Δευτέρα , Απρίλιος 22 2019
Αρχική / Κοινωνικά / Ένας μικρός ήρωας από την Γαστούνη έχει ανάγκη τη βοήθεια όλων μας!
Χρειάζεται τη βοήθεια μας ο μικρός ήρωας.

Ένας μικρός ήρωας από την Γαστούνη έχει ανάγκη τη βοήθεια όλων μας!

PenΟ 7χρονος Χρήστος Κωστόπουλος δίνει μία μάχη που πρέπει να κερδίσει

Ένας μικρός ήρωας που δίνει την δική του μάχη κάνοντας όλους όσους τον ξέρουν περήφανους, έχει ανάγκη από την βοήθεια μας. 

Ο λόγος για τον 7χρονο Χρήστο Κωστόπουλο η ιστορία του οποίου αξίζει να ξυπνήσει μέσα μας τις πιο ευαίσθητες χορδές μας και τα πιο ανθρώπινα συναισθήματα μας. Ο Χρήστος Κωστόπουλος από την Γαστούνη νόσησε το 2014 με ραβδομυοσάρκωμα οφθαλμικού κόγχου, μία σπάνια και εν πολλοίς άγνωστη ασθένεια.

Σε αυτά τα 5 χρόνια, ο μικρός μας ήρωας στέκεται με σθένος απέναντι στο θηρίο και ας έχει υποτροπιάσει τρεις φορές έχοντας κάνει τρία χειρουργεία και δεκάδες χημειοθεραπείες. 

Δυστυχώς για τέταρτη φορά θα πρέπει να ανέβει μια ακόμη ανηφόρα, καθώς υποτροπίασε και θα χρειαστεί σε λίγο καιρό ακόμα ένα χειρουργείο. Η οικογένεια μετά από τόσα χρόνια ταλαιπωρίας και εξόδων στην Αθήνα, αδυνατεί να τα καλύψει. Με την βοήθεια όλων μας ο Χρήστος θα κάνει και αυτό το χειρουργείο και θα βγει νικητής! Όσοι επιθυμούν να βοηθήσουν τον μικρό, μπορούν να το κάνουν στον λογαριασμό:

ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ
GR0501103280000032800120928
ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΚΩΣΤΟΠΟΥΛΟΣ ΧΡΗΣΤΟΣ ΜΗΤΣΟΠΟΥΛΟΥ ΕΡΙΕΤΗ

Τηλέφωνο πληροφοριών: 6984042909 Παναγιώτης Κωστόπουλος

 

Πηγή άρθρου: patrasevents.gr

Like us on Facebook & Follow us on Instagram

Περί Γιάννης Παπαδόπουλος

Γιάννης Παπαδόπουλος
Είμαι ο Γιάννης Παπαδόπουλος. Έχω σπουδάσει Διοίκηση Κοινωνικών Συνεταιριστικών Επιχειρήσεων και Οργανώσεων. Γενικά είμαι ανήσυχο πνεύμα. Μου αρέσει να ενημερώνομαι και να παρατηρώ τους ανθρώπους, τις συμπεριφορές, τα γεγονότα την εξέλιξη μιας κοινωνίας. Να προβληματίζομαι με αυτά και να αποτυπώνω τις σκέψεις μου, γραπτώς, σε μία κόλλα χαρτί. Πλέον, τις μοιράζομαι στο Nancy's Blog, στο site που χωράει και σέβεται κάθε άποψη.

Δείτε Επίσης

Τραγωδία στο Ξυλόκαστρο με πεζοπόρους.

Τραγωδία στο Ξυλόκαστρο: Νεκροί 3 πεζοπόροι -Εντοπίστηκε ζωντανός ο τέταρτος

Σε τραγωδία εξελίχθηκε η απόφαση τεσσάρων πεζοπόρων να επιχειρήσουν κατάβαση σε φαράγγι στο Ξυλόκαστρο, καθώς οι …