Παρασκευή , 2 Δεκεμβρίου 2022

Εκπρόσωπος Ενημέρωσης του συνδυασμού «ΝΕΑ ΠΑΤΡΑ», η Νάνσυ Αβραμοπούλου

Pen

Ο συνδυασμός «ΝΕΑ ΠΑΤΡΑ» του υποψήφιου δημάρχου Πατρών, κ. Νίκου Νικολόπουλου ανακοίνωσε τα πρόσωπα που θα διαχειρίζονται την εκπροσώπηση του συνδυασμού στα Μέσα Μαζικής Επικοινωνίας.

Ως εκπρόσωπος τύπου ορίστηκε ο κ. Νίκος Παπαματθαίου, ο οποίος είναι ένας επιτυχημένος επιχειρηματίας στην Πάτρα και έχει προηγούμενη εμπειρία ως εκπρόσωπος τύπου. Ο κ. Παπαματθαίου, από την Τετάρτη 8 Μαΐου και ώρα 11 π.μ., θα ενημερώνει καθημερινά τους δημοσιογράφους σχετικά με τις θέσεις, τις πρωτοβουλίες και τις εκδηλώσεις του συνδυασμού, το οποίο θα λαμβάνει χώρα στο εκλογικό κέντρο στο κάτω μέρος της πλ. Γεωργίου.

Ο Κ. Τρύφωνας Παχής, ο οποίος θα είναι Υπεύθυνος των ΜΜΕ είναι ένας έμπειρος και καταξιωμένος επαγγελματίας στον χώρο της Επικοινωνίας και του μάρκετινγκ. Επίσης έχει ασχοληθεί και στο παρελθόν με τα κοινά της τοπικής κοινωνίας της Πάτρας, καθώς είναι πρώην Δημοτικός Σύμβουλος.

Υπεύθυνη Ενημέρωσης θα είναι η Νάνσυ Αβραμοπούλου, μια ανεξάρτητη κομματικά δημοσιογράφος και ιδιοκτήτρια του πετυχημένου κοινωνικού site, Nancy’s Blog. Η Νάνσυ θα αναλάβει την έγκαιρη και έγκυρη ενημέρωση των Πατρινών πολιτών σχετικά με τις θέσεις και τις δράσεις του συνδυασμού «ΝΕΑ ΠΑΤΡΑ».


Διαβάστε αναλυτικά το Δελτίο Τύπου 

Η ομάδα διαχείρισης ΜΜΕ του συνδυασμού ΝΕΑ ΠΑΤΡΑ του Νίκου Νικολόπουλου με χαρά ανακοινώνει ότι από σήμερα 3 Μαΐου 2019, η ομάδα που θα διαχειρίζεται την εκπροσώπηση του συνδυασμού ΝΕΑ ΠΑΤΡΑ στα Μέσα Μαζικής Επικοινωνίας διαμορφώνεται  ως εξής:

-Εκπρόσωπος Τύπου Νίκος Παπαματθαίου

-Αναπληρωτής Εκπρόσωπος Τύπου Άγης Οικονομόπουλος

-Υπεύθυνη Ενημέρωσης Νάνσυ Αβραμοπούλου

-Υπεύθυνος ΜΜΕ Τρύφωνας Παχής

Η ενημέρωση των δημοσιογράφων για τις θέσεις, τις πρωτοβουλίες και τις εκδηλώσεις του συνδυασμού μας, θα γίνεται καθημερινά στις 11 πμ στο εκλογικό μας κέντρο στο κάτω μέρος της πλ. Γεωργίου, από την Τετάρτη 8 Μαΐου και μετά.

Για περισσότερες πληροφορίες και διευκρινήσεις, μπορείτε να επικοινωνήσετε με το γραφείο του κ. Νικου Νικολόπουλου στο τηλ 2610 344700, fax: 2610 344703 e-mail: ninikolopoulos@gmail.com – www.neapatra.gr


 

 

Σύνταξη & Επιμέλεια: Νάνσυ Αβραμοπούλου

Like us on Facebook & Follow us on Instagram

Περί Nancy Avramopoulou

Είμαι δημοσιογράφος και το μόνο που ξέρω να κάνω καλά είναι να εκφράζω με λέξεις κάθε μου σκέψη. Ανέκαθεν μου άρεσε να παρατηρώ τους ανθρώπους και να μαθαίνω μέσα από τα βιώματά τους. Το Νancy’s Βlog δημιουργήθηκε από την έντονη επιθυμία μου να μοιραστώ τους προβληματισμούς μου και τις σκέψεις μου πάνω σε κοινωνικά- καθημερινά θέματα που ζούμε όλοι μας. Αγαπώ τους απλούς ανθρώπους, φρικάρω με τους δήθεν, αποστρέφομαι τους μίζερους και ενθουσιάζομαι με την εσωτερική ομορφιά που ευτυχώς έχουν πολλοί μέσα τους.

Δείτε Επίσης

Σκλήρυνση κατά Πλάκας: 4η Ενημερωτική Ημερίδα ΣαμΣΚΠ Χίου [Βίντεο]

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε η 4η Ημερίδα Ενημέρωσης για την σκλήρυνση κατά πλάκας Χίου που διοργάνωσε …

Πάτρα: Η στιγμή που η μάνα της Ρούλας Πισπιρίγκου φτάνει στο σπίτι- Την τραβάει μέσα η κόρη της για να μην την λιντσάρουν

Πάτρα: Η στιγμή που η μάνα της Ρούλας Πισπιρίγκου φτάνει στο σπίτι- Την τραβάει μέσα η κόρη της για να μην την λιντσάρουν

Έντρομη η μάνα της Ρούλας Πισπιρίγκου, μέσα από ένα οργισμένο πλήθος προσπαθεί να μπει στο …

Ρούλα Πισπιρίγκου: «Τη συνέλαβαν, είναι ύποπτη» λέει η αδερφή της

Ρούλα Πισπιρίγκου: «Τη συνέλαβαν, είναι ύποπτη» λέει η αδερφή της

Γείτονας περιέγραψε τι συνέβη στον σύντομο χρόνο της αποχώρησης της Ρούλας Πισπιρίγκου Μέσα στο σπίτι …

Πάτρα: Πώς οι άνδρες της ΕΛ.ΑΣ προσήγαγαν τη Ρούλα Πισπιρίγκου

Πάτρα: Πώς οι άνδρες της ΕΛ.ΑΣ προσήγαγαν τη Ρούλα Πισπιρίγκου

Πληροφορίες αναφέρουν πως αναχώρησαν από την Πάτρα γύρω στις 5.30 και αναμένονται στην Αθήνα τις …