαρακτήρες. Πρόκειται για ένα …

«Το βασίλειο», του Jo Nesbo: Ένα αστυνομικό μυθιστόρημα που αξίζει να διαβάσεις αυτό το καλοκαίρι!

Αν είσαι λάτρης της αστυνομικής λογοτεχνίας, τότε αυτό το καλοκαίρι πρέπει, οπωσδήποτε, να διαβάσεις «Το …

Χριστουγεννιάτικα βιβλία για τους μικρούς μας φίλους

Χριστουγεννιάτικα βιβλία για τους μικρούς μας φίλους

Αυτά τα Χριστούγεννα ας κάνουμε ένα δώρο στους καλούς μας φίλους που όχι μόνο θα …

Τι μπορεί να σημαίνει η επιστροφή σε μια πόλη που δεν σε θέλει;

«Η επιστροφή» είναι το πρώτο βιβλίο της σειράς «Οι κόρες της Ελλάδας» και διαδραματίζεται κυρίως …

Verified by ExactMetrics