Κυριακή , 24 Σεπτεμβρίου 2023
zodiac

Λέων και Ιχθύς: Ισχυρά συναισθήματα, αλλά και πολλά σκαμπανεβάσματα!

PenΈρως ανίκατε μάχαν… Μα αυτός ο συνδυασμός έχει τόσα συναισθήματα, τόσο πάθος, τόση αγάπη αλλά μπορεί ο Λέων να ανεχτεί την υπερβολική κτητικότητα του Ιχθύ; Ο Ιχθύς μπορεί να δεχτεί την ανάγκη του Λέων για ανεξαρτησία, αλλά και επιβεβαίωση;  Μμμ για να δούμε…

Σχέση!

Αυτή η σχέση με τόσο ένταση και συναίσθημα φαντάζει ιδανική. Έλα όμως που έχει αρκετά αρνητικά, διότι αυτά τα δύο ζώδια δεν θα λέγαμε ότι είναι φαν της προσαρμοστικότητας. Προτού αναφερθούμε στο πως αυτοί οι δυο λειτουργούν μαζί ας αναλύσουμε τις προσδοκίες τους από μια σχέση.

Από την μια πλευρά ο Λέων…

Αρχικά ο Λέων ανήκει στα ζώδια της Φωτιάς. Επομένως χαρακτηρίζεται από αυθορμητισμό, παρορμητικότητα και έντονο συναισθηματισμό (ας μην συμπεριλάβουμε την αγάπη που έχει στον εαυτό του αυτό είναι άλλη ιστορία). Ένα Λιοντάρι απαιτεί πολλά από μια σχέση. Το κυριότερο από όλα είναι η προσοχή. Άπαξ και λείψει ο προσοχή και τα κοπλιμέντα θα σου κουνά το μαντήλι, κοινώς μήτε τον είδατε μήτε τον ακούσατε.

Από την άλλη είναι κτητικός και όταν εσύ του πεις εσύ: «θα πάω στους/τις  φίλους/ες μου». Εκτός του ότι θα έχει κάνει διάφορα σενάρια με το μυαλό του και θα βασανίζει το μυαλουδάκι του νομίζοντας ότι τον απατάς. Μα βέβαια είναι και λιγουλάκι καχύποπτος (ας προσποιείται ότι δεν είναι κατά βάθος τον πονάει το δοντάκι του). Επιθυμεί αυθορμητισμό και ανανέωση στη σχέση. Μη διστάσεις να του κάνεις έκπληξη. Τις λατρεύει ιδιαίτερα! Θέλει να έχεις όλη σου την προσοχή πάνω του (και όχι μόνο εσύ). 

Αχ αυτά τα Λιονταράκια!

Θέλει έναν δυναμικό σύντροφο που να παίρνει πρωτοβουλίες και να τον κρατά σε εγρήγορση διότι πίστεψε με θέλει προσπάθεια να είσαι σε σχέση μαζί του και ποτέ μην τον θεωρήσεις δεδομένο αν μη τι άλλο είναι το αντίθετο. Φεύγει πολύ εύκολα, αλλά για να λέμε τα σύκα σύκα και τη σκάφη σκάφη, έχει πολύ ευαίσθητη ψυχούλα και δίνει πολλά συναισθήματα. Ερωτεύεται κεραυνοβόλα συνήθως ανθρώπους με ευστροφία και ωριμότητα και ας αναφέρουμε πως ο Λέων ως γνωστόν είναι η ποιότητα προσωποποιημένη. Οπότε σε θέλει περιποιημένο/η και με καλό γούστο.

Ναι ξέρω τι θα πεις τα θέλει όλα!

Εγώ σου απαντώ: «γίνεται ο βασιλιάς/ισσα του ζωδιακού να μην τα θέλει όλα;»

Από την άλλη πλευρά ο Ιχθύς μας…

Τώρα  όσον αφορά τον Ιχθύ ανήκει στα ζώδια του Νερού. Χαρακτηρίζεται από έντονα συναισθήματα, δημιουργικότητα και πολλή φαντασία. Επομένως ψάχνει τα ακριβώς ίδια χαρακτηριστικά και στον σύντροφο του. Γενικά ψάχνει για ένα δίδυμο (δε μιλάμε για σένα Δίδυμε, κάτσε εκεί που κάθεσαι).

Δεν ικανοποιείται όμως μόνο με αυτά τα τρία στοιχεία!

Θέλει και εκείνος προσοχή, όπως το Λιονταράκι μας. Αν δεν του δώσεις προσοχή δεν θα μείνει ένα καλό ψαράκι, αλλά θα γίνει καρχαρίας και δε σε σώζει ουδείς. Ανέφερα πως είναι οξύθυμος; Το αναφέρω τώρα. Γενικότερα είναι κυκλοθυμικός και θέλει εύρυθμη λειτουργία στη σχέση (εύρυθμη με τα δικά του δεδομένα) κοινώς δε θέλει πολλές ανεξαρτησίες διότι ζηλεύει το γλυκούλι.

Πόσες προσωπικότητες έχεις βρε Ιχθύ μου;

Ο Ιχθύς έχει διάφορες προσωπικότητες, οπότε θέλει αν γίνεται να συμβαδίζεις με αυτές. Οι αλλαγές στη διάθεσή του γίνονται σε δευτερόλεπτα από κει που θα κλαίει γιατί χώρισε από μια παρελθοντική αγάπη, σε κλάσματα δευτερολέπτου θα βγει μια τρομερή κακία και λίγα νεύρα και μετά θα του περάσει τελείως. Σε γενικές γραμμές είναι μια γλύκα μια τρέλα.

Μαζί αυτοί οι δυο είναι ο Βεζούβιος των συναισθημάτων!

Μιλάμε για τρομερό πάθος και τρομερά συναισθήματα. Αρχικά, και οι δυο τους έχουν ένα μεγάλο κοινό, είναι εξίσου ρομαντικοί και ευαίσθητοι. Προσφέρουν πολύ αγάπη και δίνουν προσοχή ο ένας στον άλλον  και οι δυο λατρεύουν τις εκπλήξεις. Με τον αυθορμητισμό του Λέων, ο Ιχθύς σαγηνεύεται ιδιαίτερα.

Από την άλλη και ο Ιχθύς είναι εξίσου αυθόρμητος και είναι πρόθυμος να ανανεώνει τη σχέση του με οποιοδήποτε τρόπο. Ωραία αυτά αλλά κάποια στιγμή το Λιονταράκι θα θέλει επιβεβαίωση και από αλλού… Μα δε λέω είναι πιστός όταν βρει αυτό που αναζητά όμως θέλει να δει και αν περνάει η μπογιά του if you know what I mean. Όταν  όμως ένας Ιχθύς ανακαλύψει ότι ψάχνεις και αλλού για επιβεβαίωση εκτός από εκείνον σου προτείνω να μετακομίσεις εκτός Γης, διότι δεν θες να ανακαλύψεις την κακή πλευρά του Ιχθύ. Μην τον βλέπεις έτσι ευαίσθητο, μπορεί να γίνει πολύ «σκοτεινός» και κάπως έτσι θα αρχίσουν οι γκρίνιες και η υπερβολική κτητικότητα.

Από την άλλη ο Λέων δεν αντέχει τους υπερβολικούς τσακωμούς και την γκρίνια και είναι ικανός να φύγει πρώτα εκείνος από τη σχέση αυτή. Ο Ιχθύς θα κάνει τα αδύνατα δυνατά για να τον κρατήσει όποτε ένας Ιχθύς βλέπει δυσκολίες προσπαθεί πολύ να περιορίσει την κυκλοθυμικότητα του και προσπαθεί να φέρει πιο κοντά τον σύντροφό του με όμορφα λόγια. Το Λιονταράκι μας δεν θέλει πολύ αν του κάνεις ένα περιποιημένο κοπλιμέντο τον έριξες. Αυτή η σχέση έχει ιδιορρυθμίες αρκετές, έχει τα σκαμπανεβάσματά της, αλλά έχει και πολύ όμορφες στιγμές γεμάτο τρυφερότητα, φροντίδα και πολλά συναισθήματα!

Στο σεξ τι γίνεται;

Πάθος, αισθησιασμός και ένταση. Αυτές είναι λέξεις που δεν μπορούν πλήρως να περιγράψουν την σεξουαλική ζωή αυτών των δυο.

Φωτιά με Νερό ο ερωτισμός συναντά τον ρομαντισμό.

Μην νομίζεις πως ένας Ιχθύς είναι μονότονος στο σεξ. Σε πληροφορώ πως λατρεύει τις εναλλαγές και γνωρίζει πολύ καλά τι σου αρέσει, τι προτιμάς και προσπαθεί να ικανοποιήσει κάθε σου αίτημα. Ο Λέων από την άλλη, είναι τρομερά αισθησιακός και τρυφερός. Είναι πρόθυμος για εναλλαγές αλλά προτιμά το αργό και παθιασμένο σεξ σε συγκεκριμένες ποζισιόν (ας μην επεκταθώ περαιτέρω και σας κάνω να κοκκινίσετε).

Αλλά πραγματικά η σεξουαλική τους ζωή είναι γεμάτο εκπλήξεις. Δεν μπορείς να την περιγράψεις με ακρίβεια διότι τους αρέσει και το ρομαντικό αλλά και το παιχνιδιάρικο. Για να ερεθίσεις ένα Λιοντάρι πολύ, απλά ντύσου όμορφα. Λατρεύει να σε βλέπει να περιποιείσαι μόνο για εκείνον/η είναι μια μορφή προσοχής και όπως προανέφερα λατρεύει την προσοχή. Επίσης, το μασάζ τον εξιτάρει ιδιαίτερα και γενικότερα οποιαδήποτε μορφή περιποίησης η τρυφερότητας τον εξιτάρει.

Για  να ερεθίσεις έναν Ιχθύ μπορείς να παίξεις παιχνίδια με το μυαλό του!

Δείξε του τις γνώσεις σου, μάθε του νέα πράγματα. Αποκάλυψε του τις φαντασιώσεις σου. Η εξυπνάδα και η φαντασία τον σαγηνεύει και του ανεβάζει την σεξουαλική του διάθεση. Βάλε φαντασία, θέλω φαντασία… Όπως λέει και το άσμα!

Κουφέτα θα φάμε;

Προτού βιαστείς να πεις ότι αυτός ο γάμος δεν θα κρατήσει, θα σου απαντήσω ως εξής: «Ο έρωτας και τα συναισθήματα από τον γάμο αυτό,δεν επρόκειτο να φύγουν». Είναι και οι δυο διατεθειμένοι να προσπαθήσουν πολύ για να έχουν έναν ομαλό, μακροχρόνιο γάμο.

Υπάρχουν εντάσεις δε λέω, αλλά θα είναι και οι δυο τόσο τρυφεροί και θα ζουν εμπειρίες. Θα ταξιδεύουν μαζί, θα ωριμάζουν μαζί και πάνω από όλα οτιδήποτε αρνητικό θα το ξεπερνάνε μαζί. Αυτός γάμος δεν χρειάζεται υπερβολική περιγραφή αυτοί οι δυο θα έχουν έναν αρμονικό σε γενικές γραμμές γάμο. Θα αποβάλλουν όσο μπορούν τις ζήλιες και θα επικεντρωθούν στην αγάπη τους και στο τι μπορούν να κάνουν για να την ανανεώσουν.

Ως γονείς θα είναι ιδιαίτερα προσκολλημένοι με τα παιδιά τους, όμως θα αφήνουν και περιθώρια ανεξαρτησίας. Μπορώ να πω, πως θα είναι όμορφο υπόδειγμα ζευγαριού και θα προάγουν την αγάπη, την καλοσύνη και τα συναισθήματα. Θα είναι μια δεμένη οικογένεια, αλλά και πολύ ευτυχισμένη!

 

 

Σύνταξη: Μαρίλια Λιαποπούλου

Επιμέλεια: Χαρά Παναγιωτακοπούλου

Follow & Like: Nancy’s Blog & @nancysblogspot

 

Περί Μαρίλια Λιαποπούλου

Είμαι η Μαρίλια Λιαποπούλου και λατρεύω να ασχολούμαι με τα ζώδια. Αγαπώ τα ταξίδια και οτιδήποτε vintage . Έμπνευσή μου; Τα συναισθήματά μου!

Δείτε Επίσης

Ποια είναι τα είδη σεξουαλικής παρενόχλησης και τι ποινές προβλέπονται;

Ποια είναι τα είδη σεξουαλικής παρενόχλησης και τι ποινές προβλέπονται;

Τα τελευταία χρόνια έχουμε γίνει αποδέκτες πολυπρισματικών γεγονότων σεξουαλικής παρενόχλησης και βίας. Στο παρόν άρθρο, …

Εγωισμός! Συναισθήματα «θαμμένα» κάτω από ηλίθιους εγωισμούς;

Εγωισμός! Συναισθήματα «θαμμένα» κάτω από ηλίθιους εγωισμούς;

Εγωισμός! Πόσα όμορφα συναισθήματα, έχουμε «θάψει», άραγε, κάτω από ηλίθιους εγωισμούς; Όταν είμαστε θυμωμένοι με …

Ο σεβασμός προς τους άλλους είναι ένδειξη αυτοσεβασμού

Ο σεβασμός προς τους άλλους είναι ένδειξη αυτοσεβασμού

Σπουδαία λέξη ο σεβασμός. Σπουδαίο πράγμα ο αυτοσεβασμός. Ο σεβασμός προς τον εαυτό μου είναι …

Σκλήρυνση κατά Πλάκας: 4η Ενημερωτική Ημερίδα ΣαμΣΚΠ Χίου [Βίντεο]

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε η 4η Ημερίδα Ενημέρωσης για την σκλήρυνση κατά πλάκας Χίου που διοργάνωσε …

Verified by ExactMetrics