Τετάρτη , 26 Φεβρουαρίου 2020
Αρχική / Σχέσεις / 14 Φεβρουαρίου είναι η μέρα των τρελά ερωτευμένων!
valentines

14 Φεβρουαρίου είναι η μέρα των τρελά ερωτευμένων!

PenΕσύ την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου γιορτάζεις; Δεν γίνεται να μην γιορτάσεις όταν ζεις στην θύελλα του μεγάλου έρωτα. Ο έρωτας είναι μια ατέρμονη γιορτή με πολλά ευτράπελα και ο μήνας του είναι ο Φεβρουάριος…

Για τους ερωτευμένους κάθε μέρα είναι γιορτή.

«Έρωτας είναι θαρρώ» έτσι λέει το γνωστό τραγούδι. Ο έρωτας εκφράζεται με τα μάτια, τις λέξεις, την ένταση του φιλιού και τους παλμούς της καρδιάς. Αυτούς τους παλμούς που δεν μπορείς να ελέγξεις, που τρέχουν μέχρι τα άδυτα του μυαλού σου και δεν μπορείς να βάλεις τις σκέψεις σου σε μια σειρά. Όταν το νιώσεις αυτό τότε σίγουρα η κάθε μέρα σου είναι γιορτή.

Η μέρα των ερωτευμένων έφτασε!

Όταν ξυπνάς την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου, σκέφτεσαι ένα συγκεκριμένο άτομο, αυτό που σου έχει κλέψει το μυαλό και την καρδιά. Είναι ο λόγος που ζεις, που κοιμάσαι και ξυπνάς, που νιώθεις πάθος και έλξη και ας μην είστε κοντά, γιατί έστω και η σκέψη είναι αρκετή.,,

Είναι ο λόγος να γεμίσεις καρδούλες όλο το σπίτι…

Να του πεις ένα χρόνια πολλά και ένα «για πάντα μαζί» και ας ξέρεις ότι δεν βρίσκεσαι στα παραμύθια. Εκείνη την ημέρα θα νιώσεις ξανά ότι είσαι στην εφηβεία, ότι θες να ζήσετε τον έρωτά σας από την αρχή, να γνωριστείτε από την αρχή και να νιώσετε την ίδια, την πρώτη έλξη, την πρώτη σπίθα στα μάτια!

Την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου την πιστεύεις, γιατί καψουρεύτηκες!

Αφιέρωσε ένα τραγούδι στο άλλο σου μισό. Εκείνο το τραγούδι που μιλάει μέσα σας, αυτό που κάθε στίχος έχει και το δικό σας κρυφό υπονοούμενο. 

Πες του όσα νιώθεις και ας τα έχεις ξαναπεί τόσες φορές. Ποτέ δεν αρκούν τα λόγια από δυο ερωτευμένες ψυχές. Κάθε φορά θα του πεις και κάτι καινούριο, κάτι ξεχωριστό και αλλιώτικο. Αυτά τα λόγια θα βάλουν την φωτιά, που η φλόγα της θα αφήσει την πιο γλυκιά ζεστασιά. 

Μια βόλτα σε μια παραλία είναι αρκετή ακόμα και τώρα που είναι χειμώνας. Το να δείτε μαζί τα κύματα της θάλασσας και να ανταλλάξετε τις ευχές σας, θα είναι το πιο ουσιαστικό δώρο που σίγουρα δεν θα ξεχάσετε ποτέ!

Χρόνια πολλά σε όλες τις ερωτευμένες καρδιές!

 

Σύνταξη & Επιμέλεια: Χαρά Παναγιωτακοπούλου

Like us on Facebook & Follow us on Instagram

Περί Χαρά Παναγιωτακοπούλου

Χαρά Παναγιωτακοπούλου
Είμαι η Χαρά Παναγιωτακοπούλου, κατάφερα να κάνω ένα μεγάλο μου όνειρο πραγματικότητα, να γίνω παιδαγωγός! Αγαπώ τα ταξίδια και ό ,τι με κάνει να νιώθω ελεύθερη, δημιουργική και ευτυχισμένη.. Ζω με ό,τι γεμίζει την ψυχή μου και με κάνει να είμαι ο εαυτός μου!

Δείτε Επίσης

Τί είναι η αγάπη;

Τι είναι άραγε η αγάπη; Η πιο δύσκολη ερώτηση από όλες

Αγάπη, ένα υπέροχο συναίσθημα, μία λέξη με διαφορετική σημασία, ανάλογα πώς την αντιλαμβάνεται ο καθένας. …