Κυριακή , Σεπτέμβριος 15 2019
Αρχική / Κοινωνικά / Τσίπρας: Εκλογές στις 7 Ιουλίου, την ερχόμενη Παρασκευή το αφορολόγητο στη Βουλή
Τσίπρας : Εκλογές στις 7 Ιουλίου, την ερχόμενη Παρασκευή το αφορολόγητο στη Βουλή

Τσίπρας: Εκλογές στις 7 Ιουλίου, την ερχόμενη Παρασκευή το αφορολόγητο στη Βουλή

PenΟ πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας ξεκαθάρισε το χρονοδιάγραμμα για τις πρόωρες κάλπες: Οι εκλογές θα γίνουν στις 7 Ιουλίου είπε και σημείωσε ότι θα επισκεφθεί σχετικά τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας τη Δευτέρα 10 Ιουνίου.

Ξεκαθάρισε, δε, ότι η κυβέρνηση θα συνεχίσει να ασκεί τα καθήκοντά της όπως ορίζει το Σύνταγμα και ο νόμος και ότι έως τη διάλυση της Βουλής θα προωθήσει νομοσχέδια και ρυθμίσεις (και όχι ρουσφέτια, όπως είπε) που εξυπηρετούν επείγουσες κοινωνικές ανάγκες.

Σε αυτό το πλαίσιο, ο Αλέξης Τσίπρας ανακοίνωσε ότι την επόμενη Παρασκευή, τελευταία ημέρα πριν από τη διάλυση της Βουλής, θα εισαχθεί ρύθμιση για την άρση της μείωσης του αφορολόγητου και κάλεσε τον Κυριάκο Μητσοτάκη και την αντιπολίτευση να προσέλθουν στο Κοινοβούλιο να υπερψηφίσουν το μέτρο αυτό.

«Ήταν επόμενο να χάσουμε»

Ο Αλέξης Τσίπρας επιχείρησε για άλλη μια φορά να αναλύσει τα αίτια της ήττας του ΣΥΡΙΖΑ στις ευρωεκλογές. Αυτή τη φορά παρουσίασε δύο εκδοχές: εκτός από το γνωστό επιχείρημα ότι ο λαός δεν πρόλαβε να νιώσει τα θετικά μέτρα που έλαβε η κυβέρνηση, ο πρωθυπουργός υποστήριξε ότι ο ΣΥΡΙΖΑ κερδίσει εκλογές από το 2012 και ήταν επόμενο να χάσει στην 7η πια αναμέτρηση…

 

Πηγή: in.gr

Like us on Facebook & follow us on Instagram

Περί Nancy Avramopoulou

Nancy Avramopoulou
Είμαι δημοσιογράφος και το μόνο που ξέρω να κάνω καλά είναι να εκφράζω με λέξεις κάθε μου σκέψη. Ανέκαθεν μου άρεσε να παρατηρώ τους ανθρώπους και να μαθαίνω μέσα από τα βιώματά τους. Το Νancy’s Βlog δημιουργήθηκε από την έντονη επιθυμία μου να μοιραστώ τους προβληματισμούς μου και τις σκέψεις μου πάνω σε κοινωνικά- καθημερινά θέματα που ζούμε όλοι μας. Αγαπώ τους απλούς ανθρώπους, φρικάρω με τους δήθεν, αποστρέφομαι τους μίζερους και ενθουσιάζομαι με την εσωτερική ομορφιά που ευτυχώς έχουν πολλοί μέσα τους.

Δείτε Επίσης

Επίσκοπος Λογγίνος-Πατέρας 400 παιδιών!Μία συνέντευξη που αγγίζει την ψυχή!

Επίσκοπος Λογγίνος-Πατέρας 400 παιδιών!Μία συνέντευξη που αγγίζει την ψυχή!

Δεν είναι ακαδημαικός,ούτε εφευρέτης,ούτε εξωγήινος.Είναι εθνικός ήρωας στην Ουκρανία παρότι είναι Ρουμάνος.Γιατί;Επειδή είναι ΑΝΘΡΩΠΟΣ.Είναι 50 …