Τετάρτη , Μάι 12 2021
Αρχική / Κοινωνικά / Υδροχόος: Δαμάζεται άραγε ο Τσε Γκεβάρα του ζωδιακού κύκλου;
Υδροχόος το πρόσωπο της ανεξαρτησίας και της επανάστασης

Υδροχόος: Δαμάζεται άραγε ο Τσε Γκεβάρα του ζωδιακού κύκλου;

Pen

Αρχικά, όταν βλέπουμε έναν Υδροχόο το πρώτο πράγμα που μας έρχεται στο μυαλό είναι…. «να ένα πανομοιότυπο του Τσε Γκεβάρα». Αλλά πίσω από αυτή τη θέληση για ανεξαρτησία, υπάρχει μια ισχυρή θέληση για αγάπη και τρυφερά λόγια, ή προτιμά να είναι ένας μοναχικός καβαλάρης;

Κύρια χαρακτηριστικά του υδροχόου!

Να κατανοήσουμε πλήρως έναν Υδροχόο… είναι δύσκολο. Είναι ένας άνθρωπος άκρως απαιτητικός και απόλυτος. Άκρως κλειστός χαρακτήρας που δεν συμβιβάζεται με τίποτα και με κανέναν. Επίσης, είναι ο τύπος του ανθρώπου που θα εμπιστευτεί μόνο τους φίλους του, κάτι που τον κάνει ιδιαίτερα κοινωνικό και ευχάριστο άτομο σε μια παρέα. Είναι λάτρης των ταξιδιών, αλλά περισσότερο της τέχνης. Εντυπωσιάζεται πολύ από τις μορφές των τεχνών, είτε είναι η μουσική είτε η ποίηση.

Πάντα βρίσκει τον εαυτό του να χάνεται ώρες σε ένα τραγούδι ή σε ένα βιβλίο. Ο Υδροχόος μέσα από αυτό το σκληρό καβούκι που έχει… κρύβει μια καρδιά από χρυσάφι πέραν του παρουσιαστικού του και το πώς φαίνεται. Πάντοτε αμύνεται και είναι σε γενικές γραμμές σοβαρός στις συζητήσεις του. Είναι λιγομίλητος και ξέρω πως απορείς, γιατί ανήκει στα ζώδια του Αέρα, όπως και εγώ απορώ.

Πώς είναι ο Υδροχόος στα αισθηματικά του;

Αρχικά, μπορεί να συναντήσουμε τον Υδροχόο που είναι πολύ γυναικάς και δεν κρατά ποτέ σταθερή σχέση. Αυτός είναι  ο τύπος του Υδροχόου που είναι ένας μοναχικός καβαλάρης, μέχρι να βρει τη σύντροφο που θα τον αφήσει άφωνο. Όμως, δεν εννοώ από ομορφιά, αλλά από μυαλό. Στην περίπτωση, λοιπόν, που βρει την μοναδική θα είναι ένας άλλος άνθρωπος, με τρυφερά συναισθήματα, ρομαντισμό και πάθος. Ειδικά αν έχετε τις ίδιες απόψεις, μην σου πω ότι θα σου περάσει «κουλούρα» και δεν εννοώ «Θεσσαλονίκης», αλλά γαμήλια κουλούρα.

Πώς θα εντυπωσιάσεις έναν Υδροχόο;

Για να εντυπωσιάσεις έναν Υδροχόο πρέπει να είσαι πολύ υπομονετικός… δεν τον κερδίζεις εύκολα. Και να τον έχεις κερδίσει δεν θα σου το δείξει κατευθείαν. «Θα σε χορέψει στο ταψί» για να δει, αν μπορείς να ανταπεξέλθεις στις προσδοκίες του. Όταν τον κερδίσεις ολοκληρωτικά θα αρχίσει να σου ανοίγεται. Μην τον προδώσεις, διότι για να σου ανοιχτεί ο Υδροχόος σημαίνει πως είσαι ξεχωριστός για εκείνον και θα εκτιμήσει οποιαδήποτε προσπάθεια και αν κάνεις για εκείνον.

Πώς είναι ο Υδροχόος στο σεξ;

Όσον αφορά το σεξ, ο Υδροχόος έχει υψηλή επίδοση και είναι λάτρης της εναλλαγής, αλλά για να φτάσεις εκεί πρέπει να τον κερδίσει το μυαλό σου. Μίλα του εσύ για ανεξαρτησία  και για πότε θα είσαι στην κρεβατοκάμαρά του δεν θα το έχεις πάρει χαμπάρι.

Είναι ο Υδροχόος ιδανικός σύζυγος;

Ο Υδροχόος δεν είναι γεννημένος για τα δεσμά του γάμου. Είναι γεννημένος για να αλλάξει τον κόσμο, να επαναστατήσει. Θέλει να είναι ο αιώνιος έφηβος! Εάν βέβαια μοιράζεστε ίδια όνειρα και πεποιθήσεις να σας ευχηθώ και βίον ανθόσπαρτον, άλλα θα κρατήσει;

Ο Υδροχόος και οι πολύ μακροχρόνιοι δεσμοί δεν πάνε μαζί.

Όσο χώρο και να του δώσεις, ο ίδιος θα χρειάζεται κάτι καινούργιο… κάτι φρέσκο, γι’ αυτόν τον λόγο πρέπει να τον κρατήσεις σε εγρήγορση, αλλιώς «μην τον είδατε τον Παναή».

Τέλος, ο Υδροχόος μας είναι σίγουρα μια μεγάλη πρόκληση για να αντιμετωπίσεις, όμως θυμήσου πως κάθε πρόκληση κρύβει πολλές απρόοπτες εκπλήξεις.

Σύνταξη: Μαρίλια Λιαποπούλου

Επιμέλεια: Γεωργία Μαυρίδου

Like us on Facebook& Follow us on Instagram

Περί Μαρίλια Λιαποπούλου

Μαρίλια Λιαποπούλου
Είμαι η Μαρίλια Λιαποπούλου και λατρεύω να ασχολούμαι με τα ζώδια. Αγαπώ τα ταξίδια και οτιδήποτε vintage . Έμπνευσή μου; Τα συναισθήματά μου!

Δείτε Επίσης

#PRESS_photostories 2020: Βραβεία και διπλή έκθεση

Το Μορφωτικό Ίδρυμα της Ένωσης Συντακτών Μακεδονίας-Θράκης ανακοινώνει τα βραβεία της τέταρτης Διαγωνιστικής Έκθεσης Φωτορεπορτάζ …

Η περιζήτητη μαθήτρια και πρωταθλήτρια Εύα Κουρλέση

Η 17χρονη πατρινή μαθήτρια Εύα Κουρλέση, από το λύκειο Δεμενίκων στην Πάτρα έγινε αποδεκτή σε …

Πατρικό σπίτι! Η επίσκεψη, οι αναμνήσεις και τα συναισθήματα!

Πατρικό σπίτι! Η επίσκεψη, οι σκέψεις, οι αναμνήσεις και τα συναισθήματα!

Όσο κοντά ή μακριά και αν πάμε από το πατρικό μας σπίτι, ένα κομμάτι μας θα …

H Όπερα του Σίδνεϊ θα φωταγωγηθεί με τα ελληνικά χρώματα για να τιμηθούν τα 200 χρόνια από το 1821

Είμαστε υπερήφανοι που συνεορτάζουμε με τον Ελληνισμό αυτή τη ιστορική επέτειο, λέει η πρωθυπουργός της …