Τετάρτη , 22 Μαρτίου 2023
ksenixti

Σαν τα ξενύχτια με την κολλητή σου δεν θα βρεις πουθενά!

PenΓίνεται να βγεις για ένα ποτό με την κολλητή σου και να μην περάσεις καλά; Αφού πάτε προετοιμασμένες να κάνετε ταραχή στην νυχτερινή ζωή! Εσείς οι δυο μαζί και ένα μαγαζί στα πόδια σας…

Πάμε για ένα χαλαρό ποτάκι;

Εσύ και η κολλητή σου για χαλαρό ποτάκι; Φυσικά και δεν το εννοείτε. Εσείς ξεκινάτε να ετοιμάζεστε από το απόγευμα. Σκέφτεστε τι θα φορέσετε, πως θα φτιάξετε τα μαλλιά σας και τι μακιγιάζ θα κάνετε. Μόνο χαλαρό ποτάκι δεν θα είναι στην ουσία. Θα ξεκινήσετε για το αγαπημένο σας μαγαζί, εκεί που νιώθετε σαν το σπίτι σας και φυσικά εκεί που υπάρχει ενδιαφέρον στην ατμόσφαιρα…

Ένα μαγαζί το σηκώνετε στον αέρα.

Τίποτα λιγότερο από αυτό. Ένα μαγαζί μόνο για εσάς. Κάνετε τους θαμώνες θαυμαστές σας και κλέβετε την παράσταση. Με ένα βλέμμα έχει καταλάβει η μία τι θέλει να δείξει η άλλη. Είστε ισχυρό δίδυμο και αυτό βγαίνει προς τα έξω. 

Το ένα ποτό φέρνει το άλλο και ο πρώτος θαμώνας-θαυμαστής κάνει το πρώτο βήμα. Βέβαια, η κολλητή σου το έχει καταλάβει πριν συμβεί ακόμα. Αφού σκανάρει όλο το μαγαζί για εσένα. Με μια ματιά θα καταλάβει η κολλητή σου αν σου έκανε το κλικ, ή αν πήγε στον κάδο απορριμάτων.

Ξημερώματα και εσείς ακόμα δίνετε δικαιώματα!

Μα θα κοιτάξεις το ρολόι όταν βρίσκεσαι με την κολλητή σου; Θα πιείτε, θα χορέψετε και όταν κουραστείτε τότε μόνο θα φύγετε. Εδώ η λέξη «κουραστήκαμε» έρχεται το πρωί και πάλι δεν σταματάτε. 

Σε κάθε τραγούδι θυμάστε και έναν παλιό σας έρωτα, ή ένα απωθημένο που μόνο εσείς οι δυο ξέρετε. Εκείνη την στιγμή που μπαίνει το τραγούδι σας, τα δίνετε όλα. Ξέρετε ποιος στίχος ταιριάζει στο πρόσωπο που σκέφτεστε εκείνη την στιγμή. Δεν υπάρχει κανείς στο μαγαζί που μπορεί να σας χαλάσει την βραδιά. Μόνες σας και όλοι τους!

Αποχωρείτε κυρίες…

Φοράτε το παλτό σας, πιάνεστε αγκαζέ και περπατάτε να σας φυσήξει καθαρός αέρας. Είστε γεμάτες χαρά, και σιγοτραγουδάτε το τραγούδι που σας έμεινε στο μυαλό. Πηγαίνετε να φάτε κάτι και να αναλύσετε τα πάντα. 

Φυσικά και θα τα πάρετε όλα από την αρχή. Δεν θα μείνει κανένας και τίποτα χωρίς να το σχολιάσετε αναλυτικά. Γελάτε και λέτε ανά πέντε λεπτά: «Μην ξεχάσω να σου πω για τον τάδε…» Και όλο κάτι ξεχνάτε μέχρι να φτάσετε σπίτι. Μόλις φτάσετε αρχίζει ο δεύτερος γύρος ανάλυσης. Θα ξαπλώσετε και θα πείτε ξανά τα ίδια. Εννοείται ότι μετά από κάθε ξενύχτι με την κολλητή, υπάρχουν πάμπολλα θέματα συζήτησης για μια εβδομάδα!

«Αυτά τα ξενύχτια δεν τα αλλάζουμε.»

 

 

Σύνταξη & Επιμέλεια: Χαρά Παναγιωτακοπούλου

Follow & LikeNancy’s Blog @nancysblogspot

Περί Χαρά Παναγιωτακοπούλου

Είμαι η Χαρά Παναγιωτακοπούλου, κατάφερα να κάνω ένα μεγάλο μου όνειρο πραγματικότητα, να γίνω παιδαγωγός! Αγαπώ τα ταξίδια και ό ,τι με κάνει να νιώθω ελεύθερη, δημιουργική και ευτυχισμένη. Ζω με ό,τι γεμίζει την ψυχή μου και με κάνει να είμαι ο εαυτός μου!

Δείτε Επίσης

Ο σεβασμός προς τους άλλους είναι ένδειξη αυτοσεβασμού

Ο σεβασμός προς τους άλλους είναι ένδειξη αυτοσεβασμού

Σπουδαία λέξη ο σεβασμός. Σπουδαίο πράγμα ο αυτοσεβασμός. Ο σεβασμός προς τον εαυτό μου είναι …

Σκλήρυνση κατά Πλάκας: 4η Ενημερωτική Ημερίδα ΣαμΣΚΠ Χίου [Βίντεο]

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε η 4η Ημερίδα Ενημέρωσης για την σκλήρυνση κατά πλάκας Χίου που διοργάνωσε …

Πάτρα: Η στιγμή που η μάνα της Ρούλας Πισπιρίγκου φτάνει στο σπίτι- Την τραβάει μέσα η κόρη της για να μην την λιντσάρουν

Πάτρα: Η στιγμή που η μάνα της Ρούλας Πισπιρίγκου φτάνει στο σπίτι- Την τραβάει μέσα η κόρη της για να μην την λιντσάρουν

Έντρομη η μάνα της Ρούλας Πισπιρίγκου, μέσα από ένα οργισμένο πλήθος προσπαθεί να μπει στο …

Ρούλα Πισπιρίγκου: «Τη συνέλαβαν, είναι ύποπτη» λέει η αδερφή της

Ρούλα Πισπιρίγκου: «Τη συνέλαβαν, είναι ύποπτη» λέει η αδερφή της

Γείτονας περιέγραψε τι συνέβη στον σύντομο χρόνο της αποχώρησης της Ρούλας Πισπιρίγκου Μέσα στο σπίτι …