Πέμπτη , 29 Σεπτεμβρίου 2022
περιτύλιγμα

Χορτάσαμε από τα ωραία περυτιλίγματα δίχως περιεχόμενο!

PenΔεν χορτάσαμε απλά, αλλά μπουχτίσαμε. Δεν θέλουμε ένα ωραίο περιτύλιγμα με ένα «άδειο» περιεχόμενο. Θέλουμε έναν ωραίο άνθρωπο που το μέσα του να είναι πιο λαμπερό από την εξωτερική του εμφάνιση. Να έχει μια καλοσυνάτη καρδιά, δίχως «εκπτωτικές ταμπέλες!»

Στην ζωή μας να αναζητάμε μια ακριβή ψυχή και όχι μια γεμάτη τσέπη. Έναν άνθρωπο με εσωτερική ομορφιά και όχι με πρόσωπο και αναλογίες μοντέλου. Για αυτό το πακέτο αξίζει κάθε αναμονή…

Εξωτερική ομορφιά Vs Εσωτερική!

Την εξωτερική ομορφιά ερωτευόμαστε στην αρχή.

Εκείνη μας κάνει το κλικ. Βλέπουμε έναν άνθρωπο τυχαία στον δρόμο και τον ερωτευόμαστε με την πρώτη ματιά, δίχως να μιλήσουμε μαζί του. Είναι ξένος άλλωστε, άγνωστος μα τόσο ξεχωριστός στα μάτια μας. Κοιτάζουμε τα μάτια του, τα χείλη του, το χαμόγελό του και το σώμα του. Λέμε: «ταιριάζουμε!». Μεγάλη λέξη και βαρύνουσας σημασίας η λέξη αυτή. Αλλά την λέμε, γιατί βλέπουμε ένα πανέμορφο περιτύλιγμα που μας ενθουσιάζει. Θέλουμε να γίνει δικό μας, μόνο και μόνο επειδή μας αρέσει η εμφάνισή του. 

Χαιρόμαστε όταν το άλλο μας μισό είναι τόσο όμορφο και ωραίο εξωτερικά. Καμαρώνουμε το άτομο αυτό και νιώθουμε υπερηφάνεια που είναι στην ζωή μας. Αισθανόμαστε τόσο τυχεροί που αυτός ο τύπος μας έριξε μια ματιά ή είμαστε σε σχέση μαζί του. Είναι σαν μοντέλο, σκεφτόμαστε. Όλοι δεν κοιτάζουμε την ομορφιά; Την κοιτάζουμε και πάντα το μάτι μας πέφτει εκεί. Πιο βαθιά όμως, τι γίνεται;

Μόνο το ωραίο περιτύλιγμα σε κερδίζει σε έναν άνθρωπο;

Τι γίνεται με την εσωτερική ομορφιά;

Το μέσα σου να είναι όμορφο, αυτό θέλουμε και αυτό θα κρατήσουμε. Η εσωτερική ομορφιά είναι ξεχωριστή και δεν πληρώνεται. Η ευγένεια, οι καλοί τρόποι, η συμπεριφορά και τα όμορφα λόγια μας κρατάνε. Χρειαζόμαστε ανθρώπους με όμορφη ψυχή, με ωραίο χαρακτήρα. Εκείνους που θα μας κάνουν να νιώσουμε μοναδικοί και θα διώξουν κάθε ανασφάλεια του παρελθόντος. 

Οι άνθρωποι που μας κοιτάνε στα μάτια και ταυτόχρονα εισχωρούν στην καρδιά μας, αυτοί είναι οι όμορφοι. Εκείνους θέλουμε σε συσκευασία δώρου με μια κορδέλα, γιατί είναι «δώρο» από μόνοι τους. Είναι ωραίοι διότι έχουν τον τρόπο όταν είσαι μαζί τους, να νιώθεις και εσύ ωραία!

Σας θέλουμε ωραίους μέσα και έξω!

Αυτό είναι το τέλειο, αλλά συνάμα τόσο σπάνιο. Το μυαλό σας πήγε στην εμφάνιση; Ναι και αυτή παίζει τον ρόλο της, αλλά η λέξη «έξω» παραπέμπει στην συμπεριφορά και στο περιτύλιγμα. Ερωτευτήκαμε ουκ ολίγες φορές μια εξωτερική εμφάνιση και κάτι «λίγο» από την εσωτερική. Γίνεται το λίγο να γίνει πολύ; Γίνεται το μέσα να υπερισχύσει του έξω; 

Στο χέρι μας μας είναι και στις επιλογές μας. Ας κάνουμε μια φορά την σωστή επιλογή, μια επιλογή που εκτός από χρώμα, θα «γεμίσει» την ζωή μας με νόημα!

Σας εύχομαι το περιεχόμενο της επιλογής σας, να είναι ακόμα πιο όμορφο από το περιτύλιγμα που ερωτευτήκατε!

 

Σύνταξη & επιμέλεια: Χαρά Παναγιωτακοπούλου

Follow & Like:  Nancy’s Blog & @nancysblogspot

Περί Χαρά Παναγιωτακοπούλου

Είμαι η Χαρά Παναγιωτακοπούλου, κατάφερα να κάνω ένα μεγάλο μου όνειρο πραγματικότητα, να γίνω παιδαγωγός! Αγαπώ τα ταξίδια και ό ,τι με κάνει να νιώθω ελεύθερη, δημιουργική και ευτυχισμένη. Ζω με ό,τι γεμίζει την ψυχή μου και με κάνει να είμαι ο εαυτός μου!

Δείτε Επίσης

έρωτας. φωτάκια και αγκαλιές

Τα Χριστούγεννα θέλουν έρωτα, φωτάκια και αγκαλιές!

Τα Χριστούγεννα φτάνουν και οι μισοί είναι ήδη ερωτευμένοι και οι άλλοι μισοί περιμένουν τον …

Φίλε άνδρα, ποτέ μην υποτιμήσεις τη δύναμη μιας γυναίκας!

Γυναίκα, μια λέξη, μια ιστορία και ένα μεγάλο αίνιγμα. Κρίμα σε όποιον άνδρα πιστεύει ότι …

Ποιος είναι ο μάγκας, το γνήσιο αρσενικό που ξεχωρίζει;

Ποιος είναι ο μάγκας, το γνήσιο αρσενικό που ξεχωρίζει;

Καθημερινά, πολλοί αποκαλούν τον εαυτό τους μάγκα, χωρίς να υποστηρίζουν τον τίτλο αυτό, εμπράκτως. Πολλοί …

Κιλά εγκυμοσύνης: Ο άντρας σέβεται, το αντράκι μειώνει!

Κιλά εγκυμοσύνης: Ο άντρας σέβεται, το αντράκι μειώνει!

Συχνά πυκνά γίνομαι μάρτυρας συζητήσεων που αφορούν τα κιλά της εγκυμοσύνης και τη στάση του …