Αγαπημένε Δεκέμβρη, δώσε μας ένα ωραίο φινάλε!

PenΟ Δεκέμβριος είναι ο τελευταίος μήνας χρόνου. Είναι το φινάλε της χρονιάς και η πρεμιέρα του νέου έτους που έρχεται. Εδώ κλείνει ένα βιβλίο 365 σελίδων. Τι να θυμηθείς; Τι να ξεχάσεις; Κάνε την διαφορά αγαπημένε Δεκέμβρη, δώσε μας το ωραιότερο φινάλε σου και εμείς θα σου χαρίσουμε το μεγαλύτερο χειροκρότημα!

Υγεία, υγεία, υγεία!

Δεκέμβρη: Κάνε το θαύμα σου. Δώσε ένα αίσιο τέλος σε όσους ανθρώπους παλεύουν με την υγεία τους όλη την χρονιά. Κάνε τους να χαμογελάσουν και να πάρουν μια ανάσα ανακούφισης τώρα που φεύγεις. Χάρισε το πολυτιμότερο αγαθό της ζωής, την υγεία. Μοίρασε σε όλους τους συνανθρώπους μας υγεία και γαλήνη στις ψυχές τους. Αυτό θα είναι το ομορφότερο φινάλε σου!

Χάρισε δυο ροζ γραμμούλες και φύγε…

Υπάρχουν τόσες γυναίκες που παλεύουν χρόνια να αντικρίσουν την μητρότητα και δεν τα καταφέρνουν. Το μεγαλύτερό τους όνειρο είναι να γίνουν μητέρες. Έχουν κάνει τόσα τεστ και όλα βγαίνουν αρνητικά. Εσύ Δεκέμβρη μου, για φινάλε δώσε αυτή την ανυπέρβλητη χαρά σε όλες εκείνες τις γυναίκες. Αυτό το δώρο σου την συγκεκριμένη χρονιά δεν θα το ξεχάσουν ποτέ!

Ένωσε οικογένειες που έχουν διαλυθεί.

Πόσα σπίτια έχουν διαλυθεί; Αμέτρητα δυστυχώς. Πολλές οικογένειες έχουν κοπεί στα δύο και τα παιδιά έχουν γίνει μπαλάκι, μια μέρα στον μπαμπά, μια μέρα στην μαμά. Εσύ Δεκέμβρη έχεις κάτι παραπάνω από τους υπόλοιπους μήνες. Έχεις την μαγεία των Χριστουγέννων. Μπορείς, λοιπόν, να βάλεις λίγη αγάπη στις καρδιές αυτών των ανθρώπων και να ενωθούν ξανά για μια μόνο ημέρα, για χάρη των παιδιών τους. Να βάλεις στην καρδιά τους καλοσύνη, να αφήσουν στην άκρη το εγώ τους και να αντιληφθούν ότι τα παιδιά αυτές τις Άγιες μέρες θέλουν να βρίσκονται στον ίδιο χώρο και με τους δυο γονείς τους!

Βρες οικογένειες σε όλα εκείνα τα ορφανά παιδάκια!

Ας γίνει ένα θαύμα και να απλοποιηθεί η διαδικασία της υιοθεσίας στην Ελλάδα. Υπάρχουν τόσες μεγάλες αγκαλιές που περιμένουν καρτερικά να κλείσουν μια μέρα μέσα τους ένα παιδί. Σε όλα τα ορφανοτροφεία υπάρχουν αθώες ψυχούλες που δεν έχουν κανέναν στον κόσμο. Θα ήταν δώρο Θεού, πριν μπει ο νέος χρόνος, να τους βρει κάποιος μια οικογένεια, ένα σπίτι και μια ζεστή αγκαλιά!

Να είναι ο τελευταίος Δεκέμβρης που θα βρει τόσους άστεγους στον δρόμο.

Μακάρι μαζί με το φινάλε του 2018, να έβρισκαν στέγη όλοι οι άστεγοι του κόσμου! Με ένα μαγικό ραβδί να μην υπήρχε κανένας άστεγος, κανένας πεινασμένος και δυστυχισμένος άνθρωπος σε αυτόν τον πλανήτη. Να είχαν όλοι ένα ζεστό σπίτι και ένα πιάτο φαγητό. Δυστυχώς όμως, μόνο στα παραμύθια είναι εφικτό αυτό. Ας ευχηθούμε τουλάχιστον, κάθε νέος Δεκέμβρης που θα έρχεται να έχει λιγότερη δυστυχία και περισσότερη ευτυχία.

Δεκέμβρη, φέρε εκείνον τον έρωτα…

Τώρα που φεύγεις και ρίχνεις αυλαία, φέρε εκείνον τον έρωτα που σου ζητάνε τόσες χρονιές. Εκείνον τον έναν, τον ξεχωριστό, αυτόν που τυραννάει, αλλά έχει την πιο γλυκιά μορφή. Έναν έρωτα που θα δώσει νόημα και θα αλλάξει τις ζωές των ανθρώπων. Ακόμα καλύτερα φέρε τον μεγάλο έρωτα σε όλους εκείνους που προσπαθούν να τον αγγίξουν, μα είναι μονόπλευρος και ακατόρθωτος. Λίγο πριν φύγεις, έστω και το τελευταίο δευτερόλεπτο δώσε εκείνο το σασπένς με ένα μήνυμα. Μην ρωτάς τι μήνυμα. Αυτό το μήνυμα που θέλει ο καθένας να δει από ένα συγκεκριμένο πρόσωπο…

Λατρεμένε Δεκέμβρη, δώσε μας το πιο ξεχωριστό σου φινάλε και δεν θα σε ξεχάσουμε ποτέ…

 

https://www.youtube.com/watch?v=nrFeHEbeVqM

Καλή χρονιά σε όλο τον κόσμο!

 

Σύνταξη & επιμέλεια: Χαρά Παναγιωτακοπούλου

Follow & Like:  Nancy’s Blog & @nancysblogspot

Περί Χαρά Παναγιωτακοπούλου

Είμαι η Χαρά Παναγιωτακοπούλου, κατάφερα να κάνω ένα μεγάλο μου όνειρο πραγματικότητα, να γίνω παιδαγωγός! Αγαπώ τα ταξίδια και ό ,τι με κάνει να νιώθω ελεύθερη, δημιουργική και ευτυχισμένη. Ζω με ό,τι γεμίζει την ψυχή μου και με κάνει να είμαι ο εαυτός μου!

Δείτε Επίσης

1922-2022: Εκατό χρόνια από την εκκένωση της Θράκης!

1922-2022: Εκατό χρόνια από την εκκένωση της Θράκης!

(Με αφορμή τον εορτασμό των 100 χρόνων από την ίδρυση του Δήμου Ορεστιάδας) Μετά τη …

νοσοκομείο

Προσευχήσου για αυτούς που κάνουν Χριστούγεννα στο νοσοκομείο!

Δεν είναι όλα δεδομένα στην ζωή. Όπως δεδομένο δεν είναι ότι όλοι κάνουν γιορτές στα …

Ποια είναι τα είδη σεξουαλικής παρενόχλησης και τι ποινές προβλέπονται;

Ποια είναι τα είδη σεξουαλικής παρενόχλησης και τι ποινές προβλέπονται;

Τα τελευταία χρόνια έχουμε γίνει αποδέκτες πολυπρισματικών γεγονότων σεξουαλικής παρενόχλησης και βίας. Στο παρόν άρθρο, …

Εγωισμός! Συναισθήματα «θαμμένα» κάτω από ηλίθιους εγωισμούς;

Εγωισμός! Συναισθήματα «θαμμένα» κάτω από ηλίθιους εγωισμούς;

Εγωισμός! Πόσα όμορφα συναισθήματα, έχουμε «θάψει», άραγε, κάτω από ηλίθιους εγωισμούς; Όταν είμαστε θυμωμένοι με …

Verified by ExactMetrics