Δίδυμος- Υδροχόος

Δίδυμος– Υδροχόος: Ο πιο επαναστατικός ζωδιακός συνδυασμός!

Pen Ο Δίδυμος και ο Υδροχόος είναι παιδιά της ανεξαρτησίας που μοιράζονται μαζί πάθη, εμπειρίες και δίψα για γνώση. Πρόκειται για ιδιαίτερο ζευγάρι με πολλά κοινά, αλλά και αντίθετα. Το μόνο σίγουρο, όμως, είναι πως αυτός ο συνδυασμός είναι αρκετά δυναμικός! Μπορεί άραγε να ευδοκιμήσει η σχέση τους παρά τις αντίξοες συνθήκες;

Δίδυμος- Υδροχόος στη σχέση!

Αρχικά να επισημάνω ότι και οι δυο ανήκουν στα ζώδια του Αέρα και το κύριο χαρακτηριστικό του είναι η τάση για ελευθερία και ανεξαρτησία. Ας αναλύσουμε τους ιδανικούς συντρόφους και των δυο.

Ποιος είναι ο ιδανικός σύντροφος για τον Δίδυμο;

Ένας Δίδυμος αναζητά έναν σύντροφο που θα σέβεται τα θέλω του κοινώς την ανεξαρτησία του, αλλά και την τάση του να φλερτάρει (και ας είναι σε σχέση). Επίσης θέλει ο ερωτικός του σύντροφος να είναι κάνει εκπλήξεις.

Βέβαια για να κρατήσεις έναν Δίδυμο είναι δύσκολο γιατί τα θέλει όλα δικά του!

Θέλει τα δωράκια του, τα ταξίδια και τις εμπειρίες του, θέλει τον ρομαντισμό του, θέλει να συμβαδίζεις με όλες του τις προσωπικότητες και επειδή βαριέται εύκολα θέλει να τον κρατάς σε εγρήγορση. Ναι ξέρω τι θα πεις, «εγώ δεν διαθέτω τέτοια υπομονή κυρία μου!». Κι εγώ θα σου πω, πως ό,τι δίνεις παίρνεις… και το Διδυμάκι μας θα σε προσέχει, θα σε περιποιείται και θα είναι ρομαντικός.

Θα κάνει οτιδήποτε για να μην σε χάσει, αρκεί να τον κρατάς σε εγρήγορση και να τον εκπλήσσεις. Και όχι απαραίτητα με τα δώρα, αλλά επειδή σε όλα λειτουργεί εγκεφαλικά θέλει να του εξάπτεις το ενδιαφέρον με τις γνώσεις σου.

Τι θέλει ένας Υδροχόος από το ταίρι του;

O Υδροχόος ψάχνει ένα δυναμικό σύντροφο που να αγαπά την «επανάσταση.» Θέλει ένα σύντροφο που να μην είναι υποχόνδριος και λεπτομερής, αλλά να ρισκάρει και να ζει την κάθε του στιγμή στο έπακρον. Ένας Υδροχόος μπορεί να γίνει αρκετά ρομαντικός και μπορεί να δημιουργήσει μακροχρόνιες σχέσεις, αρκεί να τον εκφράζεις. Επίσης, γοητεύεται από ανθρώπους με καλλιτεχνική κλίση.

Ο Υδροχόος φημίζεται για την φιλανθρωπία του, γι’ αυτό και θα προτιμούσε μια σύντροφο εξίσου φιλάνθρωπη και καλοσυνάτη.

Πως είναι η σχέση μεταξύ Διδύμου και Υδροχόου;

Όσον αφορά τη  σχέση τους μαζί είναι αρκετά αρμονική και μπορούν να συμβιώσουν υπό ευνοϊκές συνθήκες.

Αρχικά και οι δυο σέβονται την ανεξαρτησία που πρέπει να υπάρχει στη σχέση. Επίσης  και οι δύο είναι αρκετά συναισθηματικοί (όσο και αν δεν το πιστεύετε) και ενθουσιάζονται πολύ εύκολα! Ωστόσο, ο Υδροχόος είναι πιο κλειστός σε σχέση με τον Δίδυμο. Δεν θα ανοιχτεί στον σύντροφό του όπως ένας Δίδυμος που θα ανοιχτεί από την πρώτη στιγμή.

Ο Υδροχόος θέλει τον χρόνο του και ο Δίδυμος δεν μπορεί να περιμένει μέχρι να νιώσει οικειότητα εκείνος. Αλλά με λίγη προσαρμοστικότητα μπορούν να τα καταφέρουν και να γίνουν το τέλειο ζευγάρι. Τώρα δεν μπορούμε να πούμε πως είναι και οι δύο πολύ πιστοί, αλλά ο Υδροχόος είναι πιο πιστός σε σχέση με το Δίδυμο. Σε αυτή τη σχέση υπάρχει το πιο σημαντικό από όλα, η επικοινωνία! Αυτοί οι δυο διεγείρονται και επικοινωνούν εγκεφαλικά, κάτι που ο Δίδυμος λατρεύει, οπότε η απιστία είναι δύσκολη σε αυτή την περίπτωση. Και οι δυο έχουν απίστευτο χιούμορ και είναι εξίσου κοινωνικοί.

Η σχέση αυτή δεν είναι μόνο ερωτική, αλλά και φιλική!

Η αγάπη τους για τη διασκέδαση είναι μεγάλη και αυτοί οι δυο τους έχουν κοινά γούστα σε αυτόν τον τομέα.

Αυτή η σχέση είναι αψεγάδιαστη;

Όχι βέβαια! Υπάρχουν ποικίλα αρνητικά σε αυτή τη σχέση. Αρχικά, ο Δίδυμος  έχει τάση να φέρεται με ανώριμο τρόπο όταν κάτι τον ενοχλεί , από την άλλη ο Υδροχόος δεν θα μπορέσει από ένα σημείο και μετά να συμβαδίσει με τις πολλές προσωπικότητες του Διδύμου και τότε ο Δίδυμος θα γίνει πιο απαιτητικός.

Από την άλλη ο Υδροχόος δεν προσαρμόζεται ποτέ και είναι αρκετά ξεροκέφαλος, έτσι ο Δίδυμος θα κουραστεί και θα υπάρξουν εντάσεις οι οποίες ευτυχώς δεν κρατούν για πολύ. Και οι δυο απεχθάνονται τους τσακωμούς, οπότε κάποιος πρέπει να υποχωρήσει κι αυτός θα είναι ο Δίδυμος, γιατί σιγά μην ρίξει τον εγωισμό του Υδροχόος. Εν τέλει παρά τις διαφορές και τις εντάσεις τους πάντα θα βρίσκουν τρόπο να μονοιάζουν

 Δίδυμος– Υδροχόος στο σεξ!

Ως ζώδια του Αέρα διαθέτουν αυθορμητισμό και είναι όλο εκπλήξεις. Η ερωτική τους ζωή είναι περίεργη, «if you know what I mean.». Κάθε φορά θέλουν να εισάγουν και κάτι διαφορετικό στη σεξουαλική τους ζωή. Θέλουν κάτι ιδιαίτερο και ασυνήθιστο γιατί δεν μπορούν τα ίδια και τα ίδια, καταντά κουραστικό… Δεν λέω είναι και ρομαντικοί μερικές φορές…, καλά σπανίως, αλλά το θέμα είναι ότι και στο σεξ επικοινωνούν εγκεφαλικά και γνωρίζουν πώς να ικανοποιήσουν ο ένας τον άλλον.

Για να εξιτάρεις έναν Δίδυμο είναι Τζακ Ποτ! Μια θέλει να του μιλήσεις ρομαντικά και μια θέλει αυθόρμητα. Για να εξιτάρεις έναν Υδροχόο είναι κομματάκι δύσκολο. Του αρέσει οτιδήποτε ασυνήθιστο πάνω σου, ακόμα και κάποιο χαρακτηριστικό σου ακόμα και κάποια γνώση που διαθέτεις και γενικά αν διαθέτεις εξυπνάδα και παρορμητικότητα τότε θα είναι παιχνιδάκι να τον σαγηνεύσεις.

Αυτοί οι δυο μαζί είναι ο ένας για τον άλλον στο σεξ. Ταιριάζουν απόλυτα και δεν χωράει άλλη περιγραφή σε αυτό! Είναι το απόλυτο ντουέτο.

 Πως είναι άραγε ο Δίδυμος με τον Υδροχόο στον γάμο;

Μα είναι δυνατόν αυτοί οι δυο να ανέβουν τα σκαλιά της εκκλησίας; Και σου απαντώ, «βεβαίως και είναι!» Ο Δίδυμος για να πει «ναι» και αντίστοιχα ο Υδροχόος για να πει «ναι», πρέπει να είναι τρελά ερωτευμένοι ή να έχουν βρει το άλλο τους μισό.

Αυτός ο γάμος γενικότερα θα είναι αρμονικός, αλλά με εντάσεις (ευτυχώς όχι πολλές.) Θα ταξιδέψουν μαζί, θα κρατούν την σπίθα ζωντανή και θα σέβονται και θα αγαπούν πολύ ο ένας τον άλλον.

Τώρα, όσον αφορά τα οικιακά υπάρχει ένα θεματάκι. Βλέπετε κανένας από τους δυο δεν θεωρείται νοικοκύρης ή τακτικός για να μην μιλήσουμε για το μαγείρεμα, διότι εκεί είναι ακόμα πιο σκούρα τα πράματα. Ωστόσο, μην ανησυχείτε γιατί και οι δυο θα προσπαθήσουν να μάθουν και από οικιακά!

Εν τέλει αυτός ο συνδυασμός είναι αρμονικός, δυναμικός με αυθορμητισμό, επαναστατικότητα και συναίσθημα. Τα έχει όλα!

 

Σύνταξη: Μαρίλια Λιαποπούλου

Επιμέλεια: Νάνσυ Αβραμοπούλου

Follow & Like Nancy’s Blog & @nancysblogspot

Περί Μαρίλια Λιαποπούλου

Είμαι η Μαρίλια Λιαποπούλου και λατρεύω να ασχολούμαι με τα ζώδια. Αγαπώ τα ταξίδια και οτιδήποτε vintage . Έμπνευσή μου; Τα συναισθήματά μου!

Δείτε Επίσης

Χρύσα Ηλιάδου: «Υιοθετήστε και μην αγοράζετε!» [Συνέντευξη]

Χρύσα Ηλιάδου: «Υιοθετήστε και μην αγοράζετε!» [Συνέντευξη]

Η Χρύσα Ηλιάδου είναι ένα κορίτσι 20 χρονών, που είχα τη χαρά να γνωρίσω μέσα από …

1922-2022: Εκατό χρόνια από την εκκένωση της Θράκης!

1922-2022: Εκατό χρόνια από την εκκένωση της Θράκης!

(Με αφορμή τον εορτασμό των 100 χρόνων από την ίδρυση του Δήμου Ορεστιάδας) Μετά τη …

νοσοκομείο

Προσευχήσου για αυτούς που κάνουν Χριστούγεννα στο νοσοκομείο!

Δεν είναι όλα δεδομένα στην ζωή. Όπως δεδομένο δεν είναι ότι όλοι κάνουν γιορτές στα …

Ποια είναι τα είδη σεξουαλικής παρενόχλησης και τι ποινές προβλέπονται;

Ποια είναι τα είδη σεξουαλικής παρενόχλησης και τι ποινές προβλέπονται;

Τα τελευταία χρόνια έχουμε γίνει αποδέκτες πολυπρισματικών γεγονότων σεξουαλικής παρενόχλησης και βίας. Στο παρόν άρθρο, …

Verified by ExactMetrics