Σάββατο , 4 Δεκεμβρίου 2021
Αρχική / Σχέσεις / Εσένα ποιος άντρας σου σημάδεψε τη ζωή περισσότερο;
Ο άντρας της ζωής σου

Εσένα ποιος άντρας σου σημάδεψε τη ζωή περισσότερο;

PenΟ πρώτος άντρας – «έρωτας» στη ζωή μιας γυναίκας είναι ο πατέρας της και ο τελευταίος και παντοτινός είναι ο γιος της. Ενδιάμεσα, όμως, περνούν πολλοί άντρες, αλλά λίγοι καταφέρνουν να σημαδέψουν τη ζωή της και να αφήσουν ανεξίτηλο το αποτύπωμά τους.

Ο καθένας αφήνει και από κάτι…

Αυτός που σου αφήνει το συναίσθημα της αγάπης

Είναι ο άντρας που ερωτεύτηκες και έκλαψες για αυτόν. Είναι εκείνος που σε έκανε να νιώσεις κάτι παραπάνω από έρωτα. Δεν σε ένοιαζε μόνο το ερωτικό παιχνίδι μεταξύ σας, αλλά κάτι πιο ουσιαστικό και πιο βαθύ. Για αυτόν ανησύχησες, πόνεσες, έκλαψες και νοστάλγησες να βρεθείς κοντά του, μόνο και μόνο για να βεβαιωθείς ότι είναι καλά. Αυτόν τον άντρα θα τον θυμάσαι πάντα με αγάπη και όχι με έρωτα, γιατί η αγάπη μένει ό,τι κι αν συμβεί!

Αυτός που σε πλήγωσε σκόπιμα

Αυτός που πέρασε από την ζωή σου μόνο για να σε κάνει να μισήσεις τον έρωτα και τον εαυτό σου μαζί. Ήξερε τι είναι αυτό που σε πληγώνει και συνέχιζε να το πράττει, χωρίς συστολές και χωρίς τσίπα. Είναι ο λεγόμενος άνανδρος, γιατί όποιος πληγώνει μια γυναίκα μόνο ανδρισμό και κότσια δεν έχει.

Ο άντρας ο σωστός δεν θα τσαλαπατήσει τα συναισθήματα μιας γυναίκας για να πάρει την επιβεβαίωση που του λείπει. Αυτόν τον άντρα, λοιπόν, δεν θα τον ξεχάσεις, γιατί πολύ απλά σε έκανε να τον μισήσεις και το μίσος από μια σπασμένη καρδιά είναι βαθύ συναίσθημα.

Ο άντρας – απωθημένο σου

Αυτά τα απωθημένα κάνουν μεγάλες συναισθηματικές ζημιές, ή αλλιώς ζημιές του μυαλού. Όλα ξεκινούν και τελειώνουν από το μυαλό. Το μυαλό είναι η κινητήριος δύναμη, αλλά καμιά φορά βάζεις την σίγαση και συνεχίζεις να κυνηγάς το απωθημένο σου.

Είναι ο άντρας που σου άναψε το πράσινο φως και μετά στο έκλεισε. Αυτός ο τύπος που σου φούντωσε μια ερωτική ιστορία με πολλά κάρβουνα και σου άναψε μεγάλη φωτιά, αλλά κάπου στα μισά στην έσβησε. Σου έμεινε απωθημένο, γιατί ξεκίνησες κάτι μαζί του και ο ίδιος δεν σε άφησε να το ολοκληρώσετε. Οι τίτλοι του τέλους, λοιπόν, δεν έπεσαν ποτέ, έμειναν στην μέση. Μην ξεχνάς, όμως, ότι και το απωθημένο είναι ένας κύκλος που ίσως κάποτε κλείσει με την δική σου υπογραφή…

Ο άντρας της ζωής σου

Ποιος θα είναι άραγε ο άντρας της ζωής σου; Μόνο η ζωή το ξέρει αυτό! Μόνο εκείνη θα σου δώσει αυτή την απάντηση στην πάροδο του χρόνου. Εσύ, όμως, τον έχεις ονειρευτεί πολλές φορές, ξέρεις πώς θέλεις να είναι αυτός ο άντρας. Όταν τον συναντήσεις θα το καταλάβεις, γιατί μέσα στα μάτια του θα δεις όλα όσα δεν σου έδειξαν οι προηγούμενοι. Ο άντρας της ζωής σου θα είναι αυτός που θα σου αλλάξει τη ζωή… Θα είναι αυτός που θα έρθει για να μείνει!

Μην ξεχνάς πως όλοι σου άφησαν και από κάτι…

Ποιος άντρας, όμως, σου ήρθε πρώτος στο μυαλό;

 

Σύνταξη & Επιμέλεια: Χαρά Παναγιωτακοπούλου

Like us on Facebook & follow us on Instagram

Περί Χαρά Παναγιωτακοπούλου

Είμαι η Χαρά Παναγιωτακοπούλου, κατάφερα να κάνω ένα μεγάλο μου όνειρο πραγματικότητα, να γίνω παιδαγωγός! Αγαπώ τα ταξίδια και ό ,τι με κάνει να νιώθω ελεύθερη, δημιουργική και ευτυχισμένη. Ζω με ό,τι γεμίζει την ψυχή μου και με κάνει να είμαι ο εαυτός μου!

Δείτε Επίσης

Αν είναι καλό παιδί, να το κεράσουμε μια «πάστα!»

Τα καλά παιδιά, καμία φορά, δεν τα εκτιμάμε, λέει ο σοφός λαός. Έχει, όμως, αναρωτηθεί …

Εκείνοι που μας πλήγωσαν, μας ζητάνε τα ρέστα που αλλάξαμε!

Εκείνοι που μας πλήγωσαν, μας ζητάνε τα ρέστα που αλλάξαμε!

Μου λένε πως άλλαξα, άνθρωποι που με πρόδωσαν και με πλήγωσαν. Όλοι εκείνοι που κάποτε …

Μύθος ή πραγματικότητα πως ο γάμος σκοτώνει τον έρωτα;

Ο γάμος σκοτώνει τον έρωτα: Μύθος ή πραγματικότητα;

Πολλοί λένε ότι ο γάμος σκοτώνει τον έρωτα. Τελικά είναι έτσι ή μήπως από τις …

Αντί να κρατάτε κακία, βάλτε την συγχώρεση στο πρόγραμμά σας

Αντί να κρατάτε κακία, βάλτε την συγχώρεση στο πρόγραμμά σας

«Η κακία είναι μια ανοησία για εκείνους που δεν έχουν καταλάβει ότι δεν ζούμε για …