Παρασκευή , 22 Σεπτεμβρίου 2023
Αιγόκερως με Αιγόκερω

Αιγόκερως με Αιγόκερω: Μια σχέση ανταγωνισμού, αλλά και ισχυρού πόθου.

Pen Μάλλον πρέπει να ρωτάμε, ποιός θα κυριαρχήσει διότι σε αυτή τη σχέση με τόσο ανταγωνισμό θα έχουμε καμιά απώλεια. Είναι μια δύσκολη σχέση αφού και οι δυο θέλουν τον πλήρη έλεγχο στη σχέση, όμως, αυτή η τάση για κυριαρχία φέρνει ισχυρό πόθο και έντονα συναισθήματα. Για να δούμε μπορούν να συνυπάρξουν ή η επιθυμία για κυριαρχία θα τους απομακρύνει;

 Πώς είναι η σχέση μεταξύ δύο Αιγόκερων;

Ο Αιγόκερως ανήκει στα ζώδια της Γης και αναρωτιέσαι τι σημαίνει αυτό; Αυτό σημαίνει πως δεν έχει επικοινωνία με τα συναισθήματά του και πρέπει να τονίσω πως το Αιγοκεράκι μας είναι ίσως από τα πιο ψυχρά αλλά και απόμακρα με τα συναισθήματα τους, θέλουν το χρόνο τους για να ανοιχτούν και πρέπει να έχεις υπομονή γιατί για να κάνεις έναν Αιγόκερω να ανοιχτεί σε μικρό χρονικό διάστημα τότε μάλλον είσαι μάγος. Που να βρει τώρα χρόνο ο Αιγόκερως για να σου εκφράζει το πόσο σε αγαπάει έχει δουλειές το παιδί προσπαθεί να φτάσει στο αποκορύφωμα της επαγγελματικής του καριέρας και εσύ θες επιβεβαίωση και συναισθήματα; Αδύνατον ζητάς πολλά.

Μπορεί να μην εκφράζεται εύκολα, αλλά μόλις κερδίσεις την εμπιστοσύνη του, τότε θα σου δείξει την αγάπη του με πράξεις. Μην περιμένεις καμιά βαριά λέξη τύπου «σ’αγαπώ» (είπαμε για να σου πει το «σε αγαπώ» θέλει χρόνια αν όχι και μια δεκαετία εντάξει το παράκανα λίγο, αλλά του είναι αρκετά δύσκολο να εκφραστεί.)

Ένας Αιγόκερως κυνηγά συνεχώς την επιτυχία και είναι υποχόνδριος.

Ακούει ο Παρθένος υποχόνδριος και χαμογελάει η ψυχή του. Ναι Παρθένε μου, «κύλισε ο τέντζερης και βρήκε το καπάκι»… η τελειομανία στο ζενίθ! Μπορεί να γίνει εγωιστής για την επιτυχία, καθώς ενδιαφέρεται περισσότερο για την επαγγελματική παρά για την ερωτική του ζωή. Μπορεί να γίνει ιδιαίτερα κτητικός και κάνει εξονυχιστικό έλεγχο στο ταίρι του. Είναι πιο καχύποπτος και από τον Σκορπιό (ας ισχυρίζεται πως δεν είναι), μπορεί να παθιαστεί με την τάξη και την σειρά που να φτάνει σε ένα σημείο μη υποφερτό. Και εδώ έρχεται ο άλλος Αιγόκερως που τον συμπληρώνει απολύτως, αλλά και δεν τον συμπληρώνει ταυτόχρονα.

Αρχικά, θεωρούμε πως μιας και έχουμε δυο ίδια ζώδια ότι ταιριάζουν απόλυτα. Αυτό, όμως, δεν ισχύει πάντοτε για όλα τα ζώδια.

Έχουμε να κάνουμε με δυο ζώδια ναι μεν πρακτικά, αλλά υπερβολικά. Σε αυτή τη σχέση θα υπάρχει πρόγραμμα, σεβασμός  και έρωτας- απλά θα τον εκφράζουν με τον δικό τους τρόπο. Όσον αφορά την αφοσίωση είναι και οι δυο πιστοί μόνο που λίγο το ματάκι του Αιγόκερου παίζει τριγύρω και βλέπω τον Αιγόκερω να μένει «τυφλός.»

Τέλος, θα ήθελα να τονίσω τον σεβασμό στη σχέση αυτή. Ένας Αιγόκερως όταν βρει το άλλο του μισό που θα είναι και το δίδυμό του (κάτσε κάτω Δίδυμε δεν μιλάμε για σένα ενθουσιάστηκες αμέσως, εσύ θα έχεις άλλο αφιέρωμα) τότε θα είναι ένας πρίγκιπας- ένας επίγειος άγγελος!

Ειδικά όταν η Αιγόκερως τακτοποιεί το σπίτι είναι το καλύτερό του, όμως, αν δεν ταιριάζουν και υπάρχουν συχνοί τσακωμοί, τότε ο Αιγόκερως αποχωρεί από τη σχέση με ευκολία, αλλά και να επιστρέψει στη σχέση δεν θα επιστρέψει συναισθηματικά.

 Ο Αιγόκερως στο σεξ!

Ακόμα και σε αυτό υπάρχει πρόγραμμα, θα γίνει συγκεκριμένη ώρα σε συγκεκριμένο μέρος γιατί είναι και οι δυο πολυάσχολοι. Και μην περιμένετε τίποτα παρδαλό, καθώς είναι λίγο πιο κλασσικοί. Ωστόσο στα ρεπό τους μπορεί να κάνει και κάτι εκτός λογικών πλαισίων. Όταν κάνουν έρωτα αυτοί οι δυο είναι κάτι μοναδικό (εντάξει με λίγη καθοδήγηση, με λίγες διορθώσεις και να τονίζει τα λάθη κατά τη διάρκεια η Αιγοκερίνα), αλλά κατά άλλα είναι μια όμορφη πράξη. Υπάρχουν εναλλαγές, αλλά με ένα μέτρο! Το αρνητικό είναι πως ακόμα και στο σεξ λειτουργούν με σύνεση και δεν αφήνουν τα συναισθήματά τους να βγουν προς τα έξω.

Τέλος, για να εξιτάρεις έναν Αιγόκερω ντύσου με μια στολή κύρους, (όπως αστυνομικός, στρατιώτης). Του αρέσει η κυριαρχία, δεν του αρέσει η υποταγή στο σεξ και στην περίπτωση αυτή θέλουν και οι δυο να έχουν τον έλεγχο.

 Αιγόκερως στον γάμο!

Αρχικά, αν ρωτήσεις έναν Αιγόκερω αν θέλει γάμο θα σου πει «φτου στον κόρφο μου» και «χτύπα ξύλο.» Ο Αιγόκερως με τον γάμο είναι όπως η γάτα με το νερό. Από μακριά και ούτε αγαπημένοι, αλλά κατά βάθος θέλει δέσμευση και τη ρουτίνα του γάμου. Όπως αντιληφθήκαμε ο Αιγόκερως είναι λάτρης της ρουτίνας και θα ήταν ένας υπέροχος σύζυγος νοικοκυρεμένος με τάξη και σειρά οπότε ό,τι και να ισχυρίζεται κατά βάθος το χρειάζεται… «τραβάτε με και ας κλαίω» που λέμε.

Σε αυτόν τον γάμο οι τσακωμοί θα είναι οικονομικοί. Συγκεκριμένα, αν ξέρουμε κάτι για τον Αιγόκερω είναι ότι είναι ιδιαίτερα φιλοχρήματος, αλλά και τσιγκούνης. Αν θέλει και η Αιγοκερίνα να κάνει ένα δώρο στον εαυτό της για τα γενέθλιά της και το ακούσει ο Αιγόκερως, ιδού ο τρίτος παγκόσμιος πόλεμος. Μα πως τολμάει η Αιγοκερίνα να θέλει και δώρα, όταν ο Αιγόκερως θα βγει εκτός προϋπολογισμού. Μην του τα κάνεις αυτά Αιγοκερίνα θα πάθει καρδιά! Ό,τι έχει να κάνει με τα οικονομικά δεν χαλάει μία. Εμ βέβαια τέτοιες εποχές και η Αιγοκερίνα να θέλει και δώρα, αν είναι δυνατόν… Το διαζύγιο στο τσεπάκι το έχει, μην τον ταράζεις. Το ηθικό δίδαγμα εδώ είναι ότι τα οικονομικά τα αφήνουμε σε εκείνον, αν θέλουμε να αποφύγουμε καρδιακά προβλήματα και προστριβές.

Πώς είναι οι Αιγόκεροι ως γονείς;

Σαν γονείς θα είναι στοργικοί, αλλά αυστηροί… τι είπες χαρτζιλίκι; Τι είναι αυτή η λέξη; Δεν υπάρχει στο λεξιλόγιο του Αιγόκερου. Και οι δυο αγαπούν τα παιδιά, δεν είναι υπερβολικοί με τα συναισθήματά τους, αλλά είναι υπερβολικοί με την τάξη. Μην δουν ακαταστασία στο δωμάτιο, θα τρελαθούν και οι δύο. Στην οικογένεια αυτή πρέπει να υπάρχει σειρά, ηρεμία, σεβασμός και όχι σπατάλες και πολλές έξοδοι. Όταν ο Αιγόκερως δίνει ένα χαρτονόμισμα νιώθει πως αποχωρίζεται το σπλάχνο του και θέλει να κλάψει κάθε φορά που δίνει ακόμα και ένα κέρμα. Τέλος, σαν οικογένεια θα είναι επιτυχημένη, οργανωμένη και μερικές φορές εκρηκτική. Ωστόσο, η παροχή εμπειριών, γνώσεων, αγάπης και συμβουλών δεν θα λείψει ποτέ και αυτό είναι το μόνο σίγουρο.

 

Διάβασε εδώ τα χαρακτηριστικά του Αιγόκερου!

 

Σύνταξη: Μαρίλια Λιαποπούλου

Επιμέλεια: Νάνσυ Αβραμοπούλου

Like us on Facebook & Follow us on Instagram

Περί Μαρίλια Λιαποπούλου

Είμαι η Μαρίλια Λιαποπούλου και λατρεύω να ασχολούμαι με τα ζώδια. Αγαπώ τα ταξίδια και οτιδήποτε vintage . Έμπνευσή μου; Τα συναισθήματά μου!

Δείτε Επίσης

Ποια είναι τα είδη σεξουαλικής παρενόχλησης και τι ποινές προβλέπονται;

Ποια είναι τα είδη σεξουαλικής παρενόχλησης και τι ποινές προβλέπονται;

Τα τελευταία χρόνια έχουμε γίνει αποδέκτες πολυπρισματικών γεγονότων σεξουαλικής παρενόχλησης και βίας. Στο παρόν άρθρο, …

Εγωισμός! Συναισθήματα «θαμμένα» κάτω από ηλίθιους εγωισμούς;

Εγωισμός! Συναισθήματα «θαμμένα» κάτω από ηλίθιους εγωισμούς;

Εγωισμός! Πόσα όμορφα συναισθήματα, έχουμε «θάψει», άραγε, κάτω από ηλίθιους εγωισμούς; Όταν είμαστε θυμωμένοι με …

Ο σεβασμός προς τους άλλους είναι ένδειξη αυτοσεβασμού

Ο σεβασμός προς τους άλλους είναι ένδειξη αυτοσεβασμού

Σπουδαία λέξη ο σεβασμός. Σπουδαίο πράγμα ο αυτοσεβασμός. Ο σεβασμός προς τον εαυτό μου είναι …

Σκλήρυνση κατά Πλάκας: 4η Ενημερωτική Ημερίδα ΣαμΣΚΠ Χίου [Βίντεο]

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε η 4η Ημερίδα Ενημέρωσης για την σκλήρυνση κατά πλάκας Χίου που διοργάνωσε …

Verified by ExactMetrics